Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Účastníkům akce jsem dnes večer rozeslal hromadně SZ.

Kdyby to někomu nedošlo, dejte vědět; mohl jsem se překlepnout.

Hlásím, že jsem žádnou SZ nedostal :) .

• Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

WA 2010 jsem dneska obdržel, mnohokrát děkuju za vyřízení toho všeho kolem a peníze hned posílám. Jen nevím jestli tu folii mám roztrhnout a hltat očima a nebo si to nechat jako mnozí jiní na Vánoce. :)

Odesláno (upraveno)

Nedávno jsem dostal SZ od účastníka, co propadal panice, že WA ještě nemá.

Nebojte se! Bylo to odesíláno postupně během týdne. Ty knížky jsou celkem těžký (asi 1,5kg) a jedna dívka to nosila postupně na poštu (skoro 30ks).

Poslední dávka odcházela dnes brzy odpoledne. Jestli to někomu nedojde např. ani v úterý nebo ve středu, dejte mi vědět přes SZ. Pak bych to řešil s ČP.

Zcela oprávněně by se ti, kteří tu hodnotnou publikaci ještě nedostali, mohli ptát, proč zde chybí aktuální informace o stavu odesílání.

Přátelé, věřte, že to není chyba má. To se jen Zlovolný Milisák rozhodl se udělit mi BAN! :grrr:

Sice se tvářil, že je to na základě těchto příspěvků

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=352687 ,

ale já si osobně stejně myslím, že jen čekal, až vyměknu a on mi výměnou za uvolnění banu vnutí toho svýho kočičáka.

Ale já bychřekl: "!!NE!!" nebo "No, víš, já nevím....; máme psa...; přece jen... a co kdyby..."; zkrátka už nevím.

ALE: Každopádně si, přátelé, dávejte bacha na rádoby srandovní slovíčkaření s banem: Zlovolný Milisák :evil: číhá!!!

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Omlouvám se, WA jsem vyzvedl až dnes a obratem převedl peníze.

Velice děkuji za zajímavou publikaci, která má již rezervované své místo pod stromkem a tak je zatím ještě ve folii ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...