Chorche Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Pred cca 15 mnutam na D8 bily passat a logo Chronomag, on to zjistil na mem aute prvni, ja az pri sjezdu z dalnice na exit 29 Kdo jsi, tajemny fantome, skla jsme meli oba tmava a soubeznou jizdu jsem nechapalTak to je dobrý Jsem zvědavý, kdo to byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Pred cca 15 mnutam na D8 bily passat a logo Chronomag, on to zjistil na mem aute prvni, ja az pri sjezdu z dalnice na exit 29 Kdo jsi, tajemny fantome, skla jsme meli oba tmava a soubeznou jizdu jsem nechapalpůlnoční chronohlidka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 pridal bych se s prosikem k Hasnove poznamce. tady taky HN nejsou, tak kdybyste to nekdo naskenoval, zahranicni odnoze chronomagu by to kvitovali s povdekem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Pred cca 15 mnutam na D8 bily passat a logo Chronomag, on to zjistil na mem aute prvni, ja az pri sjezdu z dalnice na exit 29 Kdo jsi, tajemny fantome, skla jsme meli oba tmava a soubeznou jizdu jsem nechapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Já už vím kdo to byl a ty HN berem na firmu, takže se to pokusím nascanovat a postnout tady nebo poslat mailem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Diky moc, makas si na karme. Email poslu do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Dneska cca ve 12:15 v Arkadach Pankrac v jidelnim koutku u vydejny sushi jedny rolady (nevim jake). Pan stal zady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 dnes cca 15:00 ve Vine food na Smichove- exmagistratni smejd Pavel Bem. IWC Yacht master na pryzi. Asi ty, na ktere jeho manzelka knihovnice ze sveho platu 24.000,- Kc setrila nekolik let, aby si je pak Paja mohl uzit(jak uvadel) :--( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Včera nám přivezli sedačku a když ji stěhováci vytahovali z auta,tak jsem podvědomě koutkem oka zahlídl na zápěstí jednoho z nich jakési známé hodinky.Vypadalo to jako R.Submariner.To mě trošku zarazilo,tak jsem při podepisování dodáku na ně koukl trošku z blízka a byly to Invicta 8926. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Dneska na jednání CEO Homecreditu Tissot PRC 516.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Dneska na jednání CEO Homecreditu Tissot PRC 516..Tak u vrchního lichváře bych čekal spíš full gold Daytona než PRCky. Ale třeba je to součást imáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Tak u vrchního lichváře bych čekal spíš full gold Daytona než PRCky. Ale třeba je to součást imáže. Tak ho třeba po celém týdnu už z toho zlata bolela ruka, tak si na casual day vzal lidovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Včera jsem celé odpoledne zkoumal co si náš vrchní šéf přivezl tentokrát do Prahy, mohl jsem ale jen hádat. Dneska na mě konečně zpod manzety košile při pohovoru mezi čtyřma očima vykouknuly IWC Portuguese, opět nezklamal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Cca 15 minut zpet na Zlicine v Mekaci, pan s rodinou.Bilej Mercedes ML s biturbem.Rolex v bicoloru Suby nebo GMTcka to sem nevysmiroval, bylo mi to trochu trapne mu cumet na ruku, uzasne lestenky to sou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Prave som narazil na forum bodybuilding.com, maju tam sekciu Official Misc Wristwatch Crew Part II: What time is it?,no luskam to celu peknu nedelu, a su tam bozie kusy v reale, odporucam. Ak to tu uz bolo, ospravedlnujem sa a prosim o vymaz. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=138884723&page=267 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Taky jsem narazil na neskutečné téma Pán si s tím dal teda práci ODKAZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Tak tento stav uz je na ustav . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 To jo, můžeme být s našima řečma o chronobundu úplně v pohodě Je zvláštní, jak řada naprosto exkluzivních kousků ztrácí v takovém množství jiných hodinek kouzlo, kvalita fotek tomu taky moc nepřidává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 pár fotek z návštěvy Drážďan v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 JJ, Wempe je pěknej a ta první je z takovýho rohovýho krámku vedle tý stavby, co? Já koukal na ten "budík" od JLC, zítra dám foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se