Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes přijelo z Německa nejužší vedení 3x Rolex(šéf šéfů mé oblíbené Deep Sea) a náměstci Suby.Dvě ženy jedna měla Cartier a mladší Armani.Už se těším jak zajdeme na oběd a pokecáme.

Odesláno (upraveno)

Colours of Ostrava, koncert Roberta Planta, dva gentlemani se zelenými Rolex Submariner (+ skvělé tetování OSTRAVA!!! na levé ruce) a Tag Heuer Carrera :-) někdo odtud? :D

Upraveno uživatelem adamo
Odesláno

Před chvílí jsem vezl klienta na nádraží v Brně a na ruce měl PRIM LINEA Svatováclavské 40. Prý dárek od manželky, takže koza nebyla ...

Odesláno (upraveno)

Dnes na Bohemia Jazz Festu Rudy Linka: Junghans Max Bill nechrono, na modrem NATO, tak trochu zhuntovany... a prej se mu zpozdujou:)

Upraveno uživatelem Tower Of Power
Odesláno

Wow. Fajny synek, co dělá fajne cédéčka a ještě má fajne hodinky. Někteří lidé jsou prostě fajni.

Hlavne fakt pohodovej typek, co ma navic vkus a je tak hezky necesky milej. Moc prijemne setkani!
Odesláno

Včera na Bohemia Jazz Festu v Brně:

- Rudy Linka: opět Junghans Max Bill nechrono, na modrobílém NATO;

- pán od sponzorujícího Volva: Certina DS Action, černý ciferník, na ocelovém tahu (i když teda k tesilkám a košili);

- starší chlapík s náušnicí: Seiko 5 Sports, černý ciferník, luneta, na ocelovém tahu (SNZF17);

- starší pán: Orient Multi-Year Calendar;

- starší pán č. 2: starší Prim Elegant s pěknou patinou;

- mladý kluk: menší a asi starší pilotky s malou vteřinovkou na 6 (nepodařilo se identifikovat značku);

- dva lékaři (mí známí): jeden Certina DS Podium s modrým ciferníkem, na ocelovém tahu, druhý Certina DS 1 Chrono s černým ciferníkem a taky na ocelovém tahu.

Kromě toho, že na místní poměry celkem slušná hodinářská sešlost (a to jsem samozřejmě neviděl všechno), jsem se od doktorů dozvěděl, že lidé, co hrají nebo poslouchají jazz, trpí statisticky daleko méně na kardiovaskulární nemoci, než ti, co holdují jiným žánrům.

Odesláno

Minulý týden měl klient na ruce IWC Portuguese Yacht Club Chronograph, 18kt růžové zlato. Ochotně mi je předvedl a byl to zážitek...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...