Michal_R Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Dnes kolem 17.h. ve vlaku Kralupy - Praha. Longines La Grande Classique.
luka Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Nevím, kam do dát, tak zkusím sem: rozhovor s p. Kotvalovou- majitelkou Carollina:https://archiv.ihned.cz/c1-66155180-rolex-a-patek-philippe-nam-delaji-dve-tretiny-trzeb-jsem-chodici-reklama-rika-majitelka-firmy-carollinum-a-provozovatelka-obchodu-v-parizske
krutor Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Olomouc food festival a zelvy na ruce. Neni to nahodou mistni clen?
Chumpus Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Registrovaný tu Zdeněk není, ale má ještě Cocktail Time Manhattan.
jonyyy Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Včera na poradě měl náš pan majitel Vacheron Constantin Quai de l?Ile - naživo jsou moc pěkné, vyrovnané, správně velké a elegantní. Pan ředitel tradičně Adriatica Pilot Chronograf, já dodrbané Prim automaty televize :-/
lukis Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 Mesic se s mesicem sesel a v rjetu do opavy zase moje oblibene Nav-B. Tentokrat vetram svoje i ja:)
leebauer Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Včera asi okolo čtvrtý, vedle OC Flóra - telefonující pán na stojící hondě x-max - na ruce Fortisky Chrono Kosmonauty. Někdo ""vocuď""?Kozou jsem mu nechtěl skákat do hovoru.
financ Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Bronzový Orlíky dneska v Olomouci, někdo místní?
JMK Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Včera v zemi za zrcadlem na mne hleděl kdosi se Seiko sarb021...
Heather7 Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Beko fresh festival v Budejicich - jedny PO Omegy a Zdena se svymi Perrelet. Vic jsem nestihla... Hodinky me zajimaly az na 2.miste...
dejv.schopp Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Včera na jednání s majitelem Knihy Dobrovský Rado Hyperchrome. Jeho dvorní architekt pouze hodinky Timberland. Jsem v hodinařině poměrně nový, jak poznáte hodinky na dálku? Kolikrát se u lidí venku na hodinky zaměřuji, ale nejsem schopný nic poznat:( Nějaké tipy? Zatím jsem, mimo shora uvedené, poznal akorát Mont Blanc našeho nájemníka, ale to jsem vedle něj musel sedět půl hodiny na ČEZu při přepisu energií. A ještě jeden dotaz - "na kozu" znamená, že se dotyčného na hodinky zeptáte?
JaRooN Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 A ještě jeden dotaz - "na kozu" znamená, že se dotyčného na hodinky zeptáte?"Na kozu" by ses měl ptát, pouze, když si budeš téměř jistý, že je to chronomagor. Otázka zní "Koza dojí krev." A odpověď by měla znít "Mám toho plnou kabelku". Jsem tady pár let, ale ještě jsem to nikdy neaplikoval v praxi
petr_cha Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 (upraveno) Za vsechno muze Zmizik... a Conrad.. :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-všeobecný-signál-chronomagu/ Upraveno 9. června 2018 uživatelem petr_cha
Fade Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Ještě sem to dám, pro zajímavost. Super dokument ohledně hloubkových potápěčů. Spousta záběrů na potápky https://www.youtube.com/watch?v=B3BWSMrgi3I
dejv.schopp Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Za vsechno muze Zmizik... a Conrad.. :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-všeobecný-signál-chronomagu/ to je docela vostrý, s tou kozou ))
LovecK Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Dneska na jednom koupališti jsem viděl jedny Tisselky - Juraj11 a pak jedny G-shocky - Ondrej71, a to jsme se nedomluvili...
Ondrej71 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Dneska na jednom koupališti jsem viděl jedny Tisselky - Juraj11 a pak jedny G-shocky - Ondrej71, a to jsme se nedomluvili... A Hulky na Lovcovi . Dobrá náhoda to byla
Miriablo Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Dneska v Brne v Rondu na Piratech z karibiku s orchestrem, 13ta rada, zrejme starsi POcka, nenapadne sem maval zelvama, nekdo zdejsi?
bandicoot Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Na běhu pro paraple byl týpek (podle dcer jutuber Kovy) a na ruce měl novodobý primky s klasickým logem manufacture, tmavě modrým cifrem a v mechanice (neviděl jsem skákat vteřinovku). Vůbec nevim co to bylo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se