Frantik Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Pokud zdejsi zastanci MM neberou nazor Chronomaga jako relevantni a dostatecne fundovany, nechť prosim nevolaji po rozhodnuti soudu, ale obrátí se rovnou na osobu z nejpovolanejsich.........a to je Otec Fura, protoze jen ten muze na své hoře rozhodnout, nad ním uz není zadna síla Rikam to jen tak, v klidu, nerad bych byl oznacen za fanatika nebo za agresora. A zaroven davam za pravdu Onionovi, ze jedinej nezpochybnitelnej Fejk je Petr Fejk
jorix Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Frantik napsal: jedinej nezpochybnitelnej Fejk je Petr Fejk No tak sláva, aspoň něco
Frantik Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 jorix napsal: No tak sláva, aspoň něco No ale neprekvapilo by me, kdyby nosil Marina Militare, byl by to "nomen omen"
jorix Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Frantik napsal: No ale neprekvapilo by me, kdyby nosil Marina Militare, byl by to "nomen omen" Bydlim v Troji, můžu se ho skočit zeptat
Frantik Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 jorix napsal: Bydlim v Troji, můžu se ho skočit zeptat Nech to plavat, nebo tady rozpoutame dalsi flame Jestli Fejk nosí fejky a to uz by nerozlousknul ani Otec Fura!!!
Hasňa Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Frantik: Znam ho jen z medii, ale podle toho, jak se mi zatim jevi, bych si skoro vsadil, ze Fejk o fejk ani okem nezavadi. Je to docela charizmaticky chlapik a takovi manici do levnych napodobenin neinvestuji.
Frantik Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Hasňa napsal: Frantik: Znam ho jen z medii, ale podle toho, jak se mi zatim jevi, bych si skoro vsadil, ze Fejk o fejk ani okem nezavadi. Je to docela charizmaticky chlapik a takovi manici do levnych napodobenin neinvestuji. Ja vim, delam si prdel
Ivan Lelák Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Takže mi volal kamarád, co získal MM, modrý ciferník, chronograf, prý Unitas 7750, 28800 kmitů/h, pochopitelně si nedělal iluze a včera se jim podíval na zoubky - uvnitř relativně pěkně zpracovaného pouzdra se krčí ministrojek s kolečky lisovanými z plechu. Vymezovací kroužek mezi pouzdrem a strojkem je kovový, ale šrouby co ho drží, jsou halabala nakřivo, otvory pro průchod osy korunky a tlačítek s otřepy. Na strojku otisky prstů čínského "hodináře", dutina plná vlasových špon. Velká vteřinovka ve funkci stopek si skotačí po okruhu, někdy většími kroky, jindy cupitá malými krůčky. Stejně jako v jiných oblastech se dělají v Číně i hodiny s velkým rozptylem kvality (odhaduji od slabého průměru po šrot), toto je příklad šrotu, pokud by byl zájem o foto, zkusím zajistit. Přestože vlastním MM, rád se podělím o tuto negativní zkušenost, a berte to jako odstrašující příklad pro lidi, co by chtěli takové hodinky na běžné a dlouhodobé nošení. Ty moje vypadají jak zvenku tak pod zadním průhledem výrazně lépe, ale iluze si nedělám, na denní nošení mám dost jiných - až je otevřu, poreferuji.
Baker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Ivan Lelák napsal: Unitas 7750 Co to je ?
Ivan Lelák Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Baker napsal: Co to je ? Píšou to na těch čínskejch stránkách...
Dali Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Ivan Lelák napsal: Takže mi volal kamarád, co získal MM, modrý ciferník, chronograf, prý Unitas 7750, 28800 kmitů/h, pochopitelně si nedělal iluze a včera se jim podíval na zoubky - uvnitř relativně pěkně zpracovaného pouzdra se krčí ministrojek s kolečky lisovanými z plechu. Vymezovací kroužek mezi pouzdrem a strojkem je kovový, ale šrouby co ho drží, jsou halabala nakřivo, otvory pro průchod osy korunky a tlačítek s otřepy. Na strojku otisky prstů čínského "hodináře", dutina plná vlasových špon. Velká vteřinovka ve funkci stopek si skotačí po okruhu, někdy většími kroky, jindy cupitá malými krůčky. Stejně jako v jiných oblastech se dělají v Číně i hodiny s velkým rozptylem kvality (odhaduji od slabého průměru po šrot), toto je příklad šrotu, pokud by byl zájem o foto, zkusím zajistit. Přestože vlastním MM, rád se podělím o tuto negativní zkušenost, a berte to jako odstrašující příklad pro lidi, co by chtěli takové hodinky na běžné a dlouhodobé nošení. Ty moje vypadají jak zvenku tak pod zadním průhledem výrazně lépe, ale iluze si nedělám, na denní nošení mám dost jiných - až je otevřu, poreferuji. Díky za reálný a seriozní popis skoro hodinek a uvedení na pravou míru jejich kvality. Myslím, že většinu členů co se ozývají až tak neštve jestli MM nebo Parnis fejk nebo nefejk, ale to opěvování těchto, s prominutím, s.raček. Za to lhaní, nebo hloupost bych dával banány. Kdyby někdo napsal otevřeně, je to šrot, ale skoro zadarmo, tak fajn, ale nějaké porovnávání cena výkon je z hodinářského pohledu nesmysl. V tomhle případě se o tom můžeme bavit leda ve sběrně barevnejch kovů. Omlouvám se, několik stránek jsem se to snažil vydržet, ale nepodařilo se.
bandicoot Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Baker napsal: Co to je ? Pokrok... soudruzi neustrnuli, zamysleli se nad nedostatečným jednostranným nátahem sedumsedumpadesátky a aplikovali manuální natahovací mechanismus z unitasu. Jedná se tak o nový perfektní manuálně natahovací chronokalibr, něco na úrovni lemánie v můnvočkách.
Gilius Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Dali napsal: Za to lhaní, nebo hloupost bych dával banány. Kdyby někdo napsal otevřeně, je to šrot, ale skoro zadarmo, tak fajn, ale nějaké porovnávání cena výkon je z hodinářského pohledu nesmysl. ale snad až takhle zle nebude,ne? Bez flejmu to stáhnu na sebe....mám rád digošky a quartzky...podle dobré půlky fora je to šrot.....odpad......zasloužím banána??? Všechno je jen o úhlu pohledu. Reaguju jen na tohle(na hodinářský pohled),ne na MM.......
Frantik Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Gilius napsal: ale snad až takhle zle nebude,ne? Bez flejmu to stáhnu na sebe....mám rád digošky a quartzky...podle dobré půlky fora je to šrot.....odpad......zasloužím banána??? Všechno je jen o úhlu pohledu. Reaguju jen na tohle(na hodinářský pohled),ne na MM....... Ale ty jsi digiúchyl, takže máš vyjímku . A navic ty tvoje digosky a quartzky by nikdo nepadělal, to by musel bejt jeste vetsi uchyl než ty a to nejde
Gilius Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 a de to a de to a de to........ A Fando.....třeba G-shocky se fejkují jak o závod Jedny fejky mám dokonce doma......dostal je kluk na masakrování.....než se naučí hodiny...... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...246&hl=fejk
Ivan Lelák Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Dali napsal: Díky za reálný a seriozní popis skoro hodinek a uvedení na pravou míru jejich kvality. Myslím, že většinu členů co se ozývají až tak neštve jestli MM nebo Parnis fejk nebo nefejk, ale to opěvování těchto, s prominutím, s.raček. Za to lhaní, nebo hloupost bych dával banány. Kdyby někdo napsal otevřeně, je to šrot, ale skoro zadarmo, tak fajn, ale nějaké porovnávání cena výkon je z hodinářského pohledu nesmysl. V tomhle případě se o tom můžeme bavit leda ve sběrně barevnejch kovů. Omlouvám se, několik stránek jsem se to snažil vydržet, ale nepodařilo se. Psal jsem - dle Tebe seriozně - o jedněch a stejně napíšu i o dalších až do nich vlezu. Tyhle jsou šrot, pokud budou další jiné, napíšu to aniž bych je opěvoval - to myslím nezaznělo ani jednou a opěvování si určitě nezaslouží.
Baker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 bandicoot napsal: Pokrok... soudruzi neustrnuli, zamysleli se nad nedostatečným jednostranným nátahem sedumsedumpadesátky a aplikovali manuální natahovací mechanismus z unitasu. Jedná se tak o nový perfektní manuálně natahovací chronokalibr, něco na úrovni lemánie v můnvočkách. Tak to jo, kde se to da objednat ?
Ivan Lelák Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Tak jsem nevydržel a juknul dovnitř. Je to nepochybně horší než cokoliv co mám doma (neberu-li některou historickou masovou výrobu v SSSR), na druhou stranu jsem to čekal ještě horší.
HonzaX Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Dali napsal: Díky za reálný a seriozní popis skoro hodinek a uvedení na pravou míru jejich kvality. Myslím, že většinu členů co se ozývají až tak neštve jestli MM nebo Parnis fejk nebo nefejk, ale to opěvování těchto, s prominutím, s.raček. Za to lhaní, nebo hloupost bych dával banány. Kdyby někdo napsal otevřeně, je to šrot, ale skoro zadarmo, tak fajn, ale nějaké porovnávání cena výkon je z hodinářského pohledu nesmysl. V tomhle případě se o tom můžeme bavit leda ve sběrně barevnejch kovů. Omlouvám se, několik stránek jsem se to snažil vydržet, ale nepodařilo se. Naštěstí nemůžeš nic , tak si radši dej studenou sprchu . Koukám , že Tě MM dráždí jak rudý hadr bejka .
Dali Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 HonzaX napsal: Naštěstí nemůžeš nic , tak si radši dej studenou sprchu . Koukám , že Tě MM dráždí jak rudý hadr bejka . Mrzí mě, že jsi to nepochopil MM, ani Parnis mě nedráždí vůbec, jenom jejich nekritické vychvalování. Mají jenom nějakou kvalitu a hodnotu a do té škatulky patří nic víc. To, že design je docela pěkný (IWC, Panerai...) by nemělo asi člověka který se zajímá o hodinky ovlivnit natolik, aby o nich básnil, když uvnitř je šrot. Alespoň na tomhle foru ne.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.