vrufino Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 já koukám radši na starý reklamy, to je klidná inspirace, a jede se Tour tak tedy...Tohle má svý obrovský kouzlo....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 A pak že na ulici nerostou, dnes v zoo Praha zlaté UN MaxiMarine a cestou zpět na Můstku vystupoval chlapík s Blancpain FF také ve zlatě a na gumě, oboje velmi působivé, Blancpain o dost více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 O víkendu u známých na oslavě stříbrné svatby hodinky žádné, jen tyhle Casiovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Vcera na zaverecne veceri po veletrhu s mym obchodnim partnerem Drew Estate obchodni reditel firmy Swisher PP Nautilus - musim rict ze ke starsimu chlapovi (cca 60) sedi jak prdel na hrnec, dal nespocetne krat zastoupena Omega a Rolex - jediny dve znacky ktery se opakovaly a ktery jsem zaregistroval, u nekolika Amiku jeste Apple watch Upraveno 20. července 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 a tie Apple watch fakt budeme povazovat za hodinky? podla mna je to len ukazovatel casu...rovnako ako mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Souhlas, ale opravdu jsem prekvapen co jsem jich tu v USA videl, desitky, mozna i pres sto ks, nechapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 a tie Apple watch fakt budeme povazovat za hodinky? podla mna je to len ukazovatel casu...rovnako ako mobilno co si budem povídat, to co máš na pazouře taky jenom ukazuje čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dneska v třístovkovém busu kluk s Orient Saturation na Isofrane. Ta kombinace mi přišla jako naprostá chronomag-jistota, takže jakmile mi začal koukat na ruku, poklepal jsem na hodinky a povídám: Koza? Za chvilku jsme si už půjčovali hodinky k okouknutí. Fakt mě to potěšilo, teď si konečn? připadám jako člen bratrstva kočičí pracky aneb chronomagor všude bratry má.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 No pro me to bylo taky fajn setkani... Modra suma jsem videl poprve nazivo, tak jsem bedlive sledoval, jake odstiny ta modra hazi. Musim uznat, ze ted uz mam ve vyberu barvy jasno :-D A to bydlime ve stejny "vesnici" :-D Je fajn mit zname vsude :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 dneska kolem poledne v Brně na Novobranské Seiko pepsi, někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 najprv UN MARINE, potom SUBY a potom nejake trendove strasne GANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Dnes v metru C směr Letňany kolem 8.30 pán s Citizen Nighthawk nastoupil s přítelkyní a vystupoval na Pankráci sám.Ona mu něco vyprávěla, jenže velmi brzy jeho pohled visel na zápěstí jiného cestujícího s Rolex GMT Master II 116710LN . Taky jsem si všiml něčeho s charakteristickým Rolex pouzdrem a lunetou zboku, jenže z mého úhlu pohledu jsem neviděl na cifr ani na typ lunety. Identifikace proběhla až letmým pohledem při vystupování z lepší pozice. Jestli tohle nebyl chronomagor, tak už nevím . Potom 9.50 v ulici Na hřebenech II, černé tričko a šortky - pán s pilotkami, tipuji bez loga, typ A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Jensen Interceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Mam tady pacienta na dovolene u bankrotaru... Vcera Alpiny na tahu a dneska je mel do móřa na gume... Neznam moc lidi, co jezdi na dovcu s vystezejkovacem... Kozu hodim casem, furt se lisa ke sve blondyne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Mam tady pacienta na dovolene u bankrotaru... Vcera Alpiny na tahu a dneska je mel do móřa na gume... Neznam moc lidi, co jezdi na dovcu s vystezejkovacem... Kozu hodim casem, furt se lisa ke sve blondyne...Ja to vedel, je to Bells... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Ja to vedel, je to Bells... Jak je ten chronosvět malý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchkrist20 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Videl som pekne prim1 červené nejaká Domnievam sa reedícia, v karsitu v jaromer u pana v kamionu karsped.Myslím ze je odtialto. A dnes rano som videl na susedovi zlate prim so zaparenym sklickom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Novou řadu Seiko Prospex v Olympii Brno u kašny. A ani naživo mě Seiko nepřesvědčilo o tom, že to nejsou jen zplacaniny předchozích kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Nie kazdy je hodny nosit seiko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) Díky za komentář, opravdu si jej cením :-D :-D :-D Upraveno 26. července 2015 uživatelem mr.BSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se