Josef01 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Mě přijde ten mash divnej a křivé indexy taky asi nebude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Myslím, že všechno je způsobeno úhly a dopadem světla při focení. I ten tah se vytahá. Nafoť to líp. Cože? Tys tam ty hodinky nechal ležet? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jakože 7 je křivě, 6 ok, 5 křivě apod je světlem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Když už se v tom patlám, tak jen jako zajímavost ukážu světelný profil lumi (protože lumi není po celé délce ručky) na hodinové ručičce výše uvedených hodinek a hodinek pana doktora. Chtělo by to lepší foto, nicméně idex 8 a 9 je na cifru křivě. Doktor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Porovnávací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 (upraveno) A křivé umístění indexu není puncem pravosti? Jinak díky za laboratorní práci. Tohle vypadá jako odchylky v rámci povolené tolerance. Nebo.jsou hodinky fake a dochtor jim transplantoval ručičky... Upraveno 13. března 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Mesh má úplně jiný koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Koncovky mi prijdou spis uhlem foceni, ale to napojeni koncovejch ?clanku?, nebo zrnek, je jiny, nez na mejch origo (tyvoe, doufam:)). Ja to mam nejaky pravidelnejsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: Ikdyz ja nevim. Zas je tam spravne v rade tech 14 ?clanku?.. Upraveno 13. března 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Včera v televizi byl film Mechanik zabiják 2 v hlavní roli s Jasonem Stathamem a hned na začátku filmu jsem si všiml tohohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Koncovky mi prijdou spis uhlem foceni, ale to napojeni koncovejch ?clanku?, nebo zrnek, je jiny, nez na mejch origo (tyvoe, doufam:)). Ja to mam nejaky pravidelnejsi. Edit: Ikdyz ja nevim. Zas je tam spravne v rade tech 14 ?clanku?.. Tak se podívej na levou stranu a uvidíš jiný počet článků, stejně tak u těch horních hodinek je to stejné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 To by na pozéra z ortopedie sedělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Pánové, a našli by se dva majitelé téhož typu hodinek na meshi pro porovnání? Jde mi o to, když se vyrábí mesh pásek, mám za to, že vzniká z nějaké dlouhé "stuhy" která se naseká a opatří koncovými prvky.A proto by ten začátek mohl začínat s různým "fázovým posunem" - jak je krásně naznačeno na předchozích fotografiích. Je to jinak, ale je to opravdu špatně? Awaiting your kind comments ;o) Upraveno 14. března 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Pánové, a našli by se dva majitelé téhož typu hodinek na meshi pro porovnání? Jde mi o to, když se vyrábí mesh pásek, mám za to, že vzniká z nějaké dlouhé "stuhy" která se naseká a opatří koncovými prvky.A proto by ten začátek mohl začínat s různým "fázovým posunem" - jak je krásně naznačeno na předchozích fotografiích. Je to jinak, ale je to opravdu špatně? Awaiting your kind comments ;o) Nemam je ted u sebe, ale zkus tohle - Breitling Transocean Day & Datehttps://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=6783&share_tid=73255&url=http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73255-Breitling-Transocean-Day-%26-Date&share_type=t&link_source=app Kdyztak dofotim neco aktualniho... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Včera v televizi byl film Mechanik zabiják 2 v hlavní roli s Jasonem Stathamem a hned na začátku filmu jsem si všiml tohohle To byla dobra kokotina.. a ty Moony co prej Jason dostal vod fotra pipaly jakoze budicek.. achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 To mi připomíná že v prvním Kurýrovi měl Statham zase pípající Paneraie viz hned asi šestá vteřina... ale film byl, narozdíl od dalších dílů, fajnhttps://www.youtube.com/watch?v=robMM7C2NEQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 sqad dík, neudělal jsem si jasno v meších, ale docela mě překvapilo,že Breitling umí docela střízlivé a elegantní hodinky. To měli slabou, nebo silnou chvilku ? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 a... ale film byl, narozdíl od dalších dílů, fajnTa E38 7er byla stejně nejhezčí sedma všech dob. Hodinky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kolegu prestalo baviť furt nabíjať jablkohodinky. Tak má powerwatch2, ako energiu to používa solár + ľudské teplo.Appka v iphone má štatistiku, koľko energie to čerpalo z ktorého zdroja. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Spy foto z dnešního nákupu v Tescu, pěkná dáma v letech a na ruce tohle, úlovek jako bejk! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Hodne dobrej ulovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Spy foto z dnešního nákupu v Tescu, pěkná dáma v letech a na ruce tohle, úlovek jako bejk! 1.jpgKozu jsi nezkusil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se