Tom4 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 (upraveno) . Upraveno 30. října 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Dneska dopo na benzínové pumpě v Zábřehu, raw jeansy, RW křusky, kožená taška přes rameno, el. cigareta, pán mi koukal po zápěstí, jasnej chronomagor, kdopak se bál vytáhnout kozu, přiznejte se Něco na zápěstí pod svetrem jsem zbystřil, ale až při odchodu k autu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Týpek dneska v George Prime Steak vedle u stolu AP Offshore pink gold s černou lunetou a tlačítky. Přišly mi dost obří, tak snad to nebyla Invicta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Cez vikend som bol s polovickou v Brne a na Spilbegu sme vencili naseho bostona, zastavil sa pri nas iny par tiez s Bostnoskym terierom, pan mal na ruke Seiko Flightmaster na nato strape. Kozu som netahal, ale nebol to niekto z Vas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Ráno mínus dva a borec frajersky kraťáky a tričko. Ale je to asi nějaký začínající chronomagor, protože má hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tematickyhttps://www.chrono24.com/magazine/the-best-orange-watches-for-halloween-p_52961/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Aj Trencin tu je super ja DCAIlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) Mala provokace ve zlatnictvi u Antverpskeho vlakoveho nadrazi. Hulky, Suby, Batman.. Predpokladam, ze je to sedivka.. Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem lykan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Letisko Hamburg... elegantny par cez 50. Pan nejaky Sea Dweller ktory som nevedel odfotit ani presne identifikovat. Pani full gold modre suby a veru ze jej pristali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) Dneska ráno v metru hodně velkej chlap s Daytonama na ruce a kousek od něj úplně jinej frajer s těma bagančatama co se tady nosej a ten měl na ruce SKX nebo něco v tom stylu. Toho prvního jsem radši nefotil, co kdyby blesk a toho druhýho jsem nestihnul. Oba se neznali, ale minimálně ten těmi bagančaty musel bejt odsud. Moje Pamy si asi nevšimli, bylo tam dost lidí. Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem BlackPanter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) Hondně velkej chlap s Daytonama v socce byl určitě Sphinxx Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Klenoty na malém městě. JVD chápu ale tohle už je moc. Odesláno z mého motorola one pomocí TapatalkNa propagacnim obrazku za hodinkami je velkym pismem napis LOSER, takze podle me spravna message a zakaznik vi, co si kupuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Minulý týden na Fuerteventuře, Diesel full gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak snad teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Dnes v obchodáku v Kobe jedny Apolla volný k prodeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Dnes v obchodáku v Kobe jedny Apolla volný k prodeji...Hustědobrě, a vzal jsi je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nevzal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Nevim presne jestli sem, nebo do hodinky ve filmu...ale, True Detective, 1. rada (jo, jsem pomalej), Matthew McConaughey tam ma neco, co jsem povazoval za Suby na gume od Seika. Ale nekdy ve tretim dilu to vypadalo, ze mu pipaji. Neresil to nekdo a nevyresil to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Na WUS je o tom celé téma. https://forums.watchuseek.com/f2/matthew-mcconaugheys-watch-true-detective-968956-16.html?amp=1 Jen jsem to proletěl. Přišli na to, že to byly LORUS z devadesátých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se