Návštěvník Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 V 13. 7. 2018 v 9:09, organic napsal: Ta poslední fotka je opřesdržku Andy je ale tak nasekanej, že se ničeho bát nemusí. Normálně si třeba koupil tu selfie tyč a fotí holky pod sukní
martigen Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Vcera v 17:40 vinarna na Belohorske a typek TH Carrery
JohnDoe Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) To prece nejde, aby si hodinky poridil jen proto, ze se mu libily! V 3. 8. 2018 v 6:58, Exiztence napsal: A dal si mu kvíz na historii značky a jestli ví co je anglage? Protože jinak máš právo mu je zabavit. Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem JohnDoe
Exiztence Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 V 3. 8. 2018 v 19:39, JohnDoe napsal: To prece nejde, aby si hodinky poridil jen proto, ze se mu libily! Přesně takový tady netolerujeme. Sent from my iPhone using Tapatalk
JohnDoe Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Jeste by si pak nekdo mohl zacit kupovat hadry jen kvuli tomu, ze se mu libi, nebo whisky pouze proto, ze mu chutna, aniz by vedel cokoli o historii brandu, a to uz by byl uplny vrchol. V 3. 8. 2018 v 19:44, Exiztence napsal: Přesně takový tady netolerujeme. Sent from my iPhone using Tapatalk
JoyStick Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 To bych mu to vylil na ty hadry, zapalil a hodil do kanalu.
Exiztence Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 V 3. 8. 2018 v 20:06, JohnDoe napsal: Jeste by si pak nekdo mohl zacit kupovat hadry jen kvuli tomu, ze se mu libi, nebo whisky pouze proto, ze mu chutna, aniz by vedel cokoli o historii brandu, a to uz by byl uplny vrchol. No přesně, všechno je to jen způsob jak ukázat ze mám love.
JohnDoe Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Dnes v restauraci everose gold Daytona na oysterflexu na ruce jednoho z bývalých gen. ředitelů ČD.
Panchart Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Včera jsem je sundal přisednuvšímu v hospodě a tak to sem dám, ale nenašel jsem nikde tenhle model. Jestli nejsou echte, tak mu to přisednutí příště trochu osolim
tenge Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 (upraveno) Včera zahraniční turisti na nám. Republiky - PP v modré , bicolor daytony, SD.. same pěkné kousky Upraveno 5. srpna 2018 uživatelem tenge
pebe Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 V 5. 8. 2018 v 9:33, Panchart napsal: Včera jsem je sundal přisednuvšímu v hospodě a tak to sem dám, ale nenašel jsem nikde tenhle model. Jestli nejsou echte, tak mu to přisednutí příště trochu osolim a hledals dobře? Model FC396X6B6 má to napsané na dýnku
Panchart Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Na stránkách výrobce jsem je nenašel ani podle čísla, tak nevim, ten strojek taky nevypadá stejně, ale děkuji za pomoc s hledánim
P11 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Pláž Makady, SKX na Bond nato, maník zíza na moje Orient na zulu. Niekto miestny?
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Pred chvilkou v Olomouci na nadrazi mladoch s necim, co se tvarilo jako modre Navitimery. Rodinka ho vypravovala nekam na cesty, mozna tabor nebo nejaky pobyt. Nikdo jiny z rodiny na ruce nic nemel a k nemu mi to vubec nesedelo, tak se mozna nabizi otazka pravosti. Nerad bych ale neco slizl za to, ze mam predsudky. Historii Navitimeru ani to, kde na ne vzal, jsem po nem nevyzadoval
Ondoni Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 (upraveno) Tipoval bych to na Rotary, baterky... Edit...mobil je deb.. Upraveno 5. srpna 2018 uživatelem Ondoni
frista Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 V 5. 8. 2018 v 9:33, Panchart napsal: Včera jsem je sundal přisednuvšímu v hospodě a tak to sem dám, ale nenašel jsem nikde tenhle model. Jestli nejsou echte, tak mu to přisednutí příště trochu osolim Echte jsou - Značka se o závod Paris to Peking zajímá a má několik modelů - ten tvůj je k mání třeba tady na chrono24 https://www.chrono24.com/frederiqueconstant/limited-peking-to-paris-art-fr54--id6073437.htm
ragu Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Dneska v tramvaji nějaká slečna malý datejust s fluted lunetou. Chtěl jsem udělat fotku, tak jsem se nenápadně koukal na sedadlo za mnou abych viděl, jestli náhodou někdo nečumí. No a za mnou sedí starší chlap a na ruce maly zlatý datejust. To nevymyslíš.
Povidláček Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Jeden pacient (plukovník ve výslužbě) mi dnes přinesl ukázat svoje hodinky z armády. Měl prý ještě Longines ale ty mu ztopil vnuk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se