Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera na poradě měl náš pan majitel Vacheron Constantin Quai de l?Ile - naživo jsou moc pěkné, vyrovnané, správně velké a elegantní. Pan ředitel tradičně Adriatica Pilot Chronograf, já dodrbané Prim automaty televize :-/

Odesláno

Včera asi okolo čtvrtý, vedle OC Flóra - telefonující pán na stojící hondě x-max - na ruce Fortisky Chrono Kosmonauty. Někdo ""vocuď""?

Kozou jsem mu nechtěl skákat do hovoru.

Odesláno

Včera na jednání s majitelem Knihy Dobrovský Rado Hyperchrome. Jeho dvorní architekt pouze hodinky Timberland.

Jsem v hodinařině poměrně nový, jak poznáte hodinky na dálku? Kolikrát se u lidí venku na hodinky zaměřuji, ale nejsem schopný nic poznat:( Nějaké tipy? Zatím jsem, mimo shora uvedené,  poznal akorát Mont Blanc našeho nájemníka, ale to jsem vedle něj musel sedět půl hodiny na ČEZu při přepisu energií. A ještě jeden dotaz - "na kozu" znamená, že se dotyčného na hodinky zeptáte?

Odesláno

A ještě jeden dotaz - "na kozu" znamená, že se dotyčného na hodinky zeptáte?

"Na kozu" by ses měl ptát, pouze, když si budeš téměř jistý, že je to chronomagor. Otázka zní "Koza dojí krev." A odpověď by měla znít "Mám toho plnou kabelku".

Jsem tady pár let, ale ještě jsem to nikdy neaplikoval v praxi ;)

Odesláno

Dneska na jednom koupališti jsem viděl jedny Tisselky - Juraj11 a pak jedny G-shocky - Ondrej71, a to jsme se nedomluvili... ;)

A Hulky na Lovcovi :). Dobrá náhoda to byla :)

Odesláno

Dneska v Brne v Rondu na Piratech z karibiku s orchestrem, 13ta rada, zrejme starsi POcka, nenapadne sem maval zelvama, nekdo zdejsi?

Odesláno

Na běhu pro paraple byl týpek (podle dcer jutuber Kovy) a na ruce měl novodobý primky s klasickým logem manufacture, tmavě modrým cifrem a v mechanice (neviděl jsem skákat vteřinovku). Vůbec nevim co to bylo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...