AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) To vypada na fullgoldy by Invicta Edit: Pasecek nahodou cajk Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 smutnější je spíš to, co drží v ruce ale ráčmeny teda hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ja myslim, ze to co drzi v ruce je v dokonale harmonii s tim co ma na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 A to zase jo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Jooo, Pivovarská! ;-) To ty jsi seděl u vedlejšího stolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ne, to jsem nebyl já. Ale jsem tam často a SMP už jsem taky zaregistroval. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Náhodou... Bílej řemen mi přišel s Rolexama a musím říct, že to nevypadá zas tak hrozně. Sám bych si jej asi nevybral, ale už jsem viděl horšejší věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Nicméně ani na bílých kraťasech by mi bílý pásek nevadil. Potíž je však v tom, že jsem špindíra a kalhoty by mi vydržely čistý tak půl dne, takže si bílý oblečení radši nepořizuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Spy-foto z minulého víkendu v HK - někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ne, to jsem nebyl já. Ale jsem tam často a SMP už jsem taky zaregistroval. :-) Škoda, jsem mohl mít úlovek z fora. Každopádně tam občas něco k vidění je a to ani nijak extra kolem nečumím, jezdím na oběd s kolegy, takže bych akorát poslouchal kecy, jakej jsem magor Mno a navíc jsou tam i jiné objekty na koukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 To vypada na fullgoldy by Invicta Edit: Pasecek nahodou cajk Panáček bude mít vkus.Zlatý Invicty,za ním Zlatý polomáčený,ale do ruky by mu spíš sedly Zlatý stránky kde by sehnal k těm krátkejm gatím zlatej pásek.O Zlatých zubech ani nemluvim.Zlato nemám rád bo žádný nemám a to moje Zlato furt nějaký chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Škoda, jsem mohl mít úlovek z fora. Každopádně tam občas něco k vidění je a to ani nijak extra kolem nečumím, jezdím na oběd s kolegy, takže bych akorát poslouchal kecy, jakej jsem magor Mno a navíc jsou tam i jiné objekty na koukání Tak kdybyste tam viděli černý SMPc, tak ty by mohly být moje, občas tam zajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 ...no nic, pomohu si sám!Invicta Reserve-350USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 No a nerikal jsem to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 pajádní fuj goldy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Dneska v ostravske Alze, pan výdejčí totok břidactvo... Mi málem slezly vlasy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Co to zere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Co to zere? ...chce je taky, ale bojí se reakcí z fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Co to zere? Podle těch dvou kotoučovek bych tipoval na masiv.A když koukám na tu velikost, tak to možná vydrží spalovat bez přikládání celou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se