Filip.J Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Dnes ráno těsně po deváté v červeném metru: Chlapík v černých tesilkách a tmavé proužkované košili, na ruce Navitimery - tipuju značky Breitlingen, na nápis jsem sice neviděl, ale na namalované ručky na subcifrech ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 V práci je to hodinkově bída, ale dnes překvapil jeden z kolegů, na jehož zápěstí jsem zahlédl SKX009 na jubilee tahu.A včera na korejském kolegovi Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Dnes na jednom nemenovanom FB profile TH M - trochu divné sa mi zdajú... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Konference projektového řízení, dnes a zítra, hotel Barcelo. Hodinkově nic moc - pouze jedny Béčka Colty na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Ja dnes v metru potkal cernocha s petkovejma Seikama na ruce, nevim presne model, pouzdro tvaru jakoby 70. - 80. let, cerny cifr, stribrne indexy. Prekvapilo me, ze i tech cca 38mm vypadalo na jeho tlape uplne v pohode. Bylo ale videt, ze hodinky neco zazily, poskrabane sklicko, tah mel u horni stezejky jen stredni dilek... Chytl jsem se za drzak vedle neho tak, aby vykoukly z pod kosile moje monstra a cekal jsem na reakci. Nic. Kozu jsem nezkousel, snazil jsem se zachytit aspon nejaky ocni kontakt, ze bych se ho na ne zeptal a zase nic. Asi to moc chrnonomagor nebyl.Pak v kanclu jsem narazil na naseho sefa, tak jsem se ho konecne mel sanci zeptat na cerna monstra. Rikam "Nice Monster" a pokyval hlavou smerem k jeho ruce. Tak se otacel na co kyvam, nez si uvedomil, ze na hodinky. Ukazoval jsem mu svoje oranzove, rikal, ze ty ma taky, ale zrovna co se tyka dalsi debaty na tohle tema moc hovorny nebyl. Hned stocil rec na praci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Kolega včera funglovky UN Maxi Marine s modrým cifrem, tak jsem mu je pochválil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 je to pravdepodobne. Bud presne tyto nebo stejna modelova rada. Precejen abych se priznal jsem vic koukal po slecne:)Sent from my iPhone using TapatalkTak to může být moje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Tak to může být moje:)Tak pokud jsem vazne videl tvoji, tak at v pripade jednoho ci druheho druhu vztahu gratuluju:). A na dalku sorry za cumendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Graph Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Ja si dnes u kolegy vsiml Prim Sport. Vubec nevim, jaky konkretne- bylo to moc z dalky, ale potesilo me to, protoze u nas v praci je to hodinkove bida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Konference projektového řízení, dnes a zítra, hotel Barcelo. Hodinkově nic moc - pouze jedny Béčka Colty na tahu.Druhý den konference a další dvě Béčka Colty. Celkový stav: 2 modré, jedny černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Dnes cca 12:45 Ostrava Zabreh, krizovatka Vyskovicka/Jugoslavska (u Lidlu), stribrny Peugeot 407...hodinky sem nevidel, ale samolepku Chronomagu na kufru ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Já nevím. Něco by se nemělo překládat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Frantík prej dostane novýho služebáka, když je ten ambasador. Už na něj čeká u Koscomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dnes v Dubai Mall,len pre fajnsmekrov,a maju aj zlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 To pod cifrem je krb nebo skrinka na gramodesky? Misto tohohle kusu nabytku bych radsi neonovej jukebox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Frantík prej dostane novýho služebáka, když je ten ambasador. Už na něj čeká u Koscomu image.jpegTy vole!!!!! U toho se musim vyfotit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Nezapomeň při focení na tu čupr ambassadorskou čepici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Včera dopoledne v šatnách na hokejových halách v Brně. Tatínek co převlíkal kluka, podle času asi malej komeťák, Rolex Yacht-Master. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Nezapomeň při focení na tu čupr ambassadorskou čepici.Tak to je jasny, nejsem zadnej amatér :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se