tano Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Paradni uvod a krasne fota, uz se tesim, co bude dal. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Modrá je dobrá Bandi... tak ať tě baví co nejdýl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 tombed: nafurt - ještě kaučuk na léto a hotovo. Flígry, dajvry, géčka. Stop. Ende, Schluss. Finito. Game over. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) tombed: nafurt - ještě kaučuk na léto a hotovo. Flígry, dajvry, géčka. Stop. Ende, Schluss. Finito. Game over.No ještě můžeš vyměnit paní a tím pádem obměnit flígry, žejo? EDIT: Jenže to by udělal jen debil, když ti kupuje hodinky! Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Krasne hodinky a sednou ti jak pr.del na hrnec. Gratuluji ! Squale me hodne zajima, model master power reserve s sedym ciselnikem je vyborny. http://www.chronoshop.cz/squale-master/squale-master-professional-600m-grau Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 bandi-super hodinky,libi se mi moc na tom remenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Moc pekny, ta modra s kožkou fakt nema chybu, snad uz klapne ten obed, abych si je prohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Moc mi je neupatlej, víš že se pivo blíží ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Tuhle znacku jsem na Chronoshopu vzdy mijel...ani nevim proc. Ted musim uznat, ze vypadaji fakt dobre! Ani ten remen mi na nich nevadi...naopak k nim fakt sedi. Zajimave hodinky od zajimaveho vyrobce. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 hmmm paráda... na chronoshopu mě nechytly, ale na živých fotkách vypadají náramně! Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Všimněte si detailů, kdy vnitřní luneta ladí opracováním k pouzdru.Spolupráce italského oka a švýcarské ruky očividně dohromady funguje.Tyhle detaily mě ba. Stejně jako délka ruček přesně k indexům, to chybí občas i věhlasným značkám...Když porovnám co jsem dostal s tím jaká je cena, tak to funguje sqjele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Perlička...Po omrknutí koženého řemenu jsem říkal znalecky klukům v chronoshopu, že ten řemen něco vydrží, určitě i vodu. Kuba na mě koukal trochu jak na debila, Zdeněk to aspoň uměl skrýt...A ejhle, na stránkách píšou wasserfest...Nevím jestli to budu testovat, ale je to rozhodně další plus...http://www.squale.de/de/kollektion/103-squale-vintage-lederband-braun-20-mm.html Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Perlička...Po omrknutí koženého řemenu jsem říkal znalecky klukům v chronoshopu, že ten řemen něco vydrží, určitě i vodu. Kuba na mě koukal trochu jak na debila, Zdeněk to aspoň uměl skrýt...A ejhle, na stránkách píšou wasserfest...Nevím jestli to budu testovat, ale je to rozhodně další plus...http://www.squale.de/de/kollektion/103-squale-vintage-lederband-braun-20-mm.htmlJo s tim řemens to koupil, jo? já myslel, že sis je "poladil".a řemen je "3rd party". Sedne jim a vypadají na něm fakt dobře!Já furt přemejšlel co na léto na lítačku a teď tohle! Díky za tip, sou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Jsou to super sympatické hodinky, tenhle retro style se mi moc líbí. Jedinou drobností pro mě jsou ty 2 loga na cifru, bez toho spodního by mi přišel ciferník lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Hoď potom jak svítí lumi prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Piskovane pouzdro i luneta...to koukam, vypada to super a moc se mi to libi. Tuhle verzi jsem u Squale nejak nezaregistroval. Gratuluju k prirustku a jsem rad, ze delaji takovou radost. Sedi Ti na ruce opravdu skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Jo s tim řemens to koupil, jo? já myslel, že sis je "poladil".a řemen je "3rd party". Sedne jim a vypadají na něm fakt dobře!Nene, blasted pouzdro a řemen jsou novinky. A dohromady to ladí. Jedinou drobností pro mě jsou ty 2 loga na cifru, bez toho spodního by mi přišel ciferník lepší.Tak oni jsou hrdí na obě loga. To horní je značka jejich a to spodní používali kdysi jejich odběratelé na jejich pouzdrech jako značku kvality (ti tam tedy taky měli dvě loga).A to tam je v zásadě ještě logo třetí "VON" na korunce a nad nápisem Squale v horní části. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Tohle rozhodně není můj šálek kávy, ale i tak gratuluju a přeju Ti, ať dělají dlouho radost. Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Proporce cifru jsou super. Mám rád kruhový indexy, datumka je správně umístěná, zatím jsem nevymyslel, že by mi něco vadilo. Řemen je italský a má uchycené volné očko nitkou, aby neputovalo po délce řemenu, to přímo nesnáším. Dýnko je obyčejné, jednoduchostí ladí k duchu hodinek. Fotku lumi udělám a dodám. Snad jediná věc, která by na těch hodinkách mohla být jinak jsou dírky v nožkách. Řemen je tuhý, že to bude celkem oser to měnit a nepoškrábat. Tady odešla funkce na úkor designu, asi pro zachování čistoty lomeného pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Supr. Dobře jsi tady oživil krev... Takovýhle neokoukaný hodinky jsou tady třeba. Ta modrá v kombinaci s touhle barvou kůže je perfektní. Večer klepnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se