Zeeberdee Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 V metru a dobre mu sedely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Ten bude nas, si myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Taky bych si tipnul, že to bude někdo z fóra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Dnes Opava Areál zdraví - chlapík měl na ruce moc pěkné Omegy Speedmastery Mark II, podle rychlého pohledu něco jako limitka Rio 2016. Všimnul jsem si až při odchodu, tak jsem nestačil zapříst rozhovor. Ale to nemohl nebýt někdo místní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 (upraveno) před 6 hodinami, Zeeberdee napsal: V metru a dobre mu sedely před 6 hodinami, Micey napsal: Ten bude nas, si myslim. před 5 hodinami, Emiliano napsal: Taky bych si tipnul, že to bude někdo z fóra... Jako úplně na tuty mi to nesedí, ale... Upraveno 16. září 2020 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 na VIP to není, dam to sem: digitální koordinátor vlády má něco, co se na fotce tváří jako B SOH II Chrono Ocean Conservancy LE https://www.novinky.cz/domaci/clanek/mobil-bude-brzy-varovat-pred-nakazou-40336600 RRP 160kKč jen to fikne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Je to sice kamarad, ale slo o spy photo, tak to sem mrsknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Našel jsem tu v bazaru moc pěkné Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 aka bola cena na tie myslivecke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Dojdu se Ti kouknout, mám to za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 bazar Nekázanka ( www.nekázanka.cz ) - 5900,00 czk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Nemáš tam chybu v desetinné čárce? Z těch cen za Primky se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Však Praha ne? Ale ty berušky vypadaj jak funglovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 bazar Nekázanka ( www.nekázanka.cz ) - 5900,00 czkNevis prosimte kolik chteji za ty modre televize? Ne netu to nemaji.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 no on tam má normálně ceny dost vysoko, a nejen u hodinek myslivci vypadaj perfektně, fotky přidám zítra z práce a na ty televize se kouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Slíbení myslivci, televize bude hned, jak otevřou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) Klučina za pultem v Mironetu na pražským Chodově měl zelené Hamilton Khaki Upraveno 23. září 2020 uživatelem pkd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Dnes mám pěkný úlovek z Uhříněvsi z jedné kavárny. Chlápek barista měl Seika tuňáky, řekl bych ty z té nové série - SNE533 a doufám, že jsem to trefil, v tuňácích se neorientuju Podotýkám, že místní člen RedAce to nebyl, protože když jsem nadhodil chronomag, tak nic, jen říkal, že se mu líbí už původní tuňáci a tyto také, tak je pořídil. Foto nemám, byť jsem měl na ruce taky Seika, takže by to byl fajn double wristshot, ale už tam měl další platící zákaznici, takže jsem nechtěl víc otravovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Just Coffe Má toho více. Namátkou kromě těch tuňáku střídá i Constellation, Gshocky, Longhines apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Na srazu tohle.... A od té doby mě to nenechává v klidu. Jaaaaj a to jsem si říkal, že už mám na duši klid aa pokoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se