Chosef76 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 To kulix : pokud máš iPhone 4, přijde mi zbytečné upgradovat na 4S....diference jen v rychlosti systému, možnost 64GB paměti, siri. Kupoval jsem 4S před měsícem, rychlost je neuvěřitelná, při běžném užívání ( několik telefonátů, několik SMS, přes den prohlížím web, večer na wifi, občas relax u Angry Birds) vydrží baterie cca 2 dny ...což je velmi slušné. V Tvém případě, bych racionálně počkal na iPhone5 ... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Jenze cekat rok na 5 se mi nechce.. Ale zase to bude asi bomba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 To Moty123: co ten 4s - A jak ti to jede? Co baterka? Kdes kupoval? Jede uzasně, hlavně je rychlej, takže super, maximalni spokojenost kupoval jsem klasicky pres česky apple store, platba kartou, cekal jsme na nej asi 14 dni, objednaval jsem jakmile zahajili predprodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Jenze cekat rok na 5 se mi nechce.. Ale zase to bude asi bomba.. taky už se nemůžu příštího modelu "ajfounu" dočkat, bude úžasnej : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Tak to je luxusní, chci ho hned:guitar: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 pekny obal Omega pre ipad2 http://www.omegawatches.com/news/international-news/international-news-detail/1861http://www.omegawatches.com/accessories/fine-leather/technology/7020810002?name=ipad2-case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 (upraveno) Treba by to mohlo nekoho zajimat a nekomu to pomuze pri rozhodovani - dnes jsem aplikoval ochranou folii na iPhone 4,kterou mi pridal jako bonus prodejce "mamut" k telefonu koupenem zde na foru,(timto diky moc jeste jednou),jedna se o komplet ochranu od firmy SGP ,a nemuzu nic jineho nez DOPORUCIT , za cca 22$ dostanete komplet,predek,zada,i boky,v baleni za ty penize vse 2x,takze bud na dva telefony,nebo nahradni,velice snadna aplikace absolutne bez bublin,pred tim na iPhone 3G jsem mel folii od firmy ZAGG,a prijde mi o trochu horsi,vice gumova,daleko horsi aplikace,a ne tak zrcadlove rovna,spise gumove krabata,ta SGP je takova ohebna tvrdsi folie,koho by to zajimalo na YT je videi dost,za me jasne vitezi SGP,jinak tyto 2 znacky jsou brany jako spicka na trhu,ted zalezi jen na vas pro kterou se rozhodnete,ja vyzkousel obe a vim ze prijisti bude od SGP,treba jsem nekomu pomohl Upraveno 12. prosince 2011 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 (upraveno) Kdyby někdo chtěl tip, tak gumové černé pouzdro ( boky, a zadek ) na iPhone 4/4S a set folií na předek a zadek antireflex vč.utěrky jsem koupil celkem za 10 USD. Tedy cca 190,- Kč? Upraveno 12. prosince 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 kde ste kupovali puzdra na iPhone 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 www.beyzacases.com pozor, colnica od teba moze chciet prehlasenie ze vyrobok neobsahuje koze tulenov a kozuciny vzacnych psov a maciek, grrrrrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Tak po iPhonu a iPadu uz je doma dalsi milacek a to MacBook Air 11". Vcera jsem to zkousela pres Win variantu a koupil ultrabook Asus Zenbook UX21E, ale nejak se to nepovedlo - nejaky zkrouceny sasi, tzn na stole se notas kejval jak ozrala po tahu + pri snizeni jasu z maxima se displej rozkmital jako kdyby mel frekvenci 30Hz namisto 60.. Tak uvidime jak to cele dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 kde ste kupovali puzdra na iPhone 4? Já u čínanů. Samotný pouzdro bez folie asi 7 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Tak po iPhonu a iPadu uz je doma dalsi milacek a to MacBook Air 11". Vcera jsem to zkousela pres Win variantu a koupil ultrabook Asus Zenbook UX21E, ale nejak se to nepovedlo - nejaky zkrouceny sasi, tzn na stole se notas kejval jak ozrala po tahu + pri snizeni jasu z maxima se displej rozkmital jako kdyby mel frekvenci 30Hz namisto 60.. Tak uvidime jak to cele dopadne Chlape nejak nevim co te to popadlo za divnou myslenku si koupit Aušus Mel si jit rovnou do originalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Nemá prosim někdo kontakt na prodejce Apple? Chci pod stromek Macbook Air a slevička by se hodila :-) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Nemá prosim někdo kontakt na prodejce Apple? Chci pod stromek Macbook Air a slevička by se hodila :-) Díky. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Já mám třeba pouzdro s celebrity artworkem, kupoval jsem ho v zahraničí v kamenném obchodě. Ale dají se sehnat i na webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 :-) S basakem z Coldplay jsem chodil do skoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 iTunes Match je uz v prevadzke! Aj u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Máte někdo zkušenosti s výměnou starého iPhone za nový ve stejném účtu? Načte se tam všechno to co měl ten původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 VasekN: ziadny problem. Nacita sa vsetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se