Kasper Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 k cene sme sa nedostali ... ale nechal vizitku - pre prípad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Dneska u nás na návštěvě ve firmě Bendl pěkné B-čka superoceany na mashi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 tak já měl včera docela hodinkový jednání, investor měl TH Link, zástupce subdodavatele TH Grand Carrera a jejich obchodní ředitel nějaký chrono a na dálku vypadaly jako od porsche designu co se tu na foru prodavaly a nakonec investor odjel A8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 Dnes na Florenci v baru chlapík s hodinkama Terra Cielo Mare Pujčil mi je vošmatat. Jsou moc krásný. Nikdy jsem o nich ani neslyšel, až teď jsem je vyhledal na netu. Ty jeho už v nabídce nejsou, ale je tam spousta pěknejch kousků. Pokochejte se tady:http://www.terracielomare.it/ Ty Italové design uměj, marná sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Dnes při jednání paní notářka v krásné zlaté automaty Maurice Lacroix signované na řemenu. Po ránu mě to potěšilo, těch se u nás moc nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 zapomel jsem doplnit. Vcera na arbesaku pekny Edox Grand Ocean cerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Dneska na snidani na hotelu ve Spindlu borec z Polska velky Planet Ocean na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 dnes idem po dlhej dobe k mojmu zubarovi a co nevidim..majster ma na ruke submarineri v bicolore so zlatom a este k tomu aj GMT To mel jako na kazdy ruce ten majster jedny hodinky ? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Ne co, ale koho - myslím, že jsem viděl ve čtvrtek u Dušáka na Arkádách člena pavču. Co asi viděl u Dušáka pavča?(pokud to byl on) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Dneska kolem druhé odpoledne Vaňkovka. Omegy Bondovky, buznataška Lacoste, blonďatá krasomila po boku. Někdo místní? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 V sobotu v Benatkach spusta nadhernych hodiniek, v predaji mali Daytony full gold, pamky s turbom,mam to cvaknute neskor postnem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Dneska kolem druhé odpoledne Vaňkovka. Omegy Bondovky, buznataška Lacoste, blonďatá krasomila po boku. Někdo místní? :-) že by Dantechno? ta Krasomila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Včera v Holmes Place v Karlíně cvičil chlápek se submarinerama na ruce. Až mi jich pro toto použití přišlo líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 "akce" v Globusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Dnes na ruce znameho totok: velmi zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Dnes na ruce znameho totok: velmi zajimave v tej rychlosti som na to uplne zabudol clovece,toto mi uslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) v tej rychlosti som na to uplne zabudol clovece,toto mi uslo... JJ i ja sem zapomel. Radovy časoměřiče.na fotce to nevypada tak dobře jako na živo omlouvam se za velikost Upraveno 24. února 2012 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Kolega ze statu, se kterym jsem spolupracoval tento tyden mel Breitling Colt GMT. Prekvapilo me, ze vypadaly docela pekne. Asi to bylo celkovym outfitem - tmava kosile, cerny svetr a hodinky jen obcas nakoukly ven z podrukavu, zadny macho styl z fitka. Jo a na ciselniku mel domaci cas, cas v CR ukazovala GMT rucka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 O vikendu jsem vidal borce, co mel cerny Sub C a jeho zena sedy midsize Yachty. Sluselo jim to.A co vic, zase me ten silenec nahlodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se