Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera v Lokále podle mě někdo odsud... Dva chlápci vedle u stolu - jeden měl Speedmastery, druhýho sem nepostřehl... Další stůl vedle nás měl chlápek Rolexky DJ Gold... byli tam s nima slečny a ty dva stoly rozjízděly válku se zelenou v panácích, ve třetinkách... :D přiznejte se

Odesláno

Sobota, kolega ze Slovenska, Suby, černá luneta. Půjčil mi je do ruky, pak jsem je i vyzkoušel. Málem infarkt....a to jsem myslel, že moje diagnóza je  Rolex-negativní

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 30. 6. 2014 v 8:56, Ondras_CZ napsal:

Včera v Lokále podle mě někdo odsud... Dva chlápci vedle u stolu - jeden měl Speedmastery, druhýho sem nepostřehl... Další stůl vedle nás měl chlápek Rolexky DJ Gold... byli tam s nima slečny a ty dva stoly rozjízděly válku se zelenou v panácích, ve třetinkách... :D přiznejte se

Jestli je tu někdo, kdo pá zlatý DJ nebo DD a jel někde panákovou válku v zelený  :sick01:  , tak se myslím nepřizná :)

Odesláno (upraveno)

Před pár týdny jsme byli pracovně v Toskánsku u nového dodavatele a všichni, kdo tam nosili hodinky, měli Rolex - majitel Datejusty v bicoloru, jeho syn v oceli, exportní manažerka malé ocelové Datejusty a chlapík, co nám tam ukazoval, jak to všechno funguje, tentokrát nic, ale v Miláně na veletrhu měl Pepsi GMT...prostě správná firemní kultura :) My nemohli s 2x Longines a 1x Rado konkurovat :D

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

dnes ráno u nás v Kaufáči, pán v montérkách a na ruce dojebany humberta s oroseným sklíčkem, chtěl jsme mu je pochválit, ale pak jsem si říkal, že by si říkal, proč mu chválím 30 let starý hodinky

Odesláno
  V 1. 7. 2014 v 9:56, m.n. napsal:

Odpověděl tady už někdy někomu na otázku "někdo odtud"? :D

:) Kdysi kdosi tady přiznal samolepku na autě, ve kterém už ale jezdí někdo jiný 

Odesláno

potkal jsem někoho na dražbě rolád v praze a měl na ruce rolády. někdo odtud?

tak a můžeš být první :notworthy:

Odesláno

Dnes v jedné bruselské klinice jsem potkal doktora s bílými vintážními Rolex Explorer II. K bílému oblečení seděly jak prdel na hrnec.

P.S. bylo to na gastroenterologii a doktor se jmenoval Closset :D

Odesláno

Takové věci prostě píše sám život, to jinak není možné....   :clap:  stejně tak jsem třeba slyšel o jakémsi gynekologovi který se jmenoval Pipka... nevymyslíš... 

V 1. 7. 2014 v 11:11, Jakubisko napsal:

Dnes v jedné bruselské klinice jsem potkal doktora s bílými vintážními Rolex Explorer II. K bílému oblečení seděly jak p...l na hrnec.

P.S. bylo to na gastroenterologii a doktor se jmenoval Closset :D

Odesláno

jj, taky jsem znal jednoho doktora v Praze - jmenoval se Hlava a léčil nemocné na hlavu - tedy psychiatr :)

...ne, nebyl jsem jeho pacient, naopak, on byl mým klientem :D

Odesláno

ny4asyha.jpg

Dnes na orave... Jeden pan v skupine ma ulysee nardin.. Ale kozu neskusam .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dnes kolem 15. hodiny u pana Frýdla na Florenci dávány mladým mužem do opravy (zřejmě jen vyčištění) Autavie. Co jsem jen zaslechl útržky rozhovoru, pochybuju, že by to nebyl někdo odsud ;).

Odesláno
  V 1. 7. 2014 v 13:38, Hodo65 napsal:

Dnes kolem 15. hodiny u pana Frýdla na Florenci dávány mladým mužem do opravy (zřejmě jen vyčištění) Autavie. Co jsem jen zaslechl útržky rozhovoru, pochybuju, že by to nebyl někdo odsud ;).

Jo, to jsem byl já. :)

Odesláno

V 1. 7. 2014 v 13:38, Hodo65 napsal:

V 1. 7. 2014 v 14:26, VintageLover napsal:

Jo, to jsem byl já. :)

no tak vida, během jednoho dne :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...