Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Odesláno
  V 13. 7. 2018 v 9:09, organic napsal:

Ta poslední fotka je opřesdržku :D

Andy je ale tak nasekanej, že se ničeho bát nemusí. Normálně si třeba koupil tu selfie tyč a fotí holky pod sukní  :lol2:

Odesláno (upraveno)

To prece nejde, aby si hodinky poridil jen proto, ze se mu libily!

V 3. 8. 2018 v 6:58, Exiztence napsal:

A dal si mu kvíz na historii značky a jestli ví co je anglage? Protože jinak máš právo mu je zabavit.

Upraveno uživatelem JohnDoe
Odesláno

Jeste by si pak nekdo mohl zacit kupovat hadry jen kvuli tomu, ze se mu libi, nebo whisky pouze proto, ze mu chutna, aniz by vedel cokoli o historii brandu, a to uz by byl uplny vrchol.

V 3. 8. 2018 v 19:44, Exiztence napsal:

Přesně takový tady netolerujeme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 3. 8. 2018 v 20:06, JohnDoe napsal:

Jeste by si pak nekdo mohl zacit kupovat hadry jen kvuli tomu, ze se mu libi, nebo whisky pouze proto, ze mu chutna, aniz by vedel cokoli o historii brandu, a to uz by byl uplny vrchol.

No přesně, všechno je to jen způsob jak ukázat ze mám love.
Odesláno

Včera jsem je sundal přisednuvšímu v hospodě a tak to sem dám, ale nenašel jsem nikde tenhle model. Jestli nejsou echte, tak mu to přisednutí příště trochu osolim :lol2:

post-47688-0-71167700-1533461481_thumb.jpg

post-47688-0-32780900-1533461550_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Včera zahraniční turisti na nám. Republiky - PP v modré , bicolor daytony, SD.. same pěkné kousky

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno
  V 5. 8. 2018 v 9:33, Panchart napsal:

Včera jsem je sundal přisednuvšímu v hospodě a tak to sem dám, ale nenašel jsem nikde tenhle model. Jestli nejsou echte, tak mu to přisednutí příště trochu osolim :lol2:

a hledals dobře? Model FC396X6B6 má to napsané na dýnku

Odesláno

Pláž Makady, SKX na Bond nato, maník zíza na moje Orient na zulu. Niekto miestny?

Odesláno

Pred chvilkou v Olomouci na nadrazi mladoch s necim, co se tvarilo jako modre Navitimery. Rodinka ho vypravovala nekam na cesty, mozna tabor nebo nejaky pobyt. Nikdo jiny z rodiny na ruce nic nemel a k nemu mi to vubec nesedelo, tak se mozna nabizi otazka pravosti. Nerad bych ale neco slizl za to, ze mam predsudky. Historii Navitimeru ani to, kde na ne vzal, jsem po nem nevyzadoval ;)

4e19e17f4957db86f697ce252cb71bd0.jpg

0883a941794830f7106fca0a4feb9cbf.jpg

Odesláno
  V 5. 8. 2018 v 9:33, Panchart napsal:

Echte jsou - Značka se o závod Paris to Peking zajímá a má několik modelů - ten tvůj je k mání třeba tady na chrono24

https://www.chrono24.com/frederiqueconstant/limited-peking-to-paris-art-fr54--id6073437.htm

Odesláno

Dneska v tramvaji nějaká slečna malý datejust s fluted lunetou. Chtěl jsem udělat fotku, tak jsem se nenápadně koukal na sedadlo za mnou abych viděl, jestli náhodou někdo nečumí. No a za mnou sedí starší chlap a na ruce maly zlatý datejust. To nevymyslíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...