Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dneska dopo na benzínové pumpě v Zábřehu, raw jeansy, RW křusky, kožená taška přes rameno, el. cigareta, pán mi koukal po zápěstí, jasnej chronomagor, kdopak se bál vytáhnout kozu, přiznejte se :D

Něco na zápěstí pod svetrem jsem zbystřil, ale až při odchodu k autu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cez vikend som bol s polovickou v Brne a na Spilbegu sme vencili naseho bostona, zastavil sa pri nas iny par tiez s Bostnoskym terierom, pan mal na ruke Seiko Flightmaster na nato strape. Kozu som netahal, ale nebol to niekto z Vas ?:D

Odkaz ke komentáři

Dneska ráno v metru hodně velkej chlap s Daytonama na ruce a kousek od něj úplně jinej frajer s těma bagančatama co se tady nosej a ten měl na ruce SKX nebo něco v tom stylu. Toho prvního jsem radši nefotil, co kdyby blesk a toho druhýho jsem nestihnul. Oba se neznali, ale minimálně ten těmi bagančaty musel bejt odsud. Moje Pamy si asi nevšimli, bylo tam dost lidí.

Upraveno uživatelem BlackPanter
Odkaz ke komentáři

Nevim presne jestli sem, nebo do hodinky ve filmu...ale, True Detective, 1. rada (jo, jsem pomalej), Matthew McConaughey tam ma neco, co jsem povazoval za Suby na gume od Seika. Ale nekdy ve tretim dilu to vypadalo, ze mu pipaji. Neresil to nekdo a nevyresil to?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...