jirka404 Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Účastníkům akce jsem dnes večer rozeslal hromadně SZ. Kdyby to někomu nedošlo, dejte vědět; mohl jsem se překlepnout. Hlásím, že jsem žádnou SZ nedostal .
twinsfather Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 WA 2010 jsem dneska obdržel, mnohokrát děkuju za vyřízení toho všeho kolem a peníze hned posílám. Jen nevím jestli tu folii mám roztrhnout a hltat očima a nebo si to nechat jako mnozí jiní na Vánoce.
Radimk Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Vyřízeno. Doručeno/odesláno. Díky
lib Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) Nedávno jsem dostal SZ od účastníka, co propadal panice, že WA ještě nemá. Nebojte se! Bylo to odesíláno postupně během týdne. Ty knížky jsou celkem těžký (asi 1,5kg) a jedna dívka to nosila postupně na poštu (skoro 30ks). Poslední dávka odcházela dnes brzy odpoledne. Jestli to někomu nedojde např. ani v úterý nebo ve středu, dejte mi vědět přes SZ. Pak bych to řešil s ČP. Zcela oprávněně by se ti, kteří tu hodnotnou publikaci ještě nedostali, mohli ptát, proč zde chybí aktuální informace o stavu odesílání. Přátelé, věřte, že to není chyba má. To se jen Zlovolný Milisák rozhodl se udělit mi BAN! Sice se tvářil, že je to na základě těchto příspěvků http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=352687 , ale já si osobně stejně myslím, že jen čekal, až vyměknu a on mi výměnou za uvolnění banu vnutí toho svýho kočičáka. Ale já bychřekl: "!!NE!!" nebo "No, víš, já nevím....; máme psa...; přece jen... a co kdyby..."; zkrátka už nevím. ALE: Každopádně si, přátelé, dávejte bacha na rádoby srandovní slovíčkaření s banem: Zlovolný Milisák číhá!!! Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem lib
brett Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 lib: doručeno, převedeno, mnoho díků !!!
Heky Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 WA právě dorazil, peníze jsou odeslány. Díky moc, libe!
Vit Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 WA včera dorazil, peníze jsem odeslal teď. Díky moc, LIBe!
Adam99 Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 WA dorazil, peníze zaslány, MOC DÍKY!!!
Muffik Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Tak ročenka doma, peníze poslány. Jenom jsem juknul na pár stránek a zbytek si schovávám na vánoční prázdniny. Libe díky!
VIPER1 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Tak taky hlásím úspěšné doručení WA. Peníze poslány včera. MOC DĚKUJI LIBe Jsi jednička
igorio Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 To lib: WA vcera dorazil, penize zaslany dnes. LIBe mockrat diky!!!
Quasar007 Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 WA pravděpodobně čeká na poště, pokud ano, tak jej dnes odpoledne vyzvednu a obratem zašlu peníze.
jirka404 Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Koukám, že zde jsou již téměř všichni ukojeni, jen já stále čekám na poštovní zásilku .
KFL Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Při čtení tohohle vlákna, který mi uniklo, jsem si objednal vlastní kopii WA a musím říct, že mám na dlouhé večery vystaráno
lib Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Kromě jirky404, je ještě někdo, komu Wristwatch Annual nedošel? Ozvěte se! (Poslední dávka odcházela 4.12.)
H-B Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Doslo, penize posilam dnes, nejpozdeji zitra. Diky moc Ale ani jsem to nerozbalil, dam si to pod stromecek
jirka404 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Kromě jirky404, je ještě někdo, komu Wristwatch Annual nedošel? Ozvěte se! (Poslední dávka odcházela 4.12.) SZ
Quasar007 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Omlouvám se, WA jsem vyzvedl až dnes a obratem převedl peníze. Velice děkuji za zajímavou publikaci, která má již rezervované své místo pod stromkem a tak je zatím ještě ve folii
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se