Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno na cestě do práce jsem viděl Oktávku s nálepkou cyrilmoto. Nevím, jestli do Cyrilova vozového parku patří nebo jestli jde o fanouška a hodinky jsem neviděl, nedala se předjet.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odesláno

Minulý týden na služební cestě v Rakousku v jedné nábytkářské firmě - člověk, který nás má starost měl minule oblekovky od Tissotu (nějaké quartzky), tentokrát Swtach Irony chrono v tmavě modré, nic zajímavého. Ale majitel měl bondovky midsize v quartzu.

Odesláno

Dnes v OC Šestka na pokladně hyper Albertu chlapík s Omegama Speedmaster bilej cifr a černé subdialy na kovu nekdo odsud?

Jeste sem zapomel, že tam nabrigadu chodi nejaka starsi pokladní a nosi na ruce Prim Sport Humberta az na lunetu byly ve vynikajicim stavu

Odesláno
  V 29. 3. 2013 v 10:04, Barthez napsal:

Minulej tejden 23.3.2013 v CČM chlapek Omega Speedmaster - oranzova luneta... V tlacenici kolem prehlidky jsem vice nevykoukal. Nekdo odsud?

Speedy s oranžovou lunetou? Tak to (snad) určitě nebyl nikdo z chronomagu  :mummy:   

:)

Odesláno
  V 29. 3. 2013 v 10:24, gougy napsal:

Speedy s oranžovou lunetou? Tak to (snad) určitě nebyl nikdo z chronomagu  :mummy:   

:)

Kolega asi myslel PO...jestli to byly opravdu speedy, tak  :suicide_anim:

Odesláno

dneska veduca - girard perregaux sea hawk I-cky, vintage z 80tych let. ze pry je koupila pred lety nekde v bazaru v lausanne.. prekvapila, myslel jsem, ze ma pouze JLC-cka s rezervou natahu... :)

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem byl mile překvapen.

Byl jsem kupovat u nás v Prostějově v řeznictví naproti spořitelny nějaký maso a co nevidím.

Paní řeznice,věk tak kolem 45 let ,a na ruce  černý monstra na kovovým tahu zapnutým pěkně přes rukáv blůzy,takže hodinky jak na výstavce.

Chtěl jsem jí je pochválit,ale protože masna byla plná lidí,tak jsem nechtěl vypadat jak nějakej idiot.  :rolleyes:

Řekl bych,že se do toho prostředí ty hodinky docela hodily. :clap:

Není paní řeznice náhodou vážená paní nějakého místního člena?

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno
  V 20. 3. 2013 v 16:07, jartop napsal:

Dnes v mém oblíbeném řeznictví.... paní za pultem klasika - černá monstra. Dnes ale pěkně přes rukáv.

V 29. 3. 2013 v 16:14, hejdik napsal:

Dneska jsem byl mile překvapen.

Byl jsem kupovat u nás v Prostějově v řeznictví naproti spořitelny nějaký maso a co nevidím.

Paní řeznice,věk tak kolem 45 let ,a na ruce  černý monstra na kovovým tahu zapnutým pěkně přes rukáv blůzy,takže hodinky jak na výstavce.

Chtěl jsem jí je pochválit,ale protože masna byla plná lidí,tak jsem nechtěl vypadat jak nějakej idiot.  :rolleyes:

Řekl bych,že se do toho prostředí ty hodinky docela hodily. :clap:

Není paní řeznice náhodou vážená paní nějakého místního člena?

Nechodíte do stejnýho řeznictví?

Odesláno (upraveno)
  V 29. 3. 2013 v 17:07, financ napsal:

Nechodíte do stejnýho řeznictví?

Máš prd co dělat, že páruješ příspěvky???

Ano, je to ta samá... :)

Upraveno uživatelem jartop

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...