Přejít na obsah

Omega vs OP  

128 hlasů

1. 1. Jake hodinky byste si vybrali z techto dvou?

• Omega Seamaster Planet Ocean
      87
    • Officine Panerai PAM000
      41

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aj ked PAM vseobecne moc nemusim tu by som sa asi priklonil k PAM .... tie omegy su moc velke moc vycancane a uz viacero ludi po roznych forach vyhlasilo ze na ruke poriadne nesedia(sam som neskusal neviem)

Navyse stroj 289x som prestal mat rad, nakolko sa v modernych hodinkach pouziva casto krat uplne nevhodne.... prednostou toho stroja je zeje tenky a tiez je relativne maly teda sa hodi do tenkych spolocenskych hodin.... a oni ho vsetci veselo seru do masivnych hodin cez 45mm ktore sa snazia tvarit ako tool .... to by este tolko nevadilo ak tam nie je priehlad a s nim "pracka efekt" ale 2892 sa podla mna beznym sposobom nosenia "nestiha natahovat" to bol jeden z dovodov ze som predal SINN s tymto strojom,... samotna rezerva natahu je dostatocna, ale sedenim v kancelarii sa ten stroj na nu nikdy nedostane (testovane na Sinn, Omega a Limes) taky 282x ktory je este navyse lacnejsi mi v tomto smere uplne vyhovuje..... stihan striedat dvoje (rifle a oblek) + casio na plavanie a vsetky sa len nosenim (bez winderu) v pohode stihaju natiahnut.

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Volil bych Omegy Planet Ocean, když už kvůli ničemu jinému tak co-axialu, Unitas třeba bez hackingu je proti strojku v Omegách slabý odvar.

Dál musím přičíst eleganci a aureolu značky, která mi u Panerai chybí. Na závěr, rozdílnější modely sis už nemohl najít ;) a stejně, rozhodnout se budeš muset sám, každá rada byla stejně zbytečná.

Odesláno
  Baker napsal:
Tak hledej, protoze to je subjektivni co je lepsi, jak psal zdr, pro nekoho je lepsi jednoduchy odolny strojek v cene nekolika desitek dolaru a pro nekoho ne.

Ja to myslel vazne jestli te treba napadnou i nejaky dalsi vyhody/nevyhody - ja se ve strojcich nevyznam, vetsinou jsou mi uplne sumak a resim zbytek..

Kazdopadne na Unitasu mi je sympaticky ze se jedna o celkem velky stroj ktery nemusi byt nastavovan plastovymi ci jinymi vyslekami ale vyplni poctive i vetsi hodinky.. Konstrukcni reseni bohuzel posoudit nedokazu..

Odesláno

No tak ked nic ine tak unitas bude neporovnatelne odolnejsi vdaka tomu ze nema rotor ani datum a tak ked s nimi slahnes o zem nema sa tam moc co uvolnit ... je to obecne jeden z najjednoduchsich strojov vobec.... no ale zas nekupujes si hodinky za 100 litrov aby si v nich siel betonovat, takze ako sa uz pise vyssie co je pre jednoho vyhoda pre ineho byt nemusi.

Odesláno (upraveno)

U tohodle principu výběru mi to připadá, že máš v rezervě prachy a nevíš. A to je špatně. Podle mě by ten proces měl bejt opačnej. Nejdřív si najdeš objekt touhy a pak začneš shánět a počítat prachy.

Hodinky nejsou služební auto abysme tápali mezi modelama a snažili se vměstnat do budgetu.

Tenhle nákup by nepřinesl štěstí a byl by jen jedním z těch rychloobrátkových nákupů/prodejů, což už ale nekoresponduje s cenovou hladinou.

edit: za mě PAM, nejsou tak frikulínský jako pé-óčka, etalon dravých a úspěšných (nechytejte mě za slovo, omlovám se za paušalizaci, tady na fóru to asi neplatí)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  bandicoot napsal:
U tohodle principu výběru mi to připadá, že máš v rezervě prachy a nevíš. A to je špatně. Podle mě by ten proces měl bejt opačnej. Nejdřív si najdeš objekt touhy a pak začneš shánět a počítat prachy.

Hodinky nejsou služební auto abysme tápali mezi modelama a snažili se vměstnat do budgetu.

Tenhle nákup by nepřinesl štěstí a byl by jen jedním z těch rychloobrátkových nákupů/prodejů, což už ale nekoresponduje s cenovou hladinou.

Souhlas!!! Jeste bych udelal další kolo vyberu, protoze tyhle dva modely jsou neporovnatelné a tezko se vybira - je to proste obrovsky rozdil a kazde splňují uplne neco jiného.

Takže znovu a lépe :thumbsup_anim:

Odesláno
  spiderer napsal:
O kom mluvis clovece? :lol2:

vo ňom... ale spajdy na tebe to platí jakbysmet... na valnou část ctěného osazentstva těchto stránek...

kua teď mi došlo, hoďky mám po sobě 4, 3, 2 měsíce... musím se nad tím zamyslet....

bandicoot napsal:
U tohodle principu výběru mi to připadá, že máš v rezervě prachy a nevíš. A to je špatně. Podle mě by ten proces měl bejt opačnej.

nemá Bandi, nemá, holá prdel je to a jen zkouší... :lol2: , chtěl by svým rozhodnutím vyvolat akci kulový blesk!

Odesláno

No aby som uviedol na spravnu mieru tak UNITAs v 6497/6498 rodine sa vyraba v 8 roznych modeloch z coho PANERAI pouziva verziu 6497-2. To je strojcek ktory rozhodne nestoji par dolarov a ETA ho dodavavyhradne vybranym Vyrobcom ako je PANERI a neda sa len tak lahko kupit. Takze nemozno ho porovnavat s obycajnym UNITASOM za par dolarov. Tiez je rozdiel na akej frekbencii storjcek pracuje v pripade verzie UNITAS-u dodavaneho pre PANERAI je to 21,600 bph na rozdiel od verzia 6497-1 kde to je 18000 bph. Odkazouna webe je o tom dost napriklad http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=173923 ak by to niekoho zaujimalo.

Odesláno

Za me PAM. Z mnoha duvodu. Jednim je metrosexualni vnejsi AR na Omegach. Neni vtipnejsi obrazek, nez PO s poskrabanym AR. Taky si myslim, ze pokud uz by to muselo byt tak mensi model PO, 42 mm, je vyvazenejsi. Pam maji daleko vetsi charizma. PO jsou "prepopularizovane" a u mladych "manazeru" je PO k obleku, zarive kravate a zarivemu usmevu temer povinnost. To jim, manazerum, protoze si neumi vybrat hodinky k obleku, ani Omegam, protoze je stadne nosi namazeri bez vkusu, na image taky zrovna neprida. Nejspise bych si ale nevybral ani jedny. Omegy, kdyz uz, tak radsi nove AT s teakovou palubou a Paneraie, kdyz uz, tak Radomir, idealne Radomir Black Seal, ale tam je to uz asi za vic. Tak to vidim ja.

Odesláno

A za mě PO. Měl jsem je, prodal, teď je horko těžko sháním zpátky (něco už je na obzoru...).

Nebál bych se ani 45,5 - minulý týden je měl Cyber na srazu na origo Omega pleteném tahu, který jim dává jiný rozměr - seděly mu parádně. A to si myslím, že Cyber nemá žádnou obří ruku nebo překližku...

Odesláno (upraveno)

Ten Omega pleteny tah, kde jde stezejka primo tema ockama tahu, je asi jediny pansky pleteny tah, ktery se mi libi. Je paradne masivni a na Ploprof snad ani nic jineho nejde dat. V nazoru na PO se rozchazim s velkou casti sveho okoli. Takze je chyba mozna ve me. Cyberovi se libi Doxy, takze vkus ma. O tom zadna! :-) Treba bych zmenil nazor, kdybych je mel dele na ruce. Nejak proste spise tihnu k Roladam, nez k Omegam. SDDS me asi casem neminou. PO asi jo.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Petře vždyť máš ruku ještě tenčí než já, takže jedině PO. Ta nějak mi přijde, že PAM000 jsou takové parádní kde nic tu nic, ale datumu je třeba a místo natahování stačí u PO protřepat. Omegy mi sedí líp, takže i tobě doporučuji značky nemíchat. Taky furt řeším co s prachama, chvíli to, chvíli ono ... a vypadá to na další Omegy. Asi jsem prachbídnej FreeCoolín ... Joo Buzz Aldrin je OK ale James, James Bond je jenom jeden !!

Odesláno

Jednoznačně PAM.

Proč?

Když se podívám na OSPO - nestane se nic. Kdyže se podívám na PAM tak se ve mně rozprostře takový zvláštní pocit, klid. Dech a tepová frekvence se stabilizují, můžu se na ně dívat dlouhé minuty a nepřestává mě to bavit. Jsou dokonale jednoduché a jednoduše dokonalé.

Proto.

Odesláno

Omegy, ale spíš proto že Panerai mi nejsou sympatické. Nelíbí se mi to armádní pozadí, (nemám rád uniformitu) ale někoho to naopak může bavit.

Návštěvník YPO
Odesláno

už sem ti to psal akorát, že neposloucháš :D

- vyser se na oboje a kup si 312 nebo 320 i za cenu šetření - oboje dvoje co tu sám sobě podsouváš jsou cesta do pekel a na 14 dní x jestli jsem tedy správně pochopil, že to mají být ty "jediné"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...