Kristian.nov Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Nevim kam to přesně dát, žádný vlákno "K smíchu" kromě aukrovskýho tu neni... Tak to dám sem, pač sem to viděl:-) Koupil jsem si po delší době nový číslo Watch Magazine, v rychlosti jsem ho prolít a u pár věcí sem se zarazil, co to do, dalo by se říct, odbornýho časopisu píše za lamy... Celkově úroveň poklesla bych řekl... Tak jen namátkou jsem blejsknul pár perel... Pletou si Yachty se Subama óóóó ten údiv že Pamy mají speciální ochranu korunky.... Tak z tohohle už přesně víme jak přísný kritéria ten METAS vlastně má Chronograf jako chronometr... dyť je to jedno A na závěr prezentace slovutné hodinářské značky... Asi by se toho dalo najít víc, ale odmítam to už číst.... Příště si radši koupim čtyřlístek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Včera u nás v kanclu na jednání obchodník z TNT a na ruce modré SMP chrono, na kozu to nebylo, ale z fora není, že je prý jen Bondovský maniak, ne hodinkový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Asi by se toho dalo najít víc, ale odmítam to už číst.... Příště si radši koupim čtyřlístek....Eh, tak to je solidní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Vcera, Grosseto na Brumlovce, chlapik v hnedym obleku mel Zenith Defy s pruhledem na strvacku, 43 mm. Jen prosel, ale ty hodiny svitej na dalku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Nevim kam to přesně dát, žádný vlákno "K smíchu" kromě aukrovskýho tu neni... Tak to dám sem, pač sem to viděl:-) Koupil jsem si po delší době nový číslo Watch Magazine, v rychlosti jsem ho prolít a u pár věcí sem se zarazil, co to do, dalo by se říct, odbornýho časopisu píše za lamy... Celkově úroveň poklesla bych řekl... Tak jen namátkou jsem blejsknul pár perel... Asi by se toho dalo najít víc, ale odmítam to už číst.... Příště si radši koupim čtyřlístek.... Letní Watch It docela jde. Knespl článek o mazivech a Ondráčkův článek na pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 To je presne ten duvod, proc tuhle slataninu mijim, a ctu tohle :-) Nevim kam to přesně dát, žádný vlákno "K smíchu" kromě aukrovskýho tu neni... Tak to dám sem, pač sem to viděl:-) Koupil jsem si po delší době nový číslo Watch Magazine, v rychlosti jsem ho prolít a u pár věcí sem se zarazil, co to do, dalo by se říct, odbornýho časopisu píše za lamy... Celkově úroveň poklesla bych řekl... Tak jen namátkou jsem blejsknul pár perel... Pletou si Yachty se SubamaFile 14.07.15 19 03 50.jpeg óóóó ten údiv že Pamy mají speciální ochranu korunky....File 14.07.15 19 04 21.jpeg Tak z tohohle už přesně víme jak přísný kritéria ten METAS vlastně máFile 14.07.15 19 04 35.jpeg Chronograf jako chronometr... dyť je to jednoFile 14.07.15 19 05 14.jpeg A na závěr prezentace slovutné hodinářské značky...File 14.07.15 19 05 31.jpeg Asi by se toho dalo najít víc, ale odmítam to už číst.... Příště si radši koupim čtyřlístek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 (upraveno) já koukám radši na starý reklamy, to je klidná inspirace, a jede se Tour tak tedy... Upraveno 15. července 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Miluji bílé ciferníky. Edit: v černé variantě mi připadá cifr velice výrazný.Jsem si je hned hodil do googlu a pokud sem našel stejné, tak s tmavým cifrem byly taky povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Povedené ano. Jen v černé varintě mi připdají tak na 60+let u nositele=vyzrát na ně. V bílé to je i pro mladší. To orámování okolo day-date ,,svítí'' na dálku a to mi nesedí. Prostě vkusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Jo, jo dle vkusu každého soudruha Taky se mi ty bílé zdají lepší, ale není to můj šálek kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Nevim kam to přesně dát, žádný vlákno "K smíchu" kromě aukrovskýho tu neni... Tak to dám sem, pač sem to viděl:-) Koupil jsem si po delší době nový číslo Watch Magazine, v rychlosti jsem ho prolít a u pár věcí sem se zarazil, co to do, dalo by se říct, odbornýho časopisu píše za lamy... Celkově úroveň poklesla bych řekl... Tak jen namátkou jsem blejsknul pár perel... Pletou si Yachty se SubamaFile 14.07.15 19 03 50.jpeg óóóó ten údiv že Pamy mají speciální ochranu korunky....File 14.07.15 19 04 21.jpeg Tak z tohohle už přesně víme jak přísný kritéria ten METAS vlastně máFile 14.07.15 19 04 35.jpeg Chronograf jako chronometr... dyť je to jednoFile 14.07.15 19 05 14.jpeg A na závěr prezentace slovutné hodinářské značky...File 14.07.15 19 05 31.jpeg Asi by se toho dalo najít víc, ale odmítam to už číst.... Příště si radši koupim čtyřlístek....To psala obsluha nějakého pražského hodinářství ne? Znalostmi by to odpovídalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Staré suby na černým natu, ale do oranžova indexy a lumi na ručičkách. Jako v létě k vodě super, ale co to bylo? Nějaká úprava Rolex fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Tak pokud to byly vintazni suby,tak je to v poradku,ta lumi by mela byt do oranzova...teda alespon na spouste fotek to tak je. Upraveno 16. července 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Dnes odpoledne cca tak kolem 14 h jsem v Praze v ulici Politických vězňů viděl ve směnárně většího chlapa myslím v nějakém červeném nebo růžovém triku s bondovkama v chronu. Měnil docela ranec peněz a když si je při odchodu přepočítával, civěl jsem mu na ty hodinky a on si asi myslel, že koukám na ten jeho balík. Kozu jsem vzhledem k tomu obnosu a slovu "dojí" raději nezkoušel, kdyby nebyl náš a bral to jako nějakou provokaci, že někoho podojil do krve nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Ne, tohle nebyla klasika vintážek, ta barva byla uměle udělaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Dneska kolem treti v metru z Narodky na Florenc, urcite mistni clen se Steinama. Aspon podle toho, jak vyznamne si prohlizel my Decka. Kozu bych mozna i nasadil, lec byl jsem prilis zpruzen z prace:) Upraveno 17. července 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Letisko Kosice, Prim Letecke nablyskane.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Minulý víkend v Café-Café na zahrádce tři fešáci s kočárky dvoje RLX, tuším novy datejusty a oystery a IWC Top Gun Chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 Minulý víkend v Café-Café na zahrádce tři fešáci s kočárky dvoje RLX, tuším novy datejusty a oystery a IWC Top Gun Chrono.Šels kolem nebo ses stavil na latéčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 (upraveno) Řádově před čtrnácti dny si proti mě v metru sedl chlapík a z rukávu košile mu vylezly Tag Heuery Monaca cal.12(modrý!!!!!) a měl je,k mýmu obrovskýmu zděšení,obutý na gumě s vlnkama(asi Seiko)!Tak sem mu je nepochválil! Upraveno 18. července 2015 uživatelem vrufino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se