Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po regatě v Terstu double wristshot s naší skipperkou. Mladá, krásná, zkušená jachtařka a s DJ na ruce, dobrá plavba. A ten pocit nechat za sebou skoro 2 tisíce lodí, k nezaplacení :)

post-28902-0-02604500-1508401730_thumb.jpg

Odesláno

Sef v praci strida skx007 a steinhart nejaky pilotky tusim, asi bude odsud, to by jinak byla velka nahoda, casem zkusim prubnout

Odesláno

Konečně jiné fashion hodinky než např GUESS, resp. laciná kopie drahých designů

Autor: Tokujin Yoshioka

značka:ISSEY MIYAKE

tokujin_yoshioka-issey-miyake-glass-watc

Odesláno

V týdnu v nejmenovaném menším fitku na brumlovce - paní recepční Seiko potápky. Typ jsem zpětně na netu nedohledal. Dokonce věděla co má na ruce. Něčí choť?

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Odesláno

Omlouvam se za kvalitu, chtěl jsem být nenápadný a nechtěl jsem kolegovi zkazit radost z nových hodinek :-)

05a82d679ea3c06a932d4f4581b540bc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

V sobotu jsem byl u přítelky a na kafe přišli její dcera s manželem a dětmi. Zeťák běžně hodinky nenosí a koukám, že má na ruce nějaký moc hezký nevelký. Teprve s brejlema jsem zůstal úplně štajf - překrásný 18k Vacheron Constantin asi tak 34mm s mimostředkou a manuálním natahováním (měly průhled na strojovnu)... :wub: Přiznal se, že si je vzal schválně kvůli mně a fakt mě úplně odrovnal... :suicide_anim:

Odesláno

Vcera KFC na Deviti krizich kolem 2. odpol. pan vedle me keramicke bondovky, podle me jsme se zaregistrovali oba, ja je mel na bond natu, ale stejne mi nejak neprislo vhodny tam vytahovat kozu ;))

Odesláno

Nevím kam to hodit tak to dam sem,

Bechyne si pronajal v OC Chodov plochu a vytvořil tam vstavni plochu . Takový průřez značek co nabízí . Mají tam par Longines, Rado , Tudor , Omega , UN , Carl F. Bucherer . Takže kdo budete na Chodově zajděte tam na kukacku, mají to ve staré části centra naproti Spenceru a Datartu

Odesláno

Dnes v Modřanech překvapil náš nový ředitel s PO na řemenu, na kozu nebyl čas, ale potěšilo mě to, moc dobrého vkusu u nás ve firmě není  :clap:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...