Vanilla Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) Plavky jí sedí docela dobře Upraveno 14. května 2017 uživatelem Vanilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 V Kauflandu, těžko říct jestli sou pravý ale gold svítil jak reaktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 ty seš špión Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Gastro Karlín aka jídelna Minutka a stará černá Monstra na tahu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 V sobotu jsem byl na běhu Pražská relativní desítka (10 km+ max. 4 piva), žádných extra kousků jsem si nevšiml, převažovaly různé sporttestery (logicky), ale zaujalo mě, že docela dost lidí ten běh absolvovalo s hodinkama na tahu a hlavně i na kůži, čekal jsem pouze gumy a plasty, ale proti gustu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Zmrzlinarka v Plzni na nádraží quartzova chrona Certina. Cerna a zlata. Na gumě. Pravost a existenci toho modelu neumím posoudit. Zajdete na točenou a uvidíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Tak kdo mel ted v autobuse 134 na Prazskeho povstani Orliky na bond natu? PS: YPO to nebyl A jinak jeste nekdy v utery jsem videl na zelenym metru Archimede Pilot 42 H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Přiznejte se, kdo měl dneska u Chládka na obědě oranžová Monstra? to jsem klidně mohl být já, ale už si nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Docela hezký Seika na začátku. Asi začnu chodit do mekáče.http://video.idnes.cz/?c=A170519_103532_eko-zahranicni_nio&idVideo=V170519_105426_ekonomikah_salv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Seiko UFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Prej docela hezky. Tsss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Reedice Autavii. Bohuzel jsem nemel cas zjistovat za kolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 (upraveno) Byl u nás fotit Katsuhiko Tokunaga, tak blejsknul i našeho prezidenta, na ruce má Panerai Daylight, jedny ze svých mnoha hodinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2017 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Oblekovky, jak víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 jo, to teda, hlavně ta guma, remeny nestřídá, má to na ní furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Seb Loeb pojede na Rally du Chablais a tímto designem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Nepřízpusobivý spoluobčan v bille a jeho orloje. Aneb čím větší, tím lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Hele a zašátral v tý tašce nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Meziplyn, aktuální vlog Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 JR_2010: jestli jo, tak hodně šikovně, nic jsem neviděl. Ale lepil se hodně =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se