Vanila Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Dnes na Vysočanské v centru Fénix si pán s červenou kšiltovkou Omega kupoval ve Fruitismu zmzku. Někdo zdejší? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Jsem v Morro Jable na dovce a celkem slusne tady jednou. Na hlavni nakupni ulici pomerne velke hodinarstvi (Ideal Joyeros), kde zaplesa srdce snad kazdemu chronomagorovi, maji tu snad vsechny nejproflaklejsi znacky jako Omegy, Pamy, Rolex, Tudor, TH, ale treba i JLC, Breguet a dalsi, fakt slusne nabyta prodejna, taky maji komplet po cele hlavni ulici vsude i reklamy, takze hodinkove vyziti skutecne poradne. Co me prekvapilo, ze je tu zakaz foceni hodinek, takze zadny, ze si hodinky zkusim a udelam si pro sebe foto, ne e, nesmim. Nikde se mi to jeste nestalo, ale budis hadat se o tom nebudu. Btw: takle v lete, k plazim, mori a na opalene ruce me vazne hodne braly modre Pelagosy, to byla mega dobra kombinace a to modre hodinky obecne nemam zrovna v oblibe. Jinak na hotelu a v okoli jsem potkal nekolikrat Suby (ty maji prevazne Nemci), dost hnusnych Hublotu (ty maji ocividne radi Spanele) - nejspis vse prave, shopy s fejky tady prakticky nejsou v letadle pak jedna Becka, na letisti na Fuerteventre maji pro zmenu vsude u tabuli s odlety hodiny Seiko, bavi me to tady No a jeste jedna vec, potkal jsem tu jednu slecnu, ktera zde byla v sekci Hodinky a zeny, je ubytovana o kousek dal - https://www.instagram.com/p/BfGCe8oFwgF/?taken-by=deborah_tmz a musim rict, ze i v realu je moc pekna, ale dosti mladoucka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Dosti mladoučká? Mně teda přijde úplně ok=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Jo na fotkach vypada starsi a vyspelejsi, nez v realu, ale pekna je i tak o tom zadna Na druhou stranu tady v konkurenci nekterych fakt peknych Spanelek to ma docela tezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Restaurace U Labutě v Přerově a mladík na ruce pilotky Steinhart a na stole oakley holbrook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Tak vono vobecně hezká němka je dost unikum, ale todle má nějakej ředěnej původ K věku se nevyjadřuju, fotky sou zeditovaný až na půdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) A všechny na jedno brdo počkejte až se takle bude fotit ztrhana po dvou dětech :D Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Tak třeba todle má taky 2 děti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 (upraveno) Njn, je to ale narvaný PVC... :D Upraveno 15. srpna 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Nechce třetí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Na tu bych pustil děti s fixama... Takový hezký omalovánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 M.K. - esi si byl v Brně na MotoGP, moh ses jí zeptat, dělá pro Monster VIP hostess na velkejch akcích Gustaf: Si mě ještě neviděl naživo viď? Na mě by byly i děti s fixama krátký, já sem vymalovanej z továrny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 no neviděl... Tak ty už bys sloužil pouze jako vymalovana předloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Já dnes viděl pána za kasou u lanovky na Pustevny. Na ruce nic, ale vedle sebe odložené chrono Omega Seamaster bondovky. Viděl jsem ho i pár měsíců zpátky, když jsem tam byl a na ruce měl Sinn U1. To musí být někdo od nás! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) U1 se mi k lanovce hodí víc než SMP :-) Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Vanila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Hotel Sitno, na obede PAM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Ulovek z vcerejsiho piva. Zda je to origo fakt netusim... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 V 17. 8. 2018 v 6:54, sqad napsal: Ulovek z vcerejsiho piva. Zda je to origo fakt netusim... Sent from my iPhone using TapatalkTo já tak nějak tuším. Jedny hodně podobný jsem vyhazoval do popelnice před pár lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 To dýnko je přinejmenším podezdřelý, ale taky nevim.Jo a mít ve středu pátek je taky machrovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Treba ma furt patek.. :-)) Nejdriv jsem se chtel smat koncovkam tahu, ale ony tehdy takhle fakt asi vypadaly.. :-o Spis nepobiram kov, to je ocel? Spinava a orezla? Co jsem ted prolezl fotky, tak na oceli jsem videl spise jine ciferniky, tohle je jak ze zlatych... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se