vanderB. Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 dnes na twitteru tag heuer...že prý si mají lidé pospíšit s návštěvou fabriky, ptž winter is coming Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 mohli si dát víc práce a přepsat i toho Leonarda...ale jinak to je ftipný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 mohli si dát víc práce a přepsat i toho Leonarda...ale jinak to je ftipný to máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Dnes v regiojetu, který byl v Praze po desáté, jsem si při výstupu všiml postaršího potetovaneho hipstera, na ruce měl černé milgaussy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto2705 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 na Sardinii na dovolenke plno Rolex Submariner, vacsina zarucene "pravych" dalej Rolex explorer II, cierne o tych by som si dovolil tvrdit ze boli prave..Citizen aqualand na ruke velmi pekne + sem tam nejake potapky ktorych znacku sa mi nepodarilo identifikovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Dnes se budou k obědu podávat pražské rolády, to jsem teda zvědavej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Dnes chlapik u lekára..."hypster" a primky na širokom koženom remienku, doktor Citizen Nnighthawk na koži :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Cca 45min zpět - Jiřák, za kostelem na lavičce elegantní pán v košili a (snad pravé) PAM Luminory (korunka se zámkem). Kozu jsem nezkoušel, spěchal jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Dnes parkoviste pod Tesco v Edenu, -2 Patro, samolepka Chronomagu na stribrne BMW 3 - kdopak z vas tam pracuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Dnes parkoviste pod Tesco v Edenu, -2 Patro, samolepka Chronomagu na stribrne BMW 3 - kdopak z vas tam pracuje?Tj. je moje bejvale auto ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 aha, a ted ho ma nejaky chronomagor, nebo nekdo kdo tam tu lepku proste nechal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Dnes Olympia Brno obed v restauraci Garden a pan ve svetlem triku lacoste na ruce cerne SMP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 aha, a ted ho ma nejaky chronomagor, nebo nekdo kdo tam tu lepku proste nechal?to druhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Dnes na jednani s kolegy z UK - jeden Rolex GMT-master II, druhej IWC Portugieser Automatic a treti nejake Breitlingy (nevim presne model). Hezka sbirka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Dnes na jednani s kolegy z UK - jeden Rolex GMT-master II, druhej IWC Portugieser Automatic a treti nejake Breitlingy (nevim presne model). Hezka sbirka..Na ty karlovce si teda zijou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Predevcirem jednani ve Spanelsku. Jeden pan neco jako Omega SMP 2254, ale se stribrnou lunetou, modrym cifrem v kvarcu, jedny vintage Datejusty s kremovym cifrem a Tagy s tema divnyma subdials.O den pozdeji pak Panerai Luminor s bilym cifrem a rezervou chodu na hnedym krokodylu. Zajimave kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Basel. cena v CHF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Dnes v dánském safari parku chlápek s Omegama Seamaster v chronu a taky spousta lidí se Skagen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Nevím, kam to dát, přemýšlel jsem i nad Co mě dnes potěšilo, případně nad Humorem, ale dávám to sem přece jenom kvůli hodinkám: Hasič ve 48. sekundě má na ruce nějaké digi, které neznám, a od 1:03 mám pocit, že vidím ručičková Géčka - kvalita záznamu ale nic moc, no: https://www.facebook.com/noviny.sk/videos/972473572792212/?fref=nf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Bol som dat vymenit baterku do hodiniek na monitoring tepu a kym som cakal v "klenotnictve", rozmyslal som, ako je len mozne, ze Omega hour vision je o 100e drahsia ako A. Lange & Söhne zeitwerk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se