Z. Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Docela inspirativní a vtipné... Možná to tu někomu pomůže... http://hutar.blog.respekt.cz/c/111895/Jak-...l-otroctvi.html
sibirnaya Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 nechce se mi zakladat novy tema, tak ozivim mrtvolu votevrel sem si zebricek top kecalku a premyslim nad tim, jestli tady nepobyvam/neplkam nejak casto Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Tom4 Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Možná dostaneš medaili za nejproduktivnějšího moda
sibirnaya Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 to sis asi vyslouzil svym mletim svyho v hifi sekci
Frantik Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Ja sem až třetí, ale zase se snažím, aby každý můj post byl validni a hodnotný a to není jednoduchý.
Xenomorfus Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Mne se treba osvedcilo bojovat proti zavislosti na internetu chlastem...
mondeo2 Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Mne se treba osvedcilo bojovat proti zavislosti na internetu chlastem... Hmmm, tak o jsme na tom asi stejně.............
Bert Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Ja sem až třetí, ale zase se snažím, aby každý můj post byl validni a hodnotný a to není jednoduchý. Ach ano, když čtu takový citlivý a uvedomnělý příspěvek, hned mám chuť dotyčnému pomoci ..... a trochu si pohrát s administrací :-)
straspol Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Hm... a to jsem tady půl roku skoro nebyl..
Guest Chilliluk Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Tak a mám nový smysl života - jednou se objevit v této tabulce...
Murphy97 Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Honziku, kdybys to podelil poctem dnu co jsi tady, tak by se to trochu pomichalo, neboj
African Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 YPO bude velmi zklamaný, ten to taky honí celý rok jak se dá a bez umístění :-(
Maxel Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 (edited) Kdyby sečetl všechny svoje minulá (alter)ega, na první pětku by to určitě dalo - tipuju.Ačkoliv já koukam jsem se už přehoupnul přes 6k, tak abych rači držel hubu Edited January 5, 2019 by Maxel
sibirnaya Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Tvl mam novu metu. Nacelniku - diky Ted mi pudes po krku, co hade?
wizard-ov Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Mne se treba osvedcilo bojovat proti zavislosti na internetu chlastem... No já to zkoušel naopak, ale pak jsme se jednou vožrali i přes Skype, takže Osudu neutečeš....
Recommended Posts