Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno

To ti to trvalo než jsi na to přišel lulino!

Je fajny, ale nic neni dokonale, ze jo. Nejvetsi a asi jedinou slabinou jsou poutka, ktere jsou katastrofalni. Tohle vymyslel pablb. 

Odesláno

Je fajny, ale nic neni dokonale, ze jo. Nejvetsi a asi jedinou slabinou jsou poutka, ktere jsou katastrofalni. Tohle vymyslel pablb. 

Mě tedy přijde mnohem příjemnější originální Seiko řemen :) ... Isofrane jsem moc chtěl, pořídil ho a po dvou dnech nošení šel z domu ...

Odesláno (upraveno)

Ja vim, ze bych je nosit mohl. Ale zaroven vim, ze mit je na ruce celej den by bylo nepohodlny. Je to hlavne tim, ze znam opak - kazdej den se ujistuju o tom, ze moje detsky rolady jsou pro me idealni. Ale, co ja vim, treba jednou... Ja se zas nekdy zastavim, ponosim a vyzkousim ty tvoje.

Honzo toz udelej upgrade!! Velikosti se bat nemusis.

Upraveno uživatelem skalis
Návštěvník Alda
Odesláno

Mě tedy přijde mnohem příjemnější originální Seiko řemen :) ... Isofrane jsem moc chtěl, pořídil ho a po dvou dnech nošení šel z domu ...

Jj, staci ho vytvarovat v horkem japonskem zelenem caji a nema chybu :)

Ja vim, ze bych je nosit mohl. Ale zaroven vim, ze mit je na ruce celej den by bylo nepohodlny. Je to hlavne tim, ze znam opak - kazdej den se ujistuju o tom, ze moje detsky rolady jsou pro me idealni. Ale, co ja vim, treba jednou... Ja se zas nekdy zastavim, ponosim a vyzkousim ty tvoje.

Zrovna jsem ti to chtel navrhnout. Prochazka po proslunenem jiznim svahu Ondrejniku je balzam na dusi. Urcite uz si potrebujes odpocinout :)

Odesláno

Uz se domlouvam rok s Vitem, ze az budeme u tchanu na zlinsku (a nebudou to zrovna vanoce nebo tak neco), tak se k nemu otocim. Si do fronty pridam i Beskydy :). Vidim to realne tak v lete.

Zrovna jsem ti to chtel navrhnout. Prochazka po proslunenem jiznim svahu Ondrejniku je balzam na dusi. Urcite uz si potrebujes odpocinout :)

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Jasne, dojed. Jedna motivacni z balkonu  :)

post-6-0-67192100-1394522466_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alda
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Alda
Odesláno

Nekolik CB zaberu na MM300. Rucky, potisk, uhackovany index na lunete. Marne jsem hledal na hranach rucek stopy po nejakem striznem nastroji, marne...Ten imbus je umisten ve stredu rucek. Nejmensi imbus, co jsem kdy videl :)

post-6-1395957210,28.jpg

post-6-1395957222,21.jpg

post-6-1395957233,61.jpg

post-6-1395957244,19.jpg

post-6-1395957261,9.jpg

post-6-1395957274,74.jpg

post-6-1395957285,46.jpg

post-6-1395957296,53.jpg

Odesláno

Úchvatný fotky! A teda ty detaily jsou neskutečný. Naživo to neni úplně vidět. Jako vidíš, že jsou promakaný, ale až takhle pod lupou ti to dojde. Nebo aspoň mně to teď došlo. :)

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Hasňa, on 27 Bře 2014 - 23:05, said:

Pekne obrazky. Chtelo by to neco od Rolexu, Omegy, IWC, Credoru, nebo jine drazsi staje pro srovnani.

Tady fotka od Secta :) http://forum.chronomag.cz/uploads/post-11054-0-56136700-1391525560.jpg

Rucky na MM jsou opravdu masivni a spickove zpracovane. Mohou si to dovolit. Kalibr 8L35 byl vyvinuty specialne pro MM, ma vetsi setrvacku a velky kroutici moment, ktereho ma na rozdavani a ktery je potrebny k tomu, aby utahl takto tezke masivni nerez ocelove rucky. Kdyz to srovnam se SAR, to byl jen takovy tenoucky plech.

Chvili uz je nosim tak jeste neco k lunete, ktera mi nedavala spat, mysleno jak v dobrem, tak i v tom horsim. Jak znamo, neni keramicka, safirova, PVD, titankarbidova, ani povrchove kalena. Je to, jak psal instant, klasicka nerez ocel, ktera je zacernena a do ni jsou lejzrem ustrikovane ocka a cele je to zalete nejakym pryskyricnym svinstvem.

Minus: je to mekke.

Plus: je to levne, financ na srazu v PV pravil neco o 100 dolarech. Co je potesujici, pri vzniku skrabance se diky pryskyrici nenarusi indexy ani cerny podklad. Luneta si zachovava stale svuj vzhled i kdyz je poskrabana, clovek to vubec nevnima a ani ho to nijak nerusi, ci nekazi radost z pohledu na hodinky, protoze nema poskozenou barvu ani index. Navic, jak jsem psal, nova luneta je levna. Z meho pohledu je to lepsi, nez luneta ocelova, na ktere jsou vznikle skrabance hodne viditelne, nebo luneta hlinikova. Toz tak. Co se tyce chodu lunety, nemam pripominek. Luneta je bez vule a nadherne jemne cvaka. Tuhost je akorat.

MM300 na me pusobi jako hodne vyvazene hodinky. Mam na mysli vyvazenost hodnoty pouzdra, tahu a spony, kalibru (ten je fakt vyborny), a zbytku (ciselnik, rucky.) Musim uznat, ze tohle je naprosto bezkonkurencni. Kdyz pomyslim na to, ze EZM 9 TESTAF ma fajne pouzdro, rucky od velkododavatele stejne jako kalibr SW200 a chteji za to 3310 euro, je mi nevolno. Damasko se spickovym in house kalibrem A35, vybornym pouzdrem stoji stejne.

Upraveno uživatelem Alda
Návštěvník Alda
Odesláno

...si prodal a už si myslíš, že se můžeš rouhat, co! Je smutné pozorovat tvůj úpadek do skupiny posměváčků se Se+Ma apod.  :giljotiini:

Je to lulina !

Odesláno

Já bych ještě k Aldově skvělému hodnocení doplnil tohle: I přez technickou vyspělost působí naprosto průměrně a nenápadně, nevzbuzují velkou pozornost. Což třeba mě velmi vyhovuje.

K těm choulostivějším dílům bych přiřadil ještě sponu. Cenově je přijatelná ( pro případnou výměnu), ale mě se teda ten systém extenze moc nelíbí.. Na můj vkus hodně sponu "zvyšuje" 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...