Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A pak že ježíšek není... je a je to machr! :notworthy:

Přidávám se s prosbou na více fotek, jo a kdybys neměl v půlce ledna co dělat, videiko jak ta kalendářní ručka přeskakuje by nebylo marné:-) Nebo mi je půjč a já pořídím celkovou dokumentací :thumbsup_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  Vit napsal:
Prosím o info, co ukazuje ten horní subciferník?

Pozdě. :)

Tady je úžasný článek s ještě úžasnějšími obrázky.

Traveller napsal:
Kua, kolikrát ten stejný článek napsal? :)
..jé, já nekoukal.. :worried_anim: (vlastně jsem ani nemohl, dali jsme to skoro stejně) Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak tomu říkám něco!

Asi nejlepší hodinky o kterých tady na chronomagu vím :D

Odesláno

Nojo,já můžu jenom povzdechnout.Krásné hodinky ale to nemusím ani říkat,u takové značky je to samozřejmost.Jen by mě zajímalo jak se ladně přehoupne rafička datumu z 15tého na 16tého.Myslím že bych byl v tuhle dobu vždycky vzhůru až do půlnoci!!!

Odesláno (upraveno)
  bandicoot napsal:
druhý čas

Děkuju.

Traveller napsal:
Krásný stroj!

Edit: Možná neuškodí více info o těchto hodinkách...

Vypadá to, že to navrhovali v ProEngeneeru:

8rachel.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

nádhera Dali,turbíčkem si se katapultoval se na vrchního šamana Chronomagu... :D .

tiše závidím, upřímně přeju...utvrzuješ mě v tom, že třeba si klást nové a nové cíle...

Odesláno

Díky za gratulace, hodnej jsem asi moc nebyl, ale člověk si občas musí udělat radost, aby se z toho nezbláznil. :rolleyes:

Víc fotek časem udělám, ale když mi to nepůjde tak budu muset požádat nějakého kamaráda, kdo to ovládá líp. Video, to už není vůbec pro mě.

Horní subciferník ukazuje domácí čas ve 24 H. Ručky na velkém ciferníku můžou ukazovat 2. čas.

Na hodinkách je zvláštní štelování korunkou, to mě asi nejvíc překvapilo :

1, poloha - natahování

2. poloha - otáčení hodinovou ručkou na hlavním ciferníku, skáče po celých hodinách podle pozice kde se zrovna nachází velká ručička. Dá se tím nastavovat 2. čas a zároveň se posouvá datum.

3. poloha - Nastavuje se čas na velkém ciferníku, zároveň se synchronizovaně nastavuje hodinová ručka na 24H subciferníku a samožrejmě datum jak je běžné.

Přecházení datumky přes turbo se neděje skokem, ale přechází asi hidinu plynule, pomalu. To bylo první, co mě zajímalo a hned jsem si to vyzkoušel. :D

Určitě budou na nošení(vlastně už je nosím), žádnou sbírku nemám, mám jenom hodinky které nosím. koukat se na ně ve skříňce, to bych nevydržel.

Díky Kamile a Travellere za pěkný článek. :thumbsup_anim:

Odesláno
  xlaque napsal:
Ďakujem Jumbo, na EWC som zabudol :)

Mimochodom, viete ktore hodinky su najpresnejšie pri pôsobeni magnetickeho poľa a počas každodennych narazov ? Milgaussy to nie su ;)

Milgaussy: těžko říct... v článku jsem nějak nenašel, které hodinky se soutěže účastnily - uvedeny jsou jen první dvoje v pořadí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...