zacik Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tu je najnovsia mapka, od buduceho roka pribudne "15tka", modra z lukovej na brhliska/otupne. Podla mojich informacii to vydealovali so zelenymi za zrusenie zjazdovky spravodliva aby boli kamzici a sviste spokojni. Z lukovej na koliesko ide po tej strane uz len majstrovska, ktora je tiez cierna a bez zasnezovania, takze je pustena vynimocne. Nie je to uplne najtazsia/najstrmsia zjazdovka na chopku, ale do TOP3 sa urcite dostane (spolu so slalomakom a prednymi deresmi). P.S. konecne snezi
SUZUKIGSXR Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 před 10 hodinami, guzmic napsal: to je trojka ne? Musí mít dost sněhu, tam nemají myslím standardně děla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsem viděl, ale na stránkách jasna.sk uvedena není.
SUZUKIGSXR Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 před 9 hodinami, zacik napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tu je najnovsia mapka, od buduceho roka pribudne "15tka", modra z lukovej na brhliska/otupne. Podla mojich informacii to vydealovali so zelenymi za zrusenie zjazdovky spravodliva aby boli kamzici a sviste spokojni. Z lukovej na koliesko ide po tej strane uz len majstrovska, ktora je tiez cierna a bez zasnezovania, takze je pustena vynimocne. Nie je to uplne najtazsia/najstrmsia zjazdovka na chopku, ale do TOP3 sa urcite dostane (spolu so slalomakom a prednymi deresmi). P.S. konecne snezi Díky za info a "SKOL"
moco Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 V 29. 12. 2025 v 19:20, zacik napsal: @moco taliansko proste nikdy nesklame....len keby to nebolo tak kurva daleko. Este tipujem ze fantasticka pizza stoji tak 12E. Ale prirodneho snehu tiez nemaju uplne na rozdavanie podla fotiek @alky na slovenskych horach fuka ako drbnute od vcera, vsetko sfukane na kost. Dela pustene na plne gule, ale dalo by sa povedat ze zasnezuju tymi delami skorej zlaby ako zjazdovky z ktorych to hned sfukne . Nestava sa mi casto ze po jednej jazde zabalim tak ako dnes. Pizza bohužel 9-10€ Jinak převaha technického sněhu, na vrchu prašan.
safi Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Rakousko - oblast Zillertal Arena. Je možné kromě celodenní permice na celou oblast koupit i levnější a krátkodobější lístky na nějaký místní vlek? Pro děti. Chceme jim dát dva dny na rozlyžování a pak je na jeden den vzít na Hintertux a na jeden den do Zillertal Areny na kopce, které si vyberou.
xcmaniax Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 50 minutami, safi napsal: Rakousko - oblast Zillertal Arena. Je možné kromě celodenní permice na celou oblast koupit i levnější a krátkodobější lístky na nějaký místní vlek? Pro děti. Chceme jim dát dva dny na rozlyžování a pak je na jeden den vzít na Hintertux a na jeden den do Zillertal Areny na kopce, které si vyberou. Poslední roky jezdíme už jen do Zillertalu a po 25 letech ježdění do Francie a Rakouska nejvíc doporučuji Kaltenbach a ty krajní sjezdovky. S dětma co neumí moc lyžovat bych na Tux spíš nejezdil (když chcete ten zážitek z výšky tak samozřejmě ano) v Areně je asi nejvíc těch dětských srandiček (plácadel atd.). Levnější skipas v těch hlavních střediscích nevím, spíš tam jsou bokem takové ty pásy s extra cenou. 1
Ajaj Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna @safi - v Lanersbach je pidi vlek/sjezdovka - asi 200m. Je to po pravé straně skoro na konci vesnice směrem na Tux 1
Ajaj Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Zítra odjíždíme. Jsme tu každý rok už 3 dekádu a nikdy to nebylo se sněhem tak špatný jako letos. Aspoň že mrzne (už jsem tu zažil 10+ během února ve 1200m). Bez umělého sněhu by snad jezdil jen ledovec a i ten by stál za pi..
alky Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Doprčič...to mám zase radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Čtu správně že Špindle už má na kase jednodenní lyže za dva litry?
zacik Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna (upraveno) @African Gopass apka mi ukazuje na dnes skipas v Spindli za 1300CZK. Ked vidim ako napriklad "1-sedackove stredisko" Myto p. Dumbierom predava denny skipas za 41E, nevidim dovod preco by nemohla Jasna/Spindl stat 2x tolko. Ja by som si tak drahy skipas v zivote nekupil ale cim viac hlupakov si taky skipas kupi, tym menej bude niekto riesit ci ma stat sezonka 500E alebo 600E co je pre mna podstatnejsie. V jasnej tieto vianoce jeden den stopli predaj skipasov, lebo dosiahli maximum kapacitu. Dopyt tu proste je... Upraveno 12. ledna uživatelem zacik grammar
JanKuc Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Patecni vecerko. Moje malickost vpravo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna West Dachstein nezklamal....nevím jak to děláme, ale kdykoliv se tady ukážeme, je celý pobyt azůro Jsem si našel v obchodě parádní Atomic lyžáky, samozřejmě levnější jak u nás a na pikaču jsem zjistil, že mají nějaký grip walk a nejdou mi do vázání...tak jsem to nechal plavat a moji asi dvacetiletou výbavu budu muset příští rok aktualizovat celou včetně lyží.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Steke_m Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Neříkej, že tam neměli adaptéry? Minulý rok jsem kupoval novy Tecnicy a taky měli GW, takže jsem jen vyměnil špičku podrážku. A letos jsem šel do nových lyží a zase jen nahodil zpátky GW špičku a hotovo. Zajdi tam ještě, přece neodjedeš s prázdnou.
African Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna 13 hours ago, Steke_m said: Neříkej, že tam neměli adaptéry? Minulý rok jsem kupoval novy Tecnicy a taky měli GW, takže jsem jen vyměnil špičku podrážku. A letos jsem šel do nových lyží a zase jen nahodil zpátky GW špičku a hotovo. Zajdi tam ještě, přece neodjedeš s prázdnou. Asi by to nějak šlo, ale nechci rozebírat hned nové lyžáky. Jedu sem pracovně za dva měsíce, tak to tady nakoupím komplet i s lyžemi. Jak píšu, moje výbava má asi dvacet let, na čase upgradovat
safi Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Nosič na lyže na auto. Mám Thulewingbar Evo příčníky. A uvažuju zdali koupit Thule Snowpack L nebo nějakou levnější značku. Nějaké zkušenosti?
shaggy Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Nosič na lyže na auto. Mám Thulewingbar Evo příčníky. A uvažuju zdali koupit Thule Snowpack L nebo nějakou levnější značku. Nějaké zkušenosti? Mam thule na 6 parov lyzi s vysuvanim. Neviem aky je to presne typ ale kupoval som ich ako pouzite na predosle auto. Bez najmensieho problemu.
African Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna 4 minutes ago, safi said: Nosič na lyže na auto. Mám Thulewingbar Evo příčníky. A uvažuju zdali koupit Thule Snowpack L nebo nějakou levnější značku. Nějaké zkušenosti? Kámoš má Thule, já několik let o kus levnější český Hakr a nevidím v tom zásadní rozdíl. Dává se tam stejně blbě přes dva šrouby a nad 100km se s tím nedá kvůli hluku pořádně jet, takže na delší trasy dáváme oba stejně rakev. https://www.stresni-nosice.cz/136320-hakr-alu-pro-4-pary-nosice-lyzi-hv-0540.html?utm_campaign=Zbozi&utm_medium=product&utm_source=zbozi.cz&utm_term=136320
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se