Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

To kulix : pokud máš iPhone 4, přijde mi zbytečné upgradovat na 4S....diference jen v rychlosti systému, možnost 64GB paměti, siri. Kupoval jsem 4S před měsícem, rychlost je neuvěřitelná, při běžném užívání ( několik telefonátů, několik SMS, přes den prohlížím web, večer na wifi, občas relax u Angry Birds) vydrží baterie cca 2 dny ...což je velmi slušné. V Tvém případě, bych racionálně počkal na iPhone5 ... ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Moty123: co ten 4s - A jak ti to jede? Co baterka? Kdes kupoval?

Jede uzasně, hlavně je rychlej, takže super, maximalni spokojenost

kupoval jsem klasicky pres česky apple store, platba kartou, cekal jsme na nej asi 14 dni, objednaval jsem jakmile zahajili predprodej

Odkaz ke komentáři

Treba by to mohlo nekoho zajimat a nekomu to pomuze pri rozhodovani - dnes jsem aplikoval ochranou folii na iPhone 4,kterou mi pridal jako bonus prodejce "mamut" k telefonu koupenem zde na foru,(timto diky moc jeste jednou),jedna se o komplet ochranu od firmy SGP ,a nemuzu nic jineho nez DOPORUCIT , za cca 22$ dostanete komplet,predek,zada,i boky,v baleni za ty penize vse 2x,takze bud na dva telefony,nebo nahradni,velice snadna aplikace absolutne bez bublin,pred tim na iPhone 3G jsem mel folii od firmy ZAGG,a prijde mi o trochu horsi,vice gumova,daleko horsi aplikace,a ne tak zrcadlove rovna,spise gumove krabata,ta SGP je takova ohebna tvrdsi folie,koho by to zajimalo na YT je videi dost,za me jasne vitezi SGP,jinak tyto 2 znacky jsou brany jako spicka na trhu,ted zalezi jen na vas pro kterou se rozhodnete,ja vyzkousel obe a vim ze prijisti bude od SGP,treba jsem nekomu pomohl

post-13493-075105800 1323727383.jpg

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

Tak po iPhonu a iPadu uz je doma dalsi milacek a to MacBook Air 11". Vcera jsem to zkousela pres Win variantu a koupil ultrabook Asus Zenbook UX21E, ale nejak se to nepovedlo - nejaky zkrouceny sasi, tzn na stole se notas kejval jak ozrala po tahu + pri snizeni jasu z maxima se displej rozkmital jako kdyby mel frekvenci 30Hz namisto 60.. Tak uvidime jak to cele dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Tak po iPhonu a iPadu uz je doma dalsi milacek a to MacBook Air 11". Vcera jsem to zkousela pres Win variantu a koupil ultrabook Asus Zenbook UX21E, ale nejak se to nepovedlo - nejaky zkrouceny sasi, tzn na stole se notas kejval jak ozrala po tahu + pri snizeni jasu z maxima se displej rozkmital jako kdyby mel frekvenci 30Hz namisto 60.. Tak uvidime jak to cele dopadne :)

Chlape nejak nevim co te to popadlo za divnou myslenku si koupit Aušus

Mel si jit rovnou do originalu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...