Jsilver Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 může mi nějaký zasvěcenec sdělit proč mám v telefonu stále půl giga fotek, když sem je všechny smazal ?Pravdepodobne se ti synchronizuje s knihovnou fotografii, proto to tam stale mas. Zkus restart a vypni synchronizacei fotek v iTunes.
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Pravdepodobne se ti synchronizuje s knihovnou fotografii.....jo jo ... kolečko se stále kroutí, ale už se kroutí docela dlouho ..... tak já počkám .... akorát mě mate, že v iCloudu žádný fotky nejsou ... v telefonu taky ne a furt se to kroutí
Freelander Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Nezustaly ve smazanych?Ale to by se nekroutilo kolecko...
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 (upraveno) všechno je čistý a kolečko se stále kroutí .... noa zmizlo 100mb(takže se něco děje)... to bude tím rychlým internetem co máme od tmobile zkušebně jsem před půl hodinou udělal fotku a na cloudu ještě není .... už aby tu bylo to UPC jinak se zblázním *pozitivní na týdle vypečený akci je, že na OneDrive fotky zůstanou i když je smažu v telefonu ..... v tom je teda iCloud trochu zavostalej, ale třeba to někomu vyhovuje Upraveno 12. března 2017 uživatelem YPO
Jsilver Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 všechno je čistý a kolečko se stále kroutí .... noa zmizlo 100mb(takže se něco děje)... to bude tím rychlým internetem co máme od tmobile zkušebně jsem před půl hodinou udělal fotku a na cloudu ještě není .... už aby tu bylo to UPC jinak se zbláznímTak hlavne ze maka :-)
quest987 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 *pozitivní na týdle vypečený akci je, že na OneDrive fotky zůstanou i když je smažu v telefonu ..... v tom je teda iCloud trochu zavostalej, ale třeba to někomu vyhovujeKdyz si fotky ulozis do icloud drive tak ti tam taky zustanou.
Radek124 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Je možné že ex-moderátor nevidí rozdíl mezi "synchronizací obsahu složek" a "přesunem archivních dat na síťový disk"? Každá aplikace to samozřejmě používá jinak, u iCloudu bývá problém spíš v marketingovém vydávání elementárních funkcí div ne za umělou inteligenci, kvůli čemuž pak mají "Běžní Františci Uživatelé" zbytečně zkreslená očekávání. Ale konkrétně OneDrive nám ovocnáře v posledním roce velmi zdatně dotahuje svými skriptovými prasárnami - třeba výchozím "pohledem na všechny soubory bez složek" (korporátní 365 máme "bez omezení", takže asi tušíte k čemu to u skupinových složek občas vede)...
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 (upraveno) Je možné že ex-moderátor nevidí rozdíl mezi "synchronizací obsahu složek" a "přesunem archivních dat na síťový disk"? :blinkje to klidne mozne - zase umi jine veci a pro to je svet tak pestry ale to ty tezko se svym zamerenim pochopis jinymi slovy jsem ti chtel sdelit ze kdyby byl kazdej tak chytrej jako ty tak bys sedel doma na zadku a vokusoval by sis nehty Upraveno 13. března 2017 uživatelem YPO
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Kdyz si fotky ulozis do icloud drive tak ti tam taky zustanou.Bohuzel jsem neprisel na to jak to udelat aby se tak delo automaticky .... u OneDrive se o nic starat nemusim ..... co sem teda zatim zjistil
exBURN Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Tak jsem začal uvažovat o nákupu nového pc. Líbí se mi macbook m3 ale obávám se výkonu. Máte ho někdo? Druhá možnost je Pro 2015 které bude zítra k máni v akci za 33500. Sic jen se 128 gb ale to mi neva - s tím žiju již 4 roky s Airem v klidu. Co by jste vzali?
quest987 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 http://www.istyle.eu/cz/trinactka
Radek124 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Kdybych nevěděl že 128 GB je pro mě málo (i 256 GB mám kvůli virtuálním strojům v Parallels furt ze 3/4 plný), bral bych rMBP13 '2015. Ale u hodinek, počítačů i mobilů tu každý máme své vlastní zkušenosti a preference - a těm se nějakým hlasováním poručit nedá...
Tower Of Power Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 V hi-fi vlákně se to moc nechytlo, tak to zkusím ještě tady: nemáte někdo zkušenost s jinou redukcí lightning-jack, než tou, co je přiložená k iPhone 7? Ta totiž brutálně kazí zvuk... BT sluchátka nechci, nevidím důvod, proč nabíjet další krám... díky!! Sent from my iPad using Tapatalk
roura74 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Zdar. Mam drobny dotaz. Kamos mi nabizi 2TB capsuli za 4,5 tis viz. foto. Pry neni moc pouzivana, ale nevim generaci. Nemam poneti zda se vyplati za ty prachy na zalohovani 4x iphone 2x ipad a 1x mac? Vubec netusim jak funguje, jestli muzu streamovat filmy i na android tv atd. Pouziva to tu nekdo?
Maxel Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Ahoj,generace by to měla být poslední. Cena je OK. Já to kupoval pár měsíců zpět. Mam to primárně na zálohy Maca, ale jinak funguje v podstatě jako jakýkoliv síťový disk, samo formátovaný na applovský souborový systém. Původně jsem to chtěl jako primární router a zálohovací disk (2 v 1), ale bohužel rovnou varuju, router nefunguje korektně v případě použití jakékoliv IPTV (O2, viaTV, UPC, apod.), problém je v multicastu. Resp. síťový provoz běží jak má, ale TV prostě nefachá. Na zálohy iOS to spíš nevidim, pokud tedy nemyslíš ručně zálohovat obsah (fotky, apod.) do souborové struktury, iTunes server - pokud je mi známo - na tom neběží. Prostě to neni NAS, ale jen "hloupý" síťový disk. Stream obsahu nebude problém, a přes Plex/KODI/apod. bych neočekával problém ani na Android TV. Upraveno 21. března 2017 uživatelem Maxel
roura74 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Aha. Díky za osvětu. Nejspíš na to kašlu. Myslel jsem, že to funguje i jako icloud na automatický zálohy iosu abych nemusel platit větší prostor.
mrazik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 V hi-fi vlákně se to moc nechytlo, tak to zkusím ještě tady: nemáte někdo zkušenost s jinou redukcí lightning-jack, než tou, co je přiložená k iPhone 7? Ta totiž brutálně kazí zvuk... BT sluchátka nechci, nevidím důvod, proč nabíjet další krám... díky!! Sent from my iPad using TapatalkJá myslím, že zušeností zatím moc nebude a hifi řešení od výrobců afterkarket kabelů se Ti nebude líbit cenově. Možní bude lepší předsadit nějaký převodníček, těch je celkem dost a zvukově jsou spíš přínosem.
Povidláček Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ahoj, čím prosím měříte přesnost svých hodinek na vašich ajfounech? Nemáte tip na nějakou dobrou aplikaci (nejlépe zadax), která by to měřila jakštakš přesně? Nevím moc princip jak tyhle apky fungujou, co jsem tak pochopil, prostě jen vyfotíte cifr hodinek, seřadíte tam podle ručiček barevný linky a po nějaký době to vyfotíte zase a ono to podle uplynulý doby vypočítá odchylku. Někde jsem ale slyšel, že taky záleží na prodlevě foťáku atd. což může mít na přesnost měření vliv. Co kdyžtak stojí za stažení? Díky
AndyAaron Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Pouzivam Twixt, ale uz si nepamatuju, jestli je zadarmo. Myslim, ze ne. Jinak namerene hodnoty odpovidaji hodnotam sledovanych okem. Edit: Upraveno 21. března 2017 uživatelem AndyAaron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se