Honza1234 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 AndyAaron: trošku odbočím a zkusím se zeptat - není to focené v Rakousku?
AndyAaron Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 @Honza 1234 - Ano, Red Bull Ring a velka cena F1. Nerikej, ze jsem ulovil tebe
Ondoni Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Včera Praha 3 kousek od Flory...řekl bych že zdejší kolega tam venčil stejně jako já psa, on teda džekrasla. A na ruce SKX007. Na kozu to nebylo vzhledem k přítomnosti mé drahé přítulky.
Bells Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Místo by sedělo, venčení Jerkrussela by taky sedělo, ale hodinky ne, tak třeba příště
brumko Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Včera v Ružomberku v Lidli manželský pár a obidvaja UN v zlate.
Bells Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 A venčil jsi aspoň (p)Seika? Ne e, měl jsem Alpiny Ale jinak to sedí, trasy teda máme různé, ale i kolem Flory jedna vede, to když jdu na Parukářku.
Miriablo Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Včera moje milované můny v úvodní filmové sekvenci Horizontu událostí (1997)
Baldic Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 A pan v ruzovem triku ma co?Chlapi ruzovou nenosi. Pan ma tricko v lososove barve prece.
Liqid Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Dnes dopoledne mi někdo se Seiko divery na hadru okukoval polárky ve Varnsdorfu, někdo místní?
shaggy Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 (upraveno) Chlapi ruzovou nenosi. Pan ma tricko v lososove barve prece.Bezny chlap pozna par zakladnych farbieb... A ze losova moze byt farba ani len netusi... Sent via IPoAC Upraveno 7. července 2018 uživatelem shaggy
TomNguyen Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 To je refence na Rosse a jeho Lososová košile
zceyee Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Chlapi ruzovou nenosi. Pan ma tricko v lososove barve prece.To zní jak z nějakýho přípravnýho kurzu pro prodavačky košil. Ale ze by si chlap bral k lososove kosili ponozky v lososove barve, to uz je trochu podezrely.
tenge Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Za poslední dny:Daytona bicolor bílý cifernik - ArabDaytona ocel, daydate rose gold, Submariner rose gold - rodinka, otec, matka a synOmega PO v keramice- rusky pan asi tak objemny jako celá naše rodinka, tzv. 3v1DJ rose gold a daytony ve zlaté na arabském páru
Bullet Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 V patek na oslavach 115 vyroci H-D, spousta Italu a kazdej druhej Submarinery - plechace/keramiky.....jo a jedny Moony jsem videl....Jedna zenska mela R Explorery II v cerne variante, vypadaly na ni dobre....bohuzel fotky mam jen motorek... :-)
Roland Sands Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Za poslední dny:Daytona bicolor bílý cifernik - ArabDaytona ocel, daydate rose gold, Submariner rose gold - rodinka, otec, matka a synOmega PO v keramice- rusky pan asi tak objemny jako celá naše rodinka, tzv. 3v1DJ rose gold a daytony ve zlaté na arabském páruSuby se dělají i v rose goldu?
tenge Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Suby se dělají i v rose goldu?Tak to byly asi gmt, každopádně Rolex family
Xenomorfus Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Kratky dokument "Feldou do Číny" (Filmproklatovy)Jeden z protagonistu Diesely
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se