Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Vcera na zaverecne veceri po veletrhu s mym obchodnim partnerem Drew Estate obchodni reditel firmy Swisher PP Nautilus - musim rict ze ke starsimu chlapovi (cca 60) sedi jak prdel na hrnec, dal nespocetne krat zastoupena Omega a Rolex - jediny dve znacky ktery se opakovaly a ktery jsem zaregistroval, u nekolika Amiku jeste Apple watch

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska v třístovkovém busu kluk s Orient Saturation na Isofrane. Ta kombinace mi přišla jako naprostá chronomag-jistota, takže jakmile mi začal koukat na ruku, poklepal jsem na hodinky a povídám: Koza? Za chvilku jsme si už půjčovali hodinky k okouknutí. Fakt mě to potěšilo, teď si konečn? připadám jako člen bratrstva kočičí pracky :D aneb chronomagor všude bratry má....

Odkaz ke komentáři

Dnes v metru C směr Letňany kolem 8.30 pán s Citizen Nighthawk nastoupil s přítelkyní a vystupoval na Pankráci sám.

Ona mu něco vyprávěla, jenže velmi brzy jeho pohled visel na zápěstí jiného cestujícího s Rolex GMT Master II 116710LN  :lol2:. Taky jsem si všiml něčeho s charakteristickým Rolex pouzdrem a lunetou zboku, jenže z mého úhlu pohledu jsem neviděl na cifr ani na typ lunety. Identifikace proběhla až letmým pohledem při vystupování z lepší pozice. Jestli tohle nebyl chronomagor, tak už nevím  :clap:

Potom 9.50 v ulici Na hřebenech II, černé tričko a šortky - pán s pilotkami, tipuji bez loga, typ A.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...