mamut Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Tipuju to na chybu u JBL. V práci mám sluchátka samsung, a taky se mi ve widgetu nezobrazovaly. Kolega má android, spároval je a aktualizoval na nejnovější firmware. Od té doby se mi stav baterie zobrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Ok, zkusim tu aktualizaci, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 U sluchatek JBL jde nejak aktualizovat firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Nainstaloval jsem si JBL appku, muj model nebyl v nabidce, ale stav baterie uz ve widgetu vidim… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Updatoval jsem minulej tejden na iOS 17.0.3 a od tý chvíle se nedaří zaboha připojit Airpods pro 2. Na jabkovým troubleshooting webu je lidí s takovým trablem plno, a nějaká SW oprava v nedohlednu... Teda čekal jsem že takovejhle fuckup by se zrovna Applu stát nemusel, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 O problemoch z pripajanim Airpods k Iphonu by som mohol pisat eseje. Pravidelne sa mi stava, ze sa Airpods pripoja, ale mikrofony nefunguju. Konci sa to nutnostou vytiahnut airpods z usi, vlozenia spat do charging case a opatovneho pokusu o pripojenie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Zkoušeli jste uvést airpody do továrního nastavení ? Používám sluchátka denně a žádné problémy nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Reset sluchátek, restarty IPhone, zapomenutí Airpods, všechno se zkoušelo a nic. Další update má být 24/10, tak snad se to fixne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 To iste v mojom pripade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 podle všeho včera vydali novej FW https://appleinsider.com/articles/23/10/18/new-airpods-pro-2-firmware-has-been-released Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Zdar,Nemate nekdo tip na nejakou apku nebo na to jak vyresit profily na iphonu?Muj use case: zjistuju na sobe prilisnou zavislost na telefonu. Clovek furt cumi na mag, cte zpravy, chaty, pocasi, twitr atd. Uz na sobe pozoruju, ze zavislost na telefonu zacina byt nezdrava. Tak bych chtel treba aspon na vikend nastavit iP do modu, ze budu dostupny na telefonu a sms (nebo max whatsapp) a zbytek me nebude rozptylovat. Samozrejme se to da resit prehozenim simky do blbeho telefonu, ale doufam, ze nez se pustim do toho, tak ze to pujde resit lehceji a elegantneji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Zdarec, pro me to byl duvod, proc jsem si pred 2 lety zacal s AW s LTE. Chodi me tam notifikace, vyhodnotim jestli mam hrabnout po telefonu… je to neco jak nikotinova naplast, jesli me rozumis… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 2 hours ago, AndyAaron said: Tak bych chtel treba aspon na vikend nastavit iP do modu, ze budu dostupny na telefonu a sms V tomhle pripade staci v nastaveni vypnout wifi a mobilni data. Ale popsanej problem je hlavne o hlave, vsechna nastaveni jde stejne prenastavit, kdyz clovek bude chtit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Do not disturb mod - alebo tzv. moj cas, ktory si mozes spersonalizovat ako chces. Da sa nastavit od koho prijat hovor, od koho zasignalizovat sms atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Hosi, diky vsem za rady. Asi vyreseno. AW cesta zatim nebude, jsem zvykly na pravacce nosit Garmin S tim Do not disturb modem jste me inspirovali, tak jsem se podival jak to vlastne iP resi a fakt tam maji nejake profily, rikaji tomu Focus. Nastavil jsem si osobni profil, ve kterem se mi zmeni screensaver a home screen. Zustanou tam jen tri zakladni aplikace, vypnou se veskere notifikace krome volani a sms a z mobilu je dumb phone a jeste by to melo setrit baterku. Presne takhle jsem si to predstavoval. (Objevil jsem ameriku )Tak jeste jednou diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Tak od pondělí ujíždím na 15 pro, 256 Gb. Váhal jsem, jestli měnit svoji 12 pro, ale jsem nadšený. Pro mě největší přínos port USB-C, konečně můžu tahat různé věci do a z telefonu přes flashku. Fičury typu 120 Hz display, dynamic island, always on display, nebo akční tlačítko jsou už jen třešnička na dortu. Za mě dokonalý japko a měnit budu až skončí podpora, nebo až bude umět dělat kebab A další výhoda japka, se slevou při koupi a po prodeji 12pro mě vyšel na krásných 18.500… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Synátor potrebuje noťas. Má iphone a chce Mac, nevyzná sa v tom a ja tiež nie. Čo by ste dnes odporučili, ak sú požiadavky primeraná prenositeľnosť a primeraný výkon? Kancelárska práca, hlavne Excel. IMHO to zvláda čokoľvek z portfólia, ale netuším, čomu sa z portfólia Applu vyhnúť a čo má naopak celkom slušnú životnosť a nebude to musieť vymeniť po troch rokoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 před 24 minutami, wawrik napsal: Synátor potrebuje noťas. Má iphone a chce Mac, nevyzná sa v tom a ja tiež nie. Čo by ste dnes odporučili, ak sú požiadavky primeraná prenositeľnosť a primeraný výkon? Kancelárska práca, hlavne Excel. IMHO to zvláda čokoľvek z portfólia, ale netuším, čomu sa z portfólia Applu vyhnúť a čo má naopak celkom slušnú životnosť a nebude to musieť vymeniť po troch rokoch. Třeba MacBook Pro 13 rok 2022, M2 8-core, 16GB, 512GB by mohl vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 @wawrikZáleží na tom kolik chceš utratit, jak moc je kluk pořádnej a jak si váží darovaných věcí. Cokoliv v aktuální nabídce od úplně základního MB Air (s procesorem M1 a 8GB RAM a 256GB) už je na to co píšeš použitelné s obrovskou výkonovou rezervou a v podstatě na tom dodnes nevidím jedinou koncepční chybu, záleží spíš na tom co dalšího si klučina do budoucna vymyslí. Pokud by se na tom výhledově provozovaly náročnější věci (typu her, desítky otevřených oken v prohlížeči, pokročilejší práce s grafikou na externím monitoru, vývoj a virtualizace), má smysl připlatit za větší RAM. Na lokální provoz s objemnějšími záležitostmi (větší počet stažených filmů, dnes už běžné tisíce fotek+videa, zálohy mobilu+tabletu atd. pokud doma nepoužíváte NAS) zas může mít smysl větší úložiště - a doporučuju předem zapomenout na úvahy o "rozšiřování kapacity" pomocí SD karet, protože to je ta nejlepší metoda jak přijít o nenahraditelná data. Za modely Pro bych utrácel jenom kdyby nic jiného nebylo: na popisované použití je rozdíl výkonu s prominutím o hovně (na těžení Bitcoinů to stejně nestačí), jsou v tom fyzické ventilátory = kurvítko - a přiznám se že prasácký notch na displeji notebooku je pro mě absolutní No-Go (dtto novější Air), který ani náplast ve formě integrovaného HDMI+SDXC u verzí Pro nevyléčí. Každopádně jestli je to jeho první macBook, vůbec bych si nedělal výčitky kvůli nějaké "základnější" verzi, kterou můžeš přinejhorším posunout jinam v rodině a nebo s relativně malou ztrátou (oproti vyšším a klidně 2-4x dražším verzím) pustit dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 před 3 hodinami, wawrik napsal: Synátor potrebuje noťas. Má iphone a chce Mac, nevyzná sa v tom a ja tiež nie. Čo by ste dnes odporučili, ak sú požiadavky primeraná prenositeľnosť a primeraný výkon? Kancelárska práca, hlavne Excel. IMHO to zvláda čokoľvek z portfólia, ale netuším, čomu sa z portfólia Applu vyhnúť a čo má naopak celkom slušnú životnosť a nebude to musieť vymeniť po troch rokoch. Podívej se na tuto nabídku https://istyle.cz/masarycka#nabidka Nevím odkud jsi, ale třeba by se vyplatilo tam zajít. Já si v létě pořídil Air M1 a na kancelářskou práci dokonalý stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se