Rodkopf Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 V 31. 10. 2021 v 13:53, Navros napsal: Squale medium, občas je potřeba je provětrat parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 @RodkopfDekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 nosíme a aj fotíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Dnes po cely den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Už je z toho setík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 (upraveno) Po 16 (!) dnech dorazil dnes balíček z Holandska. NOS, ale už jsou na ruce na sváteční nošení. Jen se musím naučit dny v týdnu italsky (asi) Mírně zoxidované ručky, napatrně ošoupané plexi, jinak funglovky. Upraveno 23. prosince 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Krásný stav, já dnes Quartzky Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Na tvoje nevšední kousky se vždycky těším, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 6 hodinami, M3maniac napsal: Krásný stav, já dnes Quartzky Seiko Mam taky, jsou delo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Kámo půl roku se tu nabízely až jsem to nevydržel Jsem z nich nadšený, protože právě u Seiko to vše kdysi začlo, když dovezl onkel Karl katalogy Neckermann a Quelle a tam jsem poprve viděl chrona od Seika…. Pěkné vánoce všem vintážistům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Tyto mám moc rád, první rok co skončil Heuer a začal TAG Heuer, jediný model co přežil přechod z první éry do druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 5 hodinami, M3maniac napsal: Tyto mám moc rád, první rok co skončil Heuer a začal TAG Heuer, jediný model co přežil přechod z první éry do druhé. To pouzdro je dokonalé. Jaká je to reference? Mám rád modely se zajímavým (pro někoho ošklivým) pouzdrem hodinek. Krása. Jinak celá tvá sbírka je TOP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Díky 510.500-12 jestli se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Dědictví po tchánovi. Prozatím přesunuto z kategorie "Hnus fialovej" do kategorie "Zajímavé, uvidíme". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 V 26. 12. 2021 v 13:37, M3maniac napsal: Tyto mám moc rád, první rok co skončil Heuer a začal TAG Heuer, jediný model co přežil přechod z první éry do druhé. Parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 V 26. 12. 2021 v 19:32, Piplík napsal: To pouzdro je dokonalé. Jaká je to reference? Mám rád modely se zajímavým (pro někoho ošklivým) pouzdrem hodinek. Krása. Jinak celá tvá sbírka je TOP! Was? Jak ošklifim pouzdrem? 510.50x mít beste schön futtral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se