Hasňa Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) ....že to bude něco lepšího, než tah, který je samozřejmostí u všech značek, jen tady se kolem něj vaří voda a má svou vlastní pasáž na origo stránkách.Je vůbec ještě nějaká jiná firma podobné velikosti (2000 hodinek ročně), která dělá zcela sama svůj tah a sama si vyrábí úplně všechny součástí toho tahu, včetně všech šroubků. A to nemluvím o tom, že to dělá v EU, že to není žádná nápodoba, nemluvím o materiálu, ze kterého to dělá a že ta firma není žádná HH s hodinkama za deset míčů a že není součástí žádného nadnárodního koncernu s x značkami, kde by šlo půjčovat si díly a technologie. Já si teda myslím, že vlákno o takovém tahu hodinkářskému fóru na kráse určitě neubere. Na rozdíl od kvanta jiných pitomých vláken, která tu vznikají, jako houby po dešti. Upraveno 17. září 2015 uživatelem Hasňa
MJ. Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Démon nemyslel vlákno tady, ale poukazoval na Damasko stránky
Daemonultimate Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Damasko in-house steel bracelet, ano, samozřejmě že se s ním chlubí právem, jsem jenom ovlivněnej místní (a teď píšu o příspěvcích v Chronomagu a ne o origo stránkách jako v předešlém příspěvku) vychvalovací politikou i když její podstata je správně založená na faktech, ale na mne je až moc kategorická. Damasko se mi jako značka líbí, jako totální ultimátní modla už tak moc ne, ale to neznamená, že by se mi tím ta značka nějak mohla zprotivit. Ale tohle je vlákno o novinkách, tak bych se rád vrátil k první půlce vytrženého textu, že Damasko nemá zapotřebí nechat se unášet aktuální módní vlnou. Je to značka, která má na víc. Upraveno 17. září 2015 uživatelem Daemonultimate
Hasňa Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Démon nemyslel vlákno tady, ale poukazoval na Damasko stránkyAha, sorry, to jsem nějak přehlídnul, máš pravdu. Já ale hlavně reagoval na to, že tah je samozřejmostí u všech značek a tady se kolem něho vaří voda. To za a není pravda a za b ten tah má několik specifik a proto se kolem něj vaří ta voda, abych použil tenhle zvláštní výraz. Upraveno 17. září 2015 uživatelem Hasňa
PhoeniX Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Abych to rozseknul. :-) Měl jsem na ruce hodinky Damasko s tahem a ten tah je PERFEKTNÍ. Jeden z nejpohodlnějších a nejfestovnějších, jaký jsem vůbec zaznamenal. A čert vem, že nemá sponu.
Hasňa Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 [emoji3] Jasný, je jiný, je svérázný, ale i to je součást jeho kouzla. Stejně jako v ta jejich specifická ocel, která je specificky upravená a titanové šrouby, vše inhauz. Ale taky absence mikroregulace a nutnost mít grif na odepínání. Prostě je to tak trochu jinej tah.
nividic Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Naprostej souhlas s prispevky vyse. Tah je neuveritelne vymakanej a ten grip povrchovky!! Akorat me stve, ze si furt nemuzu uvedomit, co mi ten pocit pripomina. Jakoby prilne ke kuzi, ale nelepi ani neklouze, spis tak divne vrze. Nemoh jsem se toho nabazit :-)
tano Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Rovnez na nej nedam dopustit, je skvelej, jsem rad, ze jsi toho nelepeni na kuzi nekdo vsiml -nividic .
wawrik Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Kto sledujete dianie u Damaska... Po tom, čo odpískali DC86, nechystajú nejaký iný chronograf? Ideálne inhouse, hlavne nech to nie je nič V7750 based.
McStinger Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 FB: Um Ihr DAMASKO Bandwechselwerkzeug einzigartig zu machen, personalisieren wir es gerne mit Ihrer Namensgravur.Making your DAMASKO strap changing tool unique, we would be pleased to personalize it with engraving your name. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Aber bitte... Es ist ein Bandwechselwerkzeug
McStinger Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Nové zálesácke chroná DAMASKO JAGDUHR // HUNTING WATCH DH1.0Erhältlich ab Mai 2016Available in May 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Chrona? Nebo je tam dlouhe a? Je tam dlouhe, uz jsem slepys. Zase cerne . Upraveno 4. března 2016 uživatelem tano
Alexion Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 aj som rozmyslal kedy s a s akou farbou sekundovky spravia dalsiu horucu novinku
MJ. Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 uuummm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Pa-rá-da!!! Tohle je haute horlogerie tactical watch.Akorát ta luneta bude při manipulaci trhat rukavice stejně jako BREN.Co Damasku ale nikdy neodpustím, jsou ty nesrovnané zuby lunety s vložkou lunety. Úplně na to ser0u.
McStinger Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Co Damasku ale nikdy neodpustím, jsou ty nesrovnané zuby lunety s vložkou lunety. Úplně na to ser0u. Človeče, to som si nikdy nevšimol. Teraz mi to bude vadiť
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se