Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

....že to bude něco lepšího, než tah, který je samozřejmostí u všech značek, jen tady se kolem něj vaří voda a má svou vlastní pasáž na origo stránkách.

Je vůbec ještě nějaká jiná firma podobné velikosti (2000 hodinek ročně), která dělá zcela sama svůj tah a sama si vyrábí úplně všechny součástí toho tahu, včetně všech šroubků. A to nemluvím o tom, že to dělá v EU, že to není žádná nápodoba, nemluvím o materiálu, ze kterého to dělá a že ta firma není žádná HH s hodinkama za deset míčů a že není součástí žádného nadnárodního koncernu s x značkami, kde by šlo půjčovat si díly a technologie. Já si teda myslím, že vlákno o takovém tahu hodinkářskému fóru na kráse určitě neubere. Na rozdíl od kvanta jiných pitomých vláken, která tu vznikají, jako houby po dešti. Upraveno uživatelem Hasňa
  • Odpovědi 361
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Damasko in-house steel bracelet, ano, samozřejmě že se s ním chlubí právem, jsem jenom ovlivněnej místní (a teď píšu o příspěvcích v Chronomagu a ne o origo stránkách jako v předešlém příspěvku) vychvalovací politikou i když její podstata je správně založená na faktech, ale na mne je až moc kategorická. Damasko se mi jako značka líbí, jako totální ultimátní modla už tak moc ne, ale to neznamená, že by se mi tím ta značka nějak mohla zprotivit. Ale tohle je vlákno o novinkách, tak bych se rád vrátil k první půlce vytrženého textu, že Damasko nemá zapotřebí nechat se unášet aktuální módní vlnou. Je to značka, která má na víc.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Démon nemyslel vlákno tady, ale poukazoval na Damasko stránky

Aha, sorry, to jsem nějak přehlídnul, máš pravdu. Já ale hlavně reagoval na to, že tah je samozřejmostí u všech značek a tady se kolem něho vaří voda. To za a není pravda a za b ten tah má několik specifik a proto se kolem něj vaří ta voda, abych použil tenhle zvláštní výraz. Upraveno uživatelem Hasňa
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Abych to rozseknul. :-) Měl jsem na ruce hodinky Damasko s tahem a ten tah je PERFEKTNÍ. Jeden z nejpohodlnějších a nejfestovnějších, jaký jsem vůbec zaznamenal. A čert vem, že nemá sponu.

Odesláno

[emoji3]

Jasný, je jiný, je svérázný, ale i to je součást jeho kouzla. Stejně jako v ta jejich specifická ocel, která je specificky upravená a titanové šrouby, vše inhauz. Ale taky absence mikroregulace a nutnost mít grif na odepínání. Prostě je to tak trochu jinej tah.

59e88215f2a7ca752bae802e1d31efb5.jpg

Odesláno

Naprostej souhlas s prispevky vyse. Tah je neuveritelne vymakanej a ten grip povrchovky!! Akorat me stve, ze si furt nemuzu uvedomit, co mi ten pocit pripomina. Jakoby prilne ke kuzi, ale nelepi ani neklouze, spis tak divne vrze. Nemoh jsem se toho nabazit :-)

Odesláno

Rovnez na nej nedam dopustit, je skvelej, jsem rad, ze jsi toho nelepeni na kuzi nekdo vsiml -nividic ;).

• po měsících...
Odesláno

Kto sledujete dianie u Damaska... Po tom, čo odpískali DC86, nechystajú nejaký iný chronograf? Ideálne inhouse, hlavne nech to nie je nič V7750 based.

• po 3 týdnech...
Odesláno

FB:

Um Ihr DAMASKO Bandwechselwerkzeug einzigartig zu machen, personalisieren wir es gerne mit Ihrer Namensgravur.

Making your DAMASKO strap changing tool unique, we would be pleased to personalize it with engraving your name.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Chrona? Nebo je tam dlouhe a? :)

Je tam dlouhe, uz jsem slepys. Zase cerne :( .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Pa-rá-da!!! Tohle je haute horlogerie tactical watch.
Akorát ta luneta bude při manipulaci trhat rukavice stejně jako BREN.
Co Damasku ale nikdy neodpustím, jsou ty nesrovnané zuby lunety s vložkou lunety. Úplně na to ser0u.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...