Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Uz ponekolikate jsem v Brne Zidenicich potkal (vcera odpoledne) chlapika s diverama od Seiko na nato strapu. A zase jsem si jich vsiml pozde a nedokazal jse identifikovat, ale zda se, ze by to mohly byt Sumo nebo mozna i MM. Neni to nekdo odtud (precijen takovy hodinky navic na hadru, to se nevidi moc casto)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dalsi ulovek. Autobus cislo 53 v cca 17:30 chlapik zhruba tricetilety v kosili a s ebookem v ruce mel asi Damasko DA34. Ze by zase nekdo odtud? Pak jeste duchodce se Speedmaster reduced ale s modrym ciselnikem, tak premyslim, jestli to nebyly fiky (bezela mu chrono vterinovka). Ale treba nebyly...

Odkaz ke komentáři

Dnes dalsi ulovek. Autobus cislo 53 v cca 17:30 chlapik zhruba tricetilety v kosili a s ebookem v ruce mel asi Damasko DA34. Ze by zase nekdo odtud? Pak jeste duchodce se Speedmaster reduced ale s modrym ciselnikem, tak premyslim, jestli to nebyly fiky (bezela mu chrono vterinovka). Ale treba nebyly...

To jsem byl asi já, i když jsem si nemyslel, že vypadám tak staře :D

Odkaz ke komentáři

Včera na Floře cca v 17:50 u výtahu pán s pěknou slečnou, na ruce (moc jsem to neviděl) měl myslím TH Grand Carrera, ale bavil jsme se jak slečnu "velice vnímal" ale za 2 minuty čekání a cestu výtahem mi hypnotizoval neustále moje zápěstí s PO, bylo to komické, když vidíte někoho dělat to co děláme snad všichni:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

he he...od včerejška jsem na tureckým chronomagu...vypadá hodně podobně jako ten český...samý Seika, co máte právě na ruce atd.

pár obrázků

Cortebert a Golana pro turecké dráhy

cmvhl.jpg

cmvu9.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes cca v 14.30, ostrov Hvar, vesnice Ivan Dolac, lezu z toho jejich nejvyššího kopce ( hora to není- 626 m ), jazyk na vestě a proti mě vylejzá tatík z karavanu ( evidentně vstával ), na ruce omegy seamaster james bond a haleká, že by si dal další pivo. Těch hodinek mě tak nějak přišlo škoda.

Odkaz ke komentáři

Dnes cca v 14.30, ostrov Hvar, vesnice Ivan Dolac, lezu z toho jejich nejvyššího kopce ( hora to není- 626 m ), jazyk na vestě a proti mě vylejzá tatík z karavanu ( evidentně vstával ), na ruce omegy seamaster james bond a haleká, že by si dal další pivo. Těch hodinek mě tak nějak přišlo škoda.

si mu mal dat jednu spak ruky a utekat o dusu spasenu .... :D

Odkaz ke komentáři

si mu mal dat jednu spak ruky a utekat o dusu spasenu .... :D

Na to jsem neměl :smile_anim:, se spálenejma nohama ze včerejška se blbě utíká ( navíc to byla česká enkláva a neuhádal bych to ). Jinak např. ve Hvaru jsem pokladů na rukách viděl plno, ale cestou ve vedru jsem všechno zapoměl :crying_anim02:, aspoň nebudu závidět.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...