Steev Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Viděl jsem toto, ale nejsem schopen to identifikovat. Vteřinovka běžela plynule, pokud mě zrak neklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 (upraveno) Porsche design v kooperaci s IWC, model Ocean, pokud se nepletu. Upraveno 7. srpna 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Přesně tak, celým jménem Porsche Design by IWC Ocean Menší model WR 500 m, větší dokonce WR 2000 m! Ty menší jsem měl a subjektivně nejplynulejší chod vteřinovky, co jsem kdy na hodinkách viděl! Tohle podle mě vypadá na ten větší model Každopádně oba kousky se blbě shání a následně se ještě hůř prodávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Nevím jestli to tu už nebylo, ale v klipu Timebomb od skupiny Chumbawamba jsou krásné PRIMky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 V metru zahlídnuty fešácké Bčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Taky v metru, akorát ve včerejších novinách Možná to nějakému nešťastníkovi pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Mozno sa to tu uz rozoberalo, ale videl som strieborne Black Bay a prekvapila ma ta patina na puzdre. Fotene cez vyklad, nove, takze ani neboli nosene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Už jsem dlouho nešpionil, ale jeden pokus....Modří ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Český Krumlov - obchůdek v centru hned u mostu přes Vltavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 před 19 hodinami, DarylVanHorne napsal: Český Krumlov - obchůdek v centru hned u mostu přes Vltavu. To se musí neskutečně blbě nosit a na některých kusech budeš fakt hodně dlouho hledat ručičky Za mě je to teda ultra příšerný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Dnes ráno v hotelu na snídani starší pár - neslyšel jsem je mluvit, netipnu si národnost. Ale paní Tag Heuer Aquaracer (TAG Heuer Ladies WBD2320.BA0740 Aquaracer), pán černé Suby. Fotku nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Přiznejte se, koho jsem dneska po 20h načapal na pho kousek od Bohemians? Tipuji to správně na SKX007 na Bond NATO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Steiny na pracovní schůzce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 2 minutes ago, Chegi said: Steiny na pracovní schůzce Co sis rekl, kopirka nebo pekny hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Pochválil bych mu pěkný rolby a počkal si na odpověď Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Dnes v metru jsem poprvé viděl na někom Lange & Söhne. Lange 1 ve stříbrné... slušely parádně. Na fotku to nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Na recepci ve Varech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Tah a pouzdro ala Breilting, cifr nějaká Čína, vítejte v Havířově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Dnes ráno v příměstském autobuse ve Kbelích krásné modré Igeny. Netuším zda origo či renovace, nemám to nakoukaný... Ať tak či onak, jsou to krásný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Tohle je fakt velka rychta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se