Ondoni Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 http://www.chvalskyzamek.cz/udalost/svet-kosticek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Co LEGO nevymyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Na bazosi jich prodavaji mraky. Nekde jsem cetl, ze to dostali zamestnanci kladensky fabriky, jako vanocni darek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Asi to tak bude. 90% prodejců je z Kladna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Na bazosi jich prodavaji mraky. Nekde jsem cetl, ze to dostali zamestnanci kladensky fabriky, jako vanocni darek. Takový krok hodnotím kladně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Mě dokonce kolega, který má v LEGU známého, ubezpečoval, že těch hodinek je jen málo, že jim poroste hodnota a že už se prodávají i za X tisíc Kč ...tak jsem zvědav, kdy se tu nějaké objeví v prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Díky, konecne smysluplna investice a win win jak pro me tak pro juniora:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 To sem měl včera v poště, někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 co to jako je? Jako ze se svolaj lidi jestli nechtej prodat hodinky na jeden vecer do hospody? Tak to je husty;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 To je dobrá almužna co nabízí za ty žádanější věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Ty Hujery za 10+, to by byl kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Neuděláme si výlet, že bychom mu to tam vyložili a nechali si ty naše "rodinky" nacenit? Myslím, že by se to mohlo mnohým hodit jako důkaz pro manželky, že do toho opravdu nelejou tolik co se říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Aby si neúčtoval za nacenění nějaký ten peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Zajímavé, že Viděl jsem to poprvé a řádně se zasmál Na druhou stranu, věřím, že se borec dostane k zajímavým kouskům za pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 A když jim za 40 odprodáš Orlíky, Heuery a B-Uhr, tak ti proplatí 100kč za cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Skoda, ze nema akcni radius i u nas. Bych zasel pokecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Bydlim v Modranech a cca dva roky zpatky jsem mel obdobny letak ve schrance. Nepamatuju si, zda to byla stejna osoba, ale graficka uprava a ?business model? byly naprosto totozne... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jezdí po celý republice, u nás byl loni. Dal jsem to s komentářem na místní FB a sousedka mi pak při koledě donesla pěkný PS1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Este mu tam chybi stare suby 5508 za 20k a vice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slanecek Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Za tyhle by dal víc, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se