JoyStick Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 No hurá, na ty jeho fotky s U-BOATama se nedá koukat. A pokud sis náhodou poletl vlákno, tak Ti odpouštím :-)Pardon, uklik, kdyztak to presun do VIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 vo stvrtok v Bratislave na zapase rusko - usa cesky fanusik s ulysse nardin, niekto odtial? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 (upraveno) Já viděl tohle....Sibir jako Sibirnaya, auto pro Sibiře :-)))))) Upraveno 27. května 2019 uživatelem hulk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Pán v aeroklubu v Medlánkách, na ruce noname chronoptoápky automaty, koupil si je v Rakousku, doma má ještě baterkové pilotní Junghansy a když se za mlada potápěl, měl automaty Seika, ale ty prý ztratil v Rakousku na divoké vodě, když ho tahali někde z peřeje. Naše fórum nezná a špion jsem mizernej, fotku nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 čtvrteční procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Teď v šalině pilotky na koženém natu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Dnes před polednem Hornbach v Řepích, mohutnej týpek s Omega PO chrono, následně jsem ho potkal i na světlech jak sedlá svůj MB S350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Dneska rano v metru Timex Expedition. Spy foto mi celkem vyslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Taky jsem si zahrál na špijóna a pokusil se nedávno nenápadně vyfotit hodinky spolucestujícího v letu Frankfurt-Krakow .Byla to dost fuška , celý let byl dost neklidnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Někdo u mě v rajónu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Tak se pochlubte, co jste viděli na demonstraci v Praze. Vedle mě stál pán a na sobě velký Omegy s oranžovou lunetou, Tuším nejspíš seamastery podle googlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 dnes na obed v avione v Kauflande Breitling SO chrono, pekne kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just_a_wee_dram Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Včerejší koncert Maroon 5 si užívala hlavně přítelkyně; já jsem si trochu krátil čas koukáním, co to má Adam Levine na zápěstí.Ač je známý milovník Rolexu, včera měl na sobě AP Royal Oak. Nejdřív jsem si myslel, že v chronu, ale chyběly pushers, tak to vypadalo spíš na model s tourbillonem. Barvu bylo těžké rozpoznat, ale tipoval bych bicolor s lunetou z růžového zlata.Klávesista PJ Morton měl na ruce Datejusty na jubilee tahu, kytarista Apple Watche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Myslím, že to bylo v úterý..v posilce na Želivárně chlapík noudejty. Celkem jsem čuměl, sem tam někoho s mechanikama zahlídnu, ale RLX teda poprvé. A včera v Říčanech v Olivovně na pikniku pro změnu dejty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Včera mě v metru oslovil mladík s PO Orange na ruce. Líbily se mu Panerai v keramice, prohodili jsme několik vět a dal jsem mu odkaz na Chronomag, tak nás asi bude o jednoho více. Všimnul si mě sám, v metru se mi tohle stalo poprvé . Přitom jsou ty černý PAMy dost nenápadný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Kolega z Nemecka BLNR. Ku.a, vzdycky si rikam, pro jsem je prodaval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Lightbox před butikem Rolex v pařížský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Joj Cinema. The Doors.... Za tie bodky si dosadťe čo chcete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Dnes let Vie-Lyon, prvy krat nazivo vidim Daytony, cierne, na ruke pôsobia strasne malé, aj ked on mal riadne oacky, typek si asi stopoval dlzku letu lebo ako sme stali v uličke tak som si všimol že mu ide dlhá sekundovka, spy foto nestojí za nič ale vyzerali fakt ako daytony Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Fotku nemám, ani na hodinky jsem poradne nevidel.. ale o vikendu ve fronte na vafle jsem zaslechl "takhle slonika neprodas".. to musel být někdo mistni.. ?! To uz je snad vetsi jistota i nez "koza doji krev" :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se