villain83 Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Rano u doktora v ordinaci, pan 60 roku plus a tyhle starsi Fortis chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Zajimavy clanek z casopisu 21. stoleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Vysoký, počínající pleš, stavař? Od Architekta? Možná znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 V 3. 8. 2021 v 19:06, Harwey napsal: Dnes na kratkej prezentacii u nas vo firme pan technik s Prim Klasik 40 Q na ruke. Vysoký, počínající pleš, stavař? Od Architekta? Možná znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 před 35 minutami, JMK napsal: Vysoký, počínající pleš, stavař? Od Architekta? Možná znám. Ee, Stäubli, hydraulika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 spy shot z metra. Pán už si asi všimnul že na něj podezřele natáčím mobil, takže se omlouvám, pokud to je místní gentleman. Připadal jsem si až nevhodně :D. Vzhledem k fancy triku jsem doufal v IWC, ale asi to bude nějaká lehčí váha. ..archimed e? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Je to Steinhart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Odovzdavanie Rolex na 24h Le Mans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Dnes v Ostravě ve Slezské na obědě borec s černými Tudor BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 před 1 hodinou, Ondazz napsal: Brno Na jednu stranu nedočkavě čekám, kdy otevřou v Hradci. Na druhou stranu si říkám, že to bude nebezpečný mít to ve vzdálenosti, kam se v prakticky zanedbatelným čase dopravím vlastní silou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 před 9 minutami, Radik napsal: Na jednu stranu nedočkavě čekám, kdy otevřou v Hradci. Na druhou stranu si říkám, že to bude nebezpečný mít to ve vzdálenosti, kam se v prakticky zanedbatelným čase dopravím vlastní silou Už aby to bylo.Jezdit do Phy už mě dávno neba,spíš naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 před 29 minutami, bobi napsal: Už aby to bylo.Jezdit do Phy už mě dávno neba,spíš naopak Přesně. I když do Prahy jezdím pravidelně pracovně, vláčet se do centra, na to se můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 ... vykakat yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Něco pro šotouše. Mluvící nádražní hodinky A stolní hodiny. https://xx0x.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 @potapec oboje mám doma a je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Normálně pomatení mysli a napsal jsem mu o ty stolní. Vzhledem k dlouhé dodací lhůtě si na ně můžu našetřit. Ty náramkové už mě teda neoslovují, to už je velký úlet na mě. Ale celý projekt se mi líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Tyjo dejte pokoj. Václav Mach byl hostem nevím čeho tuším v pátek na Radiožurnálu a přesně o těch mluvících hodin(k)ách tam mluvili, vč. pouštění autentickejch ukázek. Taky mě na ty stolní svrbí prsty. Ale nesmím, Nesmím, NESMÍM!!! Aspoň ne teď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Super je, že tam je čakčka měsíce, to se tak nějak víc rozprostře, bude doma prostor na to vše připravit - ne o poličce fakt není řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se