Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Minulý týden měl kolega z Německa na ruce tyto Speedmastery po Schumacherovi:-), tak jsem mu je pochválil.

Chvilku čučel jak puk a pak byl moc rád:-) Jinak velmi povedný kousek na parádním kaučuku.

post-23274-0-70546000-1366018992_thumb.jpg

Odesláno
  V 13. 4. 2013 v 8:25, kdojinej napsal:

Někdy až těžko uvěřit těm historkám.. např. pinglice s patekama. Napadá mě, jestli chronomagoři nemají sklon vidět předměr svého zájmu i tam kde není.

+1

Odesláno
  V 15. 4. 2013 v 17:58, Marfael napsal:

Co říkáte na hodinky od Škody?Až na ten nápis,se mi docela líbí.Ani to není vyloženě aušus,strojek od Seika,sice určitě nějaký lowend,ale pro milovníky Škody...

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/skoda-darkove-predmety/hodinky-panske-cerne-51435x/0

že bych tedy musel mít hodinky se škodovkou...no nevím to musí být velký nadšenec. Já bych to viděl jako dárky od škodovky k nečemu. Rozhodně je povedenější např. edice Sti od orientu.

Odesláno

no já hodinky se Škodou taky nechci,ale jsou lidé,kteří na Škodu nedají dopustit a proto jsem to postnul,kdyby se to někomu náhodou líbilo:-).Je jasné,že žádné krásky to nejsou,ale úplný průser to taky není,znám teda mnohem hnusnější hodinky.

Odesláno

nejsem sice žádný škodofkář, nicméně ty hodinky se mi moc líbí. Krásný minimalistický Bauhaus-design

Odesláno
  V 16. 4. 2013 v 18:05, JHonza napsal:

Docela hezký, snad jen ten řemen nic moc. Ale buď neumím číst, nebo tam chybí jakýkoliv údaj o velikosti.

bohužel tam rozměry chybí a řemen se dá vyměnit....

Odesláno
  V 8. 4. 2013 v 22:01, schrapnel napsal:

v HP kantíne na BBC (brumlovka business centre), nenápadná mladá pani obedovala s kolegom a na ruke krásne speedmastre na koži. Musel som svojím poškulovaním budiť u mademoiselle minimálne  podozrenie. Musím ale povedať, že za 2 roky je to prvý (!!) znak haute horlogerie čo som mal možnosť si na BBC všimnúť. 

WTF? :) Brumlovka je hodinek plná ;)

Odesláno (upraveno)

Dnes na Aero Friedrichshafen, jeden cca šedesátiletý německý nadšenec. A já si myslel, že ty 55mm fliegery si nikdo na ruku běžně nevezme :-)

Jinak až překvapivě často zastoupeny Sinn (po B-čkách u movitých a Citizen u nemovitých) a i Fortisy jsem (mimo sebe) viděl za den aspoň 5x.

post-18925-0-04779700-1366833875_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Stuclik
Odesláno

Musim asi lepsie pozerať, u nás je to bieda. 

Pracuješ tiež na Brumlovke? Čo tak obed niekedy?

V 24. 4. 2013 v 16:39, gougy napsal:

WTF? :) Brumlovka je hodinek plná ;)

Odesláno (upraveno)

Dneska me v Hradci podjizdel frajirek s navitimerama v modre oktě se znackou 3E3...nekdo odtud?

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

26.4. v košiciach na zvonarskej priblizne o 18h chalan s rodinkou na ruke AP royal oak + hermes opasok

ta H pracka bola homokladna no apčka s tym modrym dialom neskutocne krasne :)

Odesláno (upraveno)

Pátek okolo 11:30 v Palladiu, prodejna O2, odhaduji tak padesátník měl na ruce Baume & Mercier Classima 8688.

Někdo zdejší ?

post-7085-0-70208200-1367163972_thumb.png

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...