skalis Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Uz ponekolikate jsem v Brne Zidenicich potkal (vcera odpoledne) chlapika s diverama od Seiko na nato strapu. A zase jsem si jich vsiml pozde a nedokazal jse identifikovat, ale zda se, ze by to mohly byt Sumo nebo mozna i MM. Neni to nekdo odtud (precijen takovy hodinky navic na hadru, to se nevidi moc casto)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Dnes dalsi ulovek. Autobus cislo 53 v cca 17:30 chlapik zhruba tricetilety v kosili a s ebookem v ruce mel asi Damasko DA34. Ze by zase nekdo odtud? Pak jeste duchodce se Speedmaster reduced ale s modrym ciselnikem, tak premyslim, jestli to nebyly fiky (bezela mu chrono vterinovka). Ale treba nebyly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Dnes dalsi ulovek. Autobus cislo 53 v cca 17:30 chlapik zhruba tricetilety v kosili a s ebookem v ruce mel asi Damasko DA34. Ze by zase nekdo odtud? Pak jeste duchodce se Speedmaster reduced ale s modrym ciselnikem, tak premyslim, jestli to nebyly fiky (bezela mu chrono vterinovka). Ale treba nebyly...To jsem byl asi já, i když jsem si nemyslel, že vypadám tak staře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Včera na Floře cca v 17:50 u výtahu pán s pěknou slečnou, na ruce (moc jsem to neviděl) měl myslím TH Grand Carrera, ale bavil jsme se jak slečnu "velice vnímal" ale za 2 minuty čekání a cestu výtahem mi hypnotizoval neustále moje zápěstí s PO, bylo to komické, když vidíte někoho dělat to co děláme snad všichni:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Měl ses zeptat na kozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Generální dnes Rolády Dayjust v bicoloru. Pecka kukačky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Generální dnes Rolády Dayjust v bicoloru. Pecka kukačky!!! Vem ho na sraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Měl ses zeptat na kozu čekal jsem jestli ji neda on, dal bych hned plnou kabelku:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 he he...od včerejška jsem na tureckým chronomagu...vypadá hodně podobně jako ten český...samý Seika, co máte právě na ruce atd. pár obrázků Cortebert a Golana pro turecké dráhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Vem ho na sraz :-)Všaj to tam bude dnes samej pepik s Roládama... btw - něco dovez!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 ...Dayjust...Zajímavá komplikace. sorry, nedalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Před chvíli, pan vybirajici vino v Tesco Smichov - černé bondovky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 (upraveno) Edit: 2x vloženo z mobilu Upraveno 6. září 2012 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Včera asi 16:45 h, bus 213 směr Eden, pán v červeném svetříku TH Carrera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Krabicu vod bot v nějakym sklepě... Byla plná Panerajek a z toho prostředí tam už jedny začaly nějak plesnivět!!! No hrůůůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Krabicu vod bot v nějakym sklepě... Byla plná Panerajek a z toho prostředí tam už jedny začaly nějak plesnivět!!! No hrůůůza... To můžu potvrdit, jednomu tam dokonce zezelenaly Rolády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Jako Tombed, taky už jsem dneska viděl Sibiřovo špeditérství... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Dnes cca v 14.30, ostrov Hvar, vesnice Ivan Dolac, lezu z toho jejich nejvyššího kopce ( hora to není- 626 m ), jazyk na vestě a proti mě vylejzá tatík z karavanu ( evidentně vstával ), na ruce omegy seamaster james bond a haleká, že by si dal další pivo. Těch hodinek mě tak nějak přišlo škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Dnes cca v 14.30, ostrov Hvar, vesnice Ivan Dolac, lezu z toho jejich nejvyššího kopce ( hora to není- 626 m ), jazyk na vestě a proti mě vylejzá tatík z karavanu ( evidentně vstával ), na ruce omegy seamaster james bond a haleká, že by si dal další pivo. Těch hodinek mě tak nějak přišlo škoda.si mu mal dat jednu spak ruky a utekat o dusu spasenu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 si mu mal dat jednu spak ruky a utekat o dusu spasenu .... Na to jsem neměl , se spálenejma nohama ze včerejška se blbě utíká ( navíc to byla česká enkláva a neuhádal bych to ). Jinak např. ve Hvaru jsem pokladů na rukách viděl plno, ale cestou ve vedru jsem všechno zapoměl , aspoň nebudu závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se