Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Ja mam dobrou zkusenost s nakupem tady https://www.legendsport.cz ... delaji tam i anatomicke vlozky do tech lyzaku, coz mi v podstate taky dost pomohlo. Do sportu, kde tomu nikdo nerozumi bych ze zasady nechodil, protoze pak budes akorat celej den poslouchat, ze pani boli nohy a ze na to lyzovani sere.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsem natrdlej, ale furt to nechápu. Mluvíš o volném ježdění, nebo jízdě v brankách? 

Promiň, všiml jsem si až teď...usoudili jsme, že mluví o svižnější jízdě. Těch myšlenek bylo z jejich strany hodně a ne všechno jsme pobrali:-) 

Chlapi, prosím, máte nějaký tip na Schladming? Kopec, ubytko? Chceme jet příští týden banda 6 chlapů na 3 dny. Ten Schladming, je z Ostravska relativně rozumně daleko. Zkušenosti mám akorát z Tuxu nebo nyní Soldenu, ale tak daleko se nám na 3 dny nechce...

Dík

Odkaz ke komentáři

Vyhrivani jsem vzal jako dalsi level. Nejdriv zkusim palcaky samotny,oproti tomu co mel ted, vypadaji opravdu vyrazne tepleji.Kdyz nepomohou,dam jeste kontra ty prstove navic ,jsou pruzne ,hodne uzke a jak se do nich vlezeou ruce,ty prsty se zkrati.  :)  

Chemicky ohrev jsem vzal jen preventivne,kdyz by hodne mrzlo.

Odkaz ke komentáři

Vyhrivani jsem vzal jako dalsi level. Nejdriv zkusim palcaky samotny,oproti tomu co mel ted, vypadaji opravdu vyrazne tepleji.Kdyz nepomohou,dam jeste kontra ty prstove navic ,jsou pruzne ,hodne uzke a jak se do nich vlezeou ruce,ty prsty se zkrati. :)

Chemicky ohrev jsem vzal jen preventivne,kdyz by hodne mrzlo.

No jasný, vypadají dobře :-) Jinak v ČR začne zase mrznout opět tak za cca. dvěstě let :-)

Odkaz ke komentáři

Včera Stoh ve Špindlu. Kopec supr zmrzlej a na něm tak 20 - 30 cm prašanu. Bezvadný. Jen mě serou ty sněžný tyče, co tam nainstalovali přes léto, dali je doprostřed kopce.

Dnes skialp na Výrovku. Vagóny prašanu! Všude. Cestou zpět mraky aut směrem do hor, víkend bude peklo...

post-36381-0-51507400-1547234874_thumb.jpg

Upraveno uživatelem alky
Odkaz ke komentáři

Tak jsem čtvrteční a páteční večer strávil po nákupech. Byli jsme ve 5 krámech, zkoušeli asi 15 různých bot a nic. Buď se do toho prý blbě lezlo, nebo to tlačilo do palečku, nebo do kotníčku, nebo do lýtečka... :-( takže už na to peču, ať si je vybere sama. Jo, aby mě nenaštvala málo, zkoušela si ještě novou bundu na lyže, tentýž výsledek..

BTW, je pravda, že speciálka Helia sport, to je přístup nebe a dudy. Velký sportsupermarkety je fakt na pi...

Mimochodem, nevíte v Praze o nějakým servisu, co by mi přinýtovali jednu přesku? Jeden nýt včera odešel, druhý je na odchodu... 

Odkaz ke komentáři

Ja jsem si najezil boty od K2. Stalo to hodne, stoji to za to. Leze se do nich pohodlne, vyleza se z nich pohodlne. Vzhledem ke sve vaze jsem bral flexi 100...jo a taky mely hezci barvu :D Presto jsou pohodlne jak papucky i kdyz jsou dopnute a noha se v nich nehne. Jsem rad, ze jsem se neuhamounil! Tepelnou upravu jsem mel v cene, jinak to delaji za litr.

Odkaz ke komentáři

Děkuji Bohu, že co se bot týče, našel jsem si kopyto, které mi sedí. Je to ta sportovní zužovaná řada od Fischerů. Teď aktuálně 110 a 130 tvrdost a naprostá spokojenost. Noha jak v bavlnce. No, u těch stotricitek bych to s tou bavlnkou nepřeháněl, ale jinak vše ok.

Odkaz ke komentáři

Odjinud:

Doporucim -  www.lyzakynamiru.cz/

Jezdim jsem na lyze odmala,bavilo mne to ale cim jsem byl starsi,tim vic mne trapila bolest nohou.

Kupoval jsem si nekolikrat ruzne typy bot,ale nikdy to nebylo ono,pri delsim stazeni mne bolela noha.

Tak jsem se objednal,udelal si vylet do Prahy a sveril se do rukou odbornika.

Zmeril nohy,zjistil co je za problem,vybral se mnou botu k memu stylu jezdeni a natvaroval boticku ,udelal vlozku,upekl ji v troube.

Pekne bez spechu,vse vysvetloval,ukazoval i na modelu kostry ,co se s nohou deje a proc boli....

Ten pocit,kdyz jsem potom jel ve svych 38  letech poprve v botach na miru je nepopsatelny,uplne se mi chtelo na svahu jecet jo jo jo.   

Cenove to vychazelo jestli si dobre pamatuji boty 7tis a to tvarovani asi 5.

Neni to malo,ale umoznilo mi to zase prozivat radost z lyzovani ,ktere se diky  bolesti nohou  nejak vytratilo......Opet nastal faktor teseni,ze se pojedu sklouznout.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...