nividic Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Ještě špionážní foto, ale mám tlf na 2 věci, co se foťáku týče.
AndyAaron Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Ja mam dnes taky plodnej den. Napred v kavarne borec na ruce potapky od Citizenu, eco-drive, potapecska vlnkova guma. To by nebylo nic zasadne prekvapiveho, ale velikost tech hodinek byla odhaduju 32-34mm. Proste malinky nejspis damsky model. A panove, musim rict, ze to nevypadalo tak blbe, jak to muze znit. Pritom ruku mel odhaduju tak 17-18cm.Potom v metru, nejdriv borec s PO na trikolorovem natu. Nevypadalo to nijak suprove, popravde. Ale uplne to zabil, kdyz k tomu mel fialovou kosili na manzetove knofliky, jenze mel tam takove ty zakladni dodavane primo v obchode. Kousek dratu omotany bavlnkou. Proste hruza.A nakonec borec s Hublotama. Tu jsem se hecl a zkusil i neco vyfotit, bohuzel to neslo tak lehce. Nakonec mi ale pomohl Tak co, jsou pravy?
SCIFI Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 U hublotu ti nepoznáš ani když je máš v ruce. Měl jsi vyfotit radej ty nohy kočky naproti
AndyAaron Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Z tech noh naproti bys byl smutnej. Nejlepsi na nich byly ty boty Jinak s hublotama mas pravdu...
financ Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Včerejší akce byla hodinkově docela zajímava, nejdřív par bondovek, pak fotograf zlatý Hubloty na gume a jeden říďa s osmidenkama Panerai.
Potkan Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 (upraveno) Ja mam dnes taky plodnej den. Napred v kavarne borec na ruce potapky od Citizenu, eco-drive, potapecska vlnkova guma. To by nebylo nic zasadne prekvapiveho, ale velikost tech hodinek byla odhaduju 32-34mm. Proste malinky nejspis damsky model. A panove, musim rict, ze to nevypadalo tak blbe, jak to muze znit. Pritom ruku mel odhaduju tak 17-18cm.Potom v metru, nejdriv borec s PO na trikolorovem natu. Nevypadalo to nijak suprove, popravde. Ale uplne to zabil, kdyz k tomu mel fialovou kosili na manzetove knofliky, jenze mel tam takove ty zakladni dodavane primo v obchode. Kousek dratu omotany bavlnkou. Proste hruza.A nakonec borec s Hublotama. Tu jsem se hecl a zkusil i neco vyfotit, bohuzel to neslo tak lehce. Nakonec mi ale pomohl Tak co, jsou pravy? Nike pravy, Hubloty fejky jaxvina. Radsi jsi mel blejsknout ty POcka ;-) Upraveno 18. června 2016 uživatelem Topkan
Exiztence Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Dneska Moony Grosetto Brumlovka a Seawolfy(Colty) Kolkovna, někdo odsud ?)
atari Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Při nedávné návštěvě pošty jsem stál vedle staršího páru - pán na ruce klasické "soudkové" Citizen automatic, paní drobné, oválné Chaika. Oba vypadali na svůj věk velmi svěže a zrovna plánovali nějakou procházku. Bylo to příjemné pohlazení na duši.
feltharg Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 minuly tyden pracovni schuzka u nejmenovane ceske startup/it firmicky.borec (ceo v mym veku, tedy velmi mladej) na ruce zenith double date. prastily mne do oci hned mezi dverma. vydrzel jsem do konce jednani a hodinky mu pochvalil. vytahl sem kozu ale cumel dost blbe, forum neznal, tak sem trosku za blazna... ale doplnil to "ze se mu proste libily a ze si je teda koupil, ze k nim ma jeste hezky kozeny pasek" - mel je na tom dokonalym meshi. vidim to presne jak prestupuje po ceste z NY nekde v zeneve nebo zurichu a vysoli tam stopade za hodinky co se mu proste libi. je dobry kdyz lidi nezasazeni chronobundusem maj vkus
Povidláček Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Konečně jsem taky viděl samolepku Chronomagu na něčím autě. Tak kdopak jste to dnes stál v Kostelci nad Černými lesy na náměstí, hm? chtěl jsem zastavit hned vedle a vyfotit dva zadky se samolepkama, ale nechtěl jsem blokovat silnici a trapčit tam...
baza Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Taky jsem zatím moc samolepek nepotkal.Tady jsou dva "zadky" z tohoto týdne:
Ohm-Aztec Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Ani na uplně prázdném parkovišti bych takhle nezaparkoval...
Baldic Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Tak je tezky se vejit s takovou kravou mezi ty pruhy no :-) Ale denne vidam daleko tragictejsi pripady.
Ohm-Aztec Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Bohužel velikost auta velmi často v očích svých majitelů amnestuje k parkováni jako prase.
MadButcher Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 takhle? podotykam - vikend, na celem parkovisti bylo celkem pet aut:
Ohm-Aztec Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Třeba je postižený jak fyzicky, tak duševně a domnívá se, že tak může parkovat na dvou místech.
Návštěvník Mitak Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Anebo to berte z jiného pohledu, že smysluplně vytvořil ze dvou parkovacích míst místa tři :-)
MadButcher Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Mozna to byl Fantomas a po zaparovani proste jen zatahl kridla.
jenik77 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 dneska jsem viděl týpka, co měl na krku cca 10cm kérku rolex korunku. proti gustu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se