pepanR Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Funguje to bez problému.Po připojení se flaska objeví v aplikaci Soubory jako další disk,který lze přejmenovat,vytvářet v něm další složky atd.. Doporučím přesouvat z galerie fotek na disk najednou tak max 50-100 fotek fotek. Při větším množství se to občas seklo a psalo že ,,operace nelze dokončit,,.
moco Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Už měsíc nebo dva mám na iPhone problém s poštovní schránkou od Seznam, přílohy e-mailů se nenačítají, načítání samotných e-mailů je jak “generátor náhodných čísel”. Zkoušel jsem aktualizace, vymazání a opětovné nastavení schránky Seznam, ale furt nic.
Radek124 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna (upraveno) Třeba Tě chce Lukačovič donutit abys vlezl na webmail a něco mu tam odsouhlasil (předplatné a nebo reklama, šmírování a přeprodej dat). Něco takového si svého času vynucovalo třeba Yahoo - a pokud to někdo víc než rok ignoroval, bez ohledu na historii mu "pro neaktivitu" smazali schránku ...Ale jinak to "POSIX 96" vypadá na nějaké nedorozumění mezi IMAP serverem Seznamu a IMAP klientem v iOS 18 - je to textový protokol a je otázka kdo si to opraví dřív. Upraveno 29. dubna uživatelem Radek124
Maxmillian Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna POSIX 96 je známý bug v Mail app. Je tam už několik verzí. Občas pomůže restart telefonu nebo odebrání a přidání toho účtu a nebo prostě jiný mail klient. Jeden takový účet jsem musel přehodit do Outlook app a tam funguje bez problémů.
Radek124 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Je fakt že IMAP klient v iOS18 je dost náladový a co chvíli v něm zůstává viset synchronizace (typicky mazání a nebo přesun do spamu) bez ohledu na providera. Ale hlavně že s každou novou verzí kromě odkladů "Apple Inteližáns" dostáváme nové LGBTQ+BLM vlaječky, tapety a animovaná hovínka
P_P Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Mám stejný problém na S24 Ultra s Androidem, maily často nechodí, nebo přijde jen prázdná hlavička, nebo nejde pracovat s přílohou. Takže Seznam je trochu problém.
Radek124 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Co jsem dohledal tak klient IMAP v iOS18 místy neumí korektně pracovat se znakem "\" (zpětné lomítko, backslash) v názvu IMAP cest ke složkám, které některé mailservery posílají. Problém je že IMAP protokol je dost starý a nejednoznačný, takže oddělovače názvů složek mohou naprosto legálně používat jak tečky, tak obě verze lomítek - no a vysvětlujte generaci Script Kiddies (na jedné i druhé straně drátu), že zrovna zpětné lomítko se v určitých jazycích může interpretovat i jako řídicí znak. U Apple tom průšvihu vědí od podzimu, nicméně ovocnářská firemní kultura už druhou dekádu káže prohlašovat i úplně blbá řešení za "nový standard" (viz vloni, když si ti "požehnaní" pitomci popletli barometrický tlak s krevním a obojí v API zařadili mezi citlivé osobní údaje, čímž znefunkčnili léta fungující aplikace od iPadů po AppleWatch). No a po nedávných "monetizačních" aktivitách v Lukačovičově projektu na sběr osobních dat si nedělám zbytečné iluze ani o firemní kultuře na druhé straně.
YPO Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května @Radek124 je možný, že mi VPN na iPhone 16Pro sežrala baterku za den aniž bych na telefon sáhnul ? Ná Ipadu se stejná VPN neprojevila z hlediska baterie vůbec.
Radek124 Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května V nastavení/baterie by mělo být přibližně vidět co žere nejvíc. VPN máš připojenou některým ze standardních protokolů (nastavení/obecné/vpn) a nebo uzavřenou "aplikací" s integrovaným www prohlížečem, která za předplatné přeposílá zašifrovaná data stránek (a možná i "malou domů") kdoví kam? Velký rozdíl mezi iPadem (s podobně výkonným procesorem, ale mnohem větším displejem a baterkou která to opravdu utáhne) a iPhonem (který na trvalý "All Day Long" provoz ve skutečnosti nikdy nebyl stavěný) bych tipoval buď na nestandardní dobu zapnutí displeje třeba kvůli notifikacím, nebo na běh s potlačeným power-managementem na pozadí - u www stránek typicky kvůli nějakému trvale refreshovanému AV-streamu (před pár lety něco podobného dělával i Chronomag, s trvale běžícím "prázdným" zvukem notifikací). Jinak vyšťavení 16pro "za den" se bohužel bere jako "akceptovatelné", i kdyby na tom kromě trvale připojených 4G/5G dat neběželo vůbec nic.
YPO Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 6 hodinami, Radek124 napsal: V nastavení/baterie by mělo být přibližně vidět co žere nejvíc. VPN máš připojenou některým ze standardních protokolů (nastavení/obecné/vpn) Dík. Taky mě to mohlo napadnout. VPN to nedělá. Je na 3% a připojená nastavení/obecné/vpn Teď mi došlo, že se mi to stalo na chatě kde se mi ten telefon vybíjí rychleji i když tam mám lepší signál než doma. A protože sem na chatě dlouho nebyl, tak se mi to vykouřilo z hlavy.
KFL Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Tenhle fenomén jsem u sebe pozoroval za poslední dva měsíce už třikrát. Ráno vyndám telefon z nabíječky a za hodinu má 80 %, aniž bych cokoliv dělal. Po další hodině už jen půlku baterky. Plus je dost zahřátej. Stopnutí všech aplikací nepomůže. Jen restart a plný dobití, po kterym se to už zase neopakuje. IP15 pro max.
warann Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Taková drobnost ve whatsapp. Nešly mi otvírat poslaný odkazy na webový stránky. Zkoušel jsem stejnou zprávu s dtto odkazem u tel manželky a jde to. Pak jsem zjistil, že u mě to reaguje až na dvojklik a nabízí více možností: Otevřít ... přidat do seznamu četby ...kopírovat. To jde nějak nastavit nebo je to nějakou aktualizací?
warann Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května V 14. 5. 2025 v 21:39, warann napsal: Taková drobnost ve whatsapp. Nešly mi otvírat poslaný odkazy na webový stránky. Zkoušel jsem stejnou zprávu s dtto odkazem u tel manželky a jde to. Pak jsem zjistil, že u mě to reaguje až na dvojklik a nabízí více možností: Otevřít ... přidat do seznamu četby ...kopírovat. To jde nějak nastavit nebo je to nějakou aktualizací? Zkusím ten dotaz ještě jednou a přidám druhej, netušíte vo co jde?
Seamaster Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května dělá mě to taky, jabko na 18.5. , known issue, chyba přišla už s iOS18.4.1 Tyka se to i Safari a Messages
Moty Odesláno pátek v 06:58 Nahlásit Odesláno pátek v 06:58 Končeně WhatApp na iPadu, tvl. po 15 letech od uvedení na iPhony
warann Odesláno pátek v 07:18 Nahlásit Odesláno pátek v 07:18 před 19 minutami, Moty napsal: Končeně WhatApp na iPadu, tvl. po 15 letech od uvedení na iPhony To fakt neslo? To je masakr, pritom na macbooku to normalne chodi. To nepochopis.
Moty Odesláno pátek v 09:11 Nahlásit Odesláno pátek v 09:11 před 1 hodinou, warann napsal: To fakt neslo? To je masakr, pritom na macbooku to normalne chodi. To nepochopis. Byly jen aplikace třetích stran https://mobilmania.zive.cz/clanky/ipady-se-dockaly-vlastni-verze-aplikace-whatsapp-celych-15-let-po-iphonech/sc-3-a-1362723/default.aspx 1
kloubik Odesláno pátek v 09:32 Nahlásit Odesláno pátek v 09:32 Stejně jako Instagram. Taky člověk nechápe.
Murphy97 Odesláno pátek v 11:18 Nahlásit Odesláno pátek v 11:18 před 4 hodinami, Moty napsal: Končeně WhatApp na iPadu, tvl. po 15 letech od uvedení na iPhony Super, dik, uz to maka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se