organic Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 IMHO ta světlá origoš kožka jim sluší nejvíc. Ale chápu, že člověk má časem chuť experimentovat. Možná by mi k nim seděl pískový canvas na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Za mne imho dost dobry Bandi:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Mě se také líbila víc ta origo kůže, ta k nim krásně ladila, černý Isofrane by šel přece jen lépe k černým Squale, ale rozhodně to nevypadá špatně ani na těch tvých, takže za mě palec nahoru, na léto do vody super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Jsou supr... Struktura cifru na přímém světle je geniální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Na stránkách IWC jsem si všiml zajímavé věci... For Men... Tohle mi nikdy nedošlo a to mám čtvrté IWC, zkusil jsem tři modelové řady... A to přitom mají i ambasadorky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Jsou supr... Struktura cifru na přímém světle je geniální...uzasny detaily (a to trojdatumovky fakt nemusim)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jsou supr... Struktura cifru na přímém světle je geniální...carbon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Carbon na pilotkách od IWC? jenom to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Karbon naštěstí ne. Jen prostý obyčejný IWC cifr.Karbon dávají jinam, to by mohlo stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Dokonalý v detailu, krása v makru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Jsou supr... Struktura cifru na přímém světle je geniální...Ten číselník je naprosto úžasnej a ty hodinky ti padnou dokonale!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Jsem si trochu projel starý fotky... Dobrá jízda to byla... A to neni všechno, jen sem línej dál hledat. Upraveno 9. března 2017 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Oboje IWC ti hrozně závidím. Jinak krásná fota a máš z tohodle ještě něco doma, nebo to jsou fakt už jen vzpomínky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Oboje IWC ti hrozně závidím. Jinak krásná fota a máš z tohodle ještě něco doma, nebo to jsou fakt už jen vzpomínky?Všechno je pryč. Zůstaly jen novodobý Fliegerchrona 3777 a G-shocky. U některých prodejů si říkám, že jsem byl trouba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Starý Seika a Flígrchrona. Nic víc nestřídám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Kluci, ke komu zmizela "moje" limitka z Uhrforum.de Nav-B.Uhr Steinhart 44mm Unitas? Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Ja ji poustel uz pred hodně dlouhou dobou někam do brna.. a to jmeno jsem tu už pak moc nevidel... Mrknu do SZ, jestli ji ještě mam, kdo to přesně byl... Edit: Ada_CZ Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Prim Sport II In - Seiko 7002 Out.Seika neopouštím, čekám na Mini Turtle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Po pádu ceny SKX nešlo odolat. Cejtim klídek. Drbnu to? No a. Otřesy na kolobce? No a. Do práce? Supr. K džínám? Supr. EDC jak bejk... Už jsem jě měl jednou na ojstru, pak starší 7002 na jubilee. Miluju ten tvar, nositelnost, pocit na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se