bandicoot Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Vit napsal: co ukazuje ten horní subciferník? druhý čas
volfda Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 A pak že ježíšek není... je a je to machr! Přidávám se s prosbou na více fotek, jo a kdybys neměl v půlce ledna co dělat, videiko jak ta kalendářní ručka přeskakuje by nebylo marné:-) Nebo mi je půjč a já pořídím celkovou dokumentací
Traveller Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 (upraveno) Krásný stroj! Edit: Možná neuškodí více info o těchto hodinkách... Upraveno 26. prosince 2009 uživatelem Traveller
Návštěvník Kamil Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 (upraveno) Vit napsal: Prosím o info, co ukazuje ten horní subciferník? Pozdě. Tady je úžasný článek s ještě úžasnějšími obrázky. Traveller napsal: Kua, kolikrát ten stejný článek napsal? ..jé, já nekoukal.. (vlastně jsem ani nemohl, dali jsme to skoro stejně) Upraveno 26. prosince 2009 uživatelem Kamil
Traveller Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Kua, kolikrát ten stejný článek napsal?
Návštěvník Tada Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Tak tomu říkám něco! Asi nejlepší hodinky o kterých tady na chronomagu vím
Bison Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 prostě nádhera, velká gratulace a co dodat víc... snad jen tichá závist
cubic Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Nojo,já můžu jenom povzdechnout.Krásné hodinky ale to nemusím ani říkat,u takové značky je to samozřejmost.Jen by mě zajímalo jak se ladně přehoupne rafička datumu z 15tého na 16tého.Myslím že bych byl v tuhle dobu vždycky vzhůru až do půlnoci!!!
Colisa Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Gratulace!!! Více fotek prosím,,,o videu ani nemluvě
Vit Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) bandicoot napsal: druhý čas Děkuju. Traveller napsal: Krásný stroj! Edit: Možná neuškodí více info o těchto hodinkách... Vypadá to, že to navrhovali v ProEngeneeru: Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem Vit
tombed Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 nádhera Dali,turbíčkem si se katapultoval se na vrchního šamana Chronomagu... . tiše závidím, upřímně přeju...utvrzuješ mě v tom, že třeba si klást nové a nové cíle...
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Monstrozni ulovek. Gratuluji a preji Ti mnoho prilezitosti, pri kterych budou delat paradu. Zaroven se take primlouvam za video Pripadne, kdyz bys dorazil na prazsky sraz muzu udelat...
Dali Odesláno 27. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Díky za gratulace, hodnej jsem asi moc nebyl, ale člověk si občas musí udělat radost, aby se z toho nezbláznil. Víc fotek časem udělám, ale když mi to nepůjde tak budu muset požádat nějakého kamaráda, kdo to ovládá líp. Video, to už není vůbec pro mě. Horní subciferník ukazuje domácí čas ve 24 H. Ručky na velkém ciferníku můžou ukazovat 2. čas. Na hodinkách je zvláštní štelování korunkou, to mě asi nejvíc překvapilo : 1, poloha - natahování 2. poloha - otáčení hodinovou ručkou na hlavním ciferníku, skáče po celých hodinách podle pozice kde se zrovna nachází velká ručička. Dá se tím nastavovat 2. čas a zároveň se posouvá datum. 3. poloha - Nastavuje se čas na velkém ciferníku, zároveň se synchronizovaně nastavuje hodinová ručka na 24H subciferníku a samožrejmě datum jak je běžné. Přecházení datumky přes turbo se neděje skokem, ale přechází asi hidinu plynule, pomalu. To bylo první, co mě zajímalo a hned jsem si to vyzkoušel. Určitě budou na nošení(vlastně už je nosím), žádnou sbírku nemám, mám jenom hodinky které nosím. koukat se na ně ve skříňce, to bych nevydržel. Díky Kamile a Travellere za pěkný článek.
Jumbo Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) xlaque napsal: Koľko nevintageovych JLC tu mame ? Tieto, Bandicootove Reverso, byvale Cyberove MCC a dalej ? Tady jsou odkazy na JLC na fóru (v příspěvcích 14 a 18) http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=22841&st=0 Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem Jumbo
Psuťák Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 gratuluju, tohle je kurvavrchol hodinařiny...
klobadysek Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Jinak si dovolim doplnit bomba fotky techhle orloju jsou tady: Harry Tan
xlaque Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Ďakujem Jumbo, na EWC som zabudol Mimochodom, viete ktore hodinky su najpresnejšie pri pôsobeni magnetickeho poľa a počas každodennych narazov ? Milgaussy to nie su
Skeleton Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Konecne velmi padny duvod sejit se na ten obed na LKPR. Gratuluju, jsou paradni!
sery.vlk Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 xlaque napsal: Ďakujem Jumbo, na EWC som zabudol Mimochodom, viete ktore hodinky su najpresnejšie pri pôsobeni magnetickeho poľa a počas každodennych narazov ? Milgaussy to nie su Milgaussy: těžko říct... v článku jsem nějak nenašel, které hodinky se soutěže účastnily - uvedeny jsou jen první dvoje v pořadí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se