bandicoot Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září před 1 minutou, FantasticFabio napsal: To bude pěknej výdaj….. Tak ony už ty stávající byly přes 30 a to nemám víceúčelový skla, co budu potřebovat teď. Ale aspoň jedna radost, Tag Heuer zase začal dělat obroučky.
Josef01 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Zajímavé kam se ceny v EU vyšplhaly za tyhle "korunové" věci. Obroučky stojí nesmysl, výrobní cena je pár dolarů. Skla ani nemluvím, nějaké multifokály vyjdou na cenu ojetého auta 1
FantasticFabio Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 21 minutami, Josef01 napsal: Zajímavé kam se ceny v EU vyšplhaly za tyhle "korunové" věci. Obroučky stojí nesmysl, výrobní cena je pár dolarů. Skla ani nemluvím, nějaké multifokály vyjdou na cenu ojetého auta Pravda pravda , ale nemůžem plevelit vlákno o hodinkách! Takže multifokály jako moc pěkný automaty s GMT ….. třeba ….. 1
Locky Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Seika v tramvaji. Pokud se někdo zezadu poznáte, tak se určitě přihlaste. 1 1
Monolith Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září (upraveno) Neskutecny vyber a poteseni pro kazdeho milovnika hodinek, aneb Zeneva poprve, ale urcite ne naposledy Upraveno 5. září uživatelem Monolith 2
FantasticFabio Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 1 hodinou, Monolith napsal: Krása střídá nádheru !
Monolith Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září 1 hour ago, Harwey said: @Monolithaj si nakupil? Tentokrat ne, ani to nebylo v planu, spis jsem privezl ukazat Pelagosum domovinu. Ale pro priste se polepsim.
STRKKT Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Hodinky na palubce v Lancasteru. Muzeum Avro Heritage. 2
STRKKT Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Ještě jedna letecká, opět Woodford. Tentokrát BAe-748 Srs2A/334, G-ORAL (The Paper Plane). Na fotce je řada budíků a jsou tam i hodiny. 1
Povidláček Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Metro C a starší reference černých Longines Conquest 3
fijo Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září obchodni partner... rose gold yachty, opravdu moc pekny 1
krakra Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Když jsem jel v srpnu autobusem z Varšavy, tak si ke mě sedl člověk (polák) co měl na ruce hodinky Panerai - poprvé jsem viděl, že je měl někdo na ruce. 1
gunman Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Včera měl Punčochář v Hells Kitchen na ruce Panerai, většinou nosí Suby.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se