Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ze země vycházejícího slunce přes buyee. Popravdě jsem je vydražil omylem :-) Chtěl jsem GS4520, ale přihodil jsem si jen tak mimochodem i na 6145. Nicméně i toto je "Grammar of Design" ve své nejčistší formě, a právě to jsem "potřeboval".

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 26. 9. 2018 v 17:34, malymarek napsal:

Jeronimo: vím a abych tě taky trochu naladil,kdyby jsi hodil o 10 Kč víc, byly by tvoje :-)

To snad není pravda :D

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

I tak to za tu cenu šlo. A slyšel jsi Jeronimo, že prý příště nemáš přihazovat. Děkuji předem.

Odesláno
  V 27. 9. 2018 v 15:31, Wanderer napsal:

Kurňa chlapi, tak se domluvte. Jednou kupuje ten, podruhé ten druhej, ne?

Co se týče nakupování, tak pár gentlemanských dohod už jsem dodržel. Jinak vím kulové o tom kdo má na Aukru nebo jinde jaký nick. 

Odesláno
  V 30. 9. 2018 v 14:26, Hardslimer napsal:

Je to povalecna vyroba LDH (Lidove Druzstvo Hodinaru).

Alespon takovou informaci jsem dostal od postarsiho hodinare.

Souhlas, umeli takovy super minimalisticky font, skoda, ze tam tenkrat nedelali neco svojeho, asi to byli sikovni panove

Odesláno (upraveno)
  V 30. 9. 2018 v 20:36, colommbo napsal:

Netušil jsem, že LDH produkovalo (montovalo) hodinky i pod jinými značkami než LDH...

Videl jsem vice obdobnych Dox apod...tehda asi nebylo lehke dostat novy cifernik, tak ho holt vytvorili

EDIT: Viz. tyhle Durlop, ktere jsem videl vicekrat v ruznych variantach by take mohly byt odtamtud

https://f.aukro.cz/images/sk6924447986/400x300/d2712c4a-8e0d-4277-9448-e99fdee112ae

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno (upraveno)

Že LDH do hodinek používalo strojky (a zřejmě i jiné díly) různých výrobců, vím, byl jsem však přesvědčen, že na ciferníčku uvádělo vždy svou značku. Proto je pro mě informace, že tyto Doxy by mohly být (jsou) z produkce LDH, poměrně překvapující... A děkuju!

P.S. Mno, já jsem toho ještě neviděl móóóóóře... :D

Upraveno uživatelem colommbo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...