Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Maličký full goldy Zenith , byl jsem nalomený je vzít , ale kvůli té velikost je nevezmu :( . Asi bych je nenosil , tak si počkám na něco třeba zajímavějšího .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zkusil jsem je přehodit na tah a docela se mi to líbí, snad nejsem jediný :smile_anim:

No za mně ne, ten tah je příliš hamatný. Kůže, nebo hadra to mi na tyhle krasavice pasuje víc.

Odesláno

Sákryš, když se na ně tak koukám, asi máš pravdu, chtělo by to něco subtilnějšího. Možná tam vadí i ty rovné koncovky. Zkusím nějakou hadru.

Odesláno

Tak jsem si na Blešáku pořídil taky tyhle exportní POLJOTY oblekovky s nápisy v latince. No ty se blejskaj na všechny strany  :eek: . Až na sebe budu chtít upozornit hodinkama, tak si vezmu na ruku tyhle ruský "Blejskavky". Jak se říká "Ať se o mně mluví, i kdyby to mělo být DOBŘE". :) :D :)

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

ty jsou skvělý, lákadlo....  :eek:  :clap:, mám je doma po tátovi, poněkud jeté, tady u tebe to vypadá skoro jako u nás kdysi pod  :newyear: .

+1

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Už od 22.12 Corteberty, ale nějak nejsem stavu postnout fotku... Nejvíc mě baví to rychlopřeklápění datumu a ta parádní patina. Velikost pouzdra 38 mm bez korunky a jsou zlacené růžovým zlatem, prostě je žeru  :lol2:

Odesláno

Takto jim to asi sluší víc, dostaly dárek. Racing strap na potápky:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...