Tikal Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 pěkný seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Starý hujdy . Prošly kadeřnictvím - nové sklo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Taky jedny starý hujdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 "Podobný" hujdy ;-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Maličký full goldy Zenith , byl jsem nalomený je vzít , ale kvůli té velikost je nevezmu . Asi bych je nenosil , tak si počkám na něco třeba zajímavějšího . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Zkusil jsem je přehodit na tah a docela se mi to líbí, snad nejsem jediný Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Zkusil jsem je přehodit na tah a docela se mi to líbí, snad nejsem jediný No za mně ne, ten tah je příliš hamatný. Kůže, nebo hadra to mi na tyhle krasavice pasuje víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Sákryš, když se na ně tak koukám, asi máš pravdu, chtělo by to něco subtilnějšího. Možná tam vadí i ty rovné koncovky. Zkusím nějakou hadru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Buren, strojek 410 se podle dokumentace vyráběl od r. 1945. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Bureny krásný! Já si u hodináře vyzvednul jedny pěkný Poljoty. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Tak jsem si na Blešáku pořídil taky tyhle exportní POLJOTY oblekovky s nápisy v latince. No ty se blejskaj na všechny strany . Až na sebe budu chtít upozornit hodinkama, tak si vezmu na ruku tyhle ruský "Blejskavky". Jak se říká "Ať se o mně mluví, i kdyby to mělo být DOBŘE". Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Doxa. Průměr 37 mm bez korunky. Traktory jsou pro děcka. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) ty jsou skvělý, lákadlo.... , mám je doma po tátovi, poněkud jeté, tady u tebe to vypadá skoro jako u nás kdysi pod .+1** Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Dík. Jsou docela zachovalé, včetně původní signované korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Už od 22.12 Corteberty, ale nějak nejsem stavu postnout fotku... Nejvíc mě baví to rychlopřeklápění datumu a ta parádní patina. Velikost pouzdra 38 mm bez korunky a jsou zlacené růžovým zlatem, prostě je žeru Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Takto jim to asi sluší víc, dostaly dárek. Racing strap na potápky:-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manta Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Dědictví, takže památeční Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Fotky jsou uz starsi, ale sem jsem je jeste nedaval. Jsou malicke, ale na mou ruku fajn. Jsem z nich porad nadseny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Mají 34 nebo 36 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Oficialne 34,5mm bez korunky, ale nemeril jsem je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se