patriknapr Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Záleží co od něho očekáváš. Kolega nedávno řešil stejnou věc a já mu doporučil 4s. Jde o to položit si několik otázek: - je pro mě důležitý fotoaparát (fotím jen telefonem?) - chci hrát hodně náročné hry - jsem geek který má rád poslední modely hraček a vyhraje si s nimi Pokud výše zmiňované body jsou duležité tak iphone 5, pokud ne tak si bohatě vystačíš s 4s. Podpora 4s myslím ještě pár let bude i když nejnovější softwarové vychytávky na něm nebudou. Ale... Pokud ho chceš na pohodlné a rozhodně né špatné focení, web, mail a většinu her tak 4s stačí. Bohatě.
F.B. Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 a koľko stojí na islande pivo? Dosť aj okolo litra ISK - čiže 150+ kačiek. Máš pre mňa iPhone? F.
F.B. Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Záleží co od něho očekáváš. Kolega nedávno řešil stejnou věc a já mu doporučil 4s.Jde o to položit si několik otázek:- je pro mě důležitý fotoaparát (fotím jen telefonem?)- chci hrát hodně náročné hry- jsem geek který má rád poslední modely hraček a vyhraje si s nimiPokud výše zmiňované body jsou duležité tak iphone 5, pokud ne tak si bohatě vystačíš s 4s. Podpora 4s myslím ještě pár let bude i když nejnovější softwarové vychytávky na něm nebudou. Ale... Pokud ho chceš na pohodlné a rozhodně né špatné focení, web, mail a většinu her tak 4s stačí. Bohatě. Vďaka. Chcem ním síce fotiť, ale hry či geekovanie a neustálu inštaláciu aplikácii momentálne určite neriešim. Ešte som sa práve bavil s kamošom mimo fóra (programuje aplikácie pre iPhone)...tak mi vraví že ak nutne nechcem 5 (čo nechcem, kým nepadne cena) tak za neho 4 (bez S). Tak mi to trošku zamávalo s názorom :-) Anyway, keď som mu napísal za aké ceny tu idú použité iPhony, tak bol nemilo prekvapený...a ja po tom čo mi povedal, že sú tu dosť drahé - tak isto. Ale možno sa ozve dakto z fóra :-) alebo niekto zo známych, ktorým som zadal svoj dopyt. F.
emef Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Mám čtyřku bez eska a všechno v pohodě. Myslím, že ještě nějakej pátek na tom bude fungovat všechno, co potřebuju. Jako možná by bylo fajn upgradovat na esko, protože ten systém je prej trošku svižnější, ale pětku zatím vůbec nehrotim.Myslim, že jako entry-level je čtyřka naprosto dostačující.
F.B. Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Mám čtyřku bez eska a všechno v pohodě. Myslím, že ještě nějakej pátek na tom bude fungovat všechno, co potřebuju. Jako možná by bylo fajn upgradovat na esko, protože ten systém je prej trošku svižnější, ale pětku zatím vůbec nehrotim.Myslim, že jako entry-level je čtyřka naprosto dostačující. Ja som totálny entry-entry, takže sa k tej čistej štvorke prikláňam vďaka Vám čoraz viac...a dostal som i nejakú ponuku (z Islandu) tak uvidíme. No ak čosi máte, neváhajte ponúknúť A páčia sa mi Tvoje záujmy F.
dieegoo Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Klidně "doporučím" taky obyčejnou 4 bez S. Chtěl jsem, stejně jako ty, vyzkoušel iPhone a nechtěl jsem do toho cpát příliš peněz. Pořídil jsem tedy od jednoho váženého člena iPhone 4 a jsem z něj nadšen. Nedostatkem svižnosti rozhodně netrpí. Proti mému předchozímu telefonu s androidem je používání jedna báseň. Takže - pokud nechceš utrácet za iPhone 5, na seznámení s iOS světem v telefonu bez problému postačí i "prastará" čtyřka.
Bob Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Problem s i4 nastane za 3 mesice az vyjde ofiko ios 7, bude to behat pomalu jako ios 6 na i3gs, takze bych sel rozhodne minimalne do i4s
Bob Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 To jo, ale pak se muze stat ze nektery aplikace budou vyzadovat ios 7, takze nepujde udelat upgrade na nejnovejsi verzi app a kdyz o ni prijdes tak uz ji nenainstalujes, proste te budou polehoucku tlacit do upgrade :-(
montemar Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 mne ten malej displej na 5 uz zacina dost vadit.. este, ze uz je jisty, ze apple prinese 2 megamobily. http://m.usatoday.com/article/news/2420321
Leclerc Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Problem s i4 nastane za 3 mesice az vyjde ofiko ios 7, bude to behat pomalu jako ios 6 na i3gs, takze bych sel rozhodne minimalne do i4sJseš si jistý, nebo vaříš z vody? Reálná zkušenost s iOS 7 Beta:"Rychlost je uzasna - na iPhone4 sice pochopitelne nefunguje frost efekt (nahrazen sedou - coz obcas vede k horzi citelnosti), ale celkova odezva systemu je nekolikanasobne vyssi nez u iOS6. Obcas samo laguje, jak je u beta verzi zvykem, ale pomalu zacinam prichazet novemu rozhrani na chut."zdroj: http://macforum.cz/viewtopic.php?f=5&t=6997
Bob Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 No nevim, na i 5 to po cca tydnu laguje dost, tak si dost dobre neumim predstavit jak to beha na i4, navic posledni dobou tlak na nakup novych zarizeni ze strany apple sili, viz osekavani funkci na starsich ios zarizenich, ntb atd.. Takze ios 7 bude duvod k upgrade, musi ty prodeje nejak popostrcit ...
adamo Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 4S má oproti 4 navíc hlavně:- lepší foťák- foťák umí panorama- turn-by-turn navigace- rychlejší procesor Teď jsem taky vybíral 4 nebo 4S a koupil jsem 4S. 4 už je přece jenom 2,5 generace starý telefon. 5 je samozřejmě lepší, ale rozdíly osobně vidím hlavně v tenkém designu a muší váze. Hardwarově jsou srovnatelné, ten display mi nepřijde až tak zásadní rozdíl (přítelkyně má 5 já 4S, takže mohu srovnávat). Při příchodu iOS 7 se výhoda 5 zvětší hlavně díky absenci airdrop u 4s, což se zdá být celkem užitečná funkce. Za mě doporučuji 4S, které se už dají sehnat pod 8 tisíc.
patriknapr Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Nemáte někdo zkušenost s utopením iphonu 5? Odpoledne jsem s ním skočil do bazénu. Hned jsem ho sice vytáhnul, ale ..... Napsal že není sim a vypnul se. A teď má spočenej foťák a nefachá. Takže jsem alespoň vytáhl sim a nechává ho schnout.
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 http://jablickar.cz/co-delat-pri-padu-iphonu-do-vody-video/Nemáte někdo zkušenost s utopením iphonu 5? Odpoledne jsem s ním skočil do bazénu. Hned jsem ho sice vytáhnul, ale ..... Napsal že není sim a vypnul se. A teď má spočenej foťák a nefachá. Takže jsem alespoň vytáhl sim a nechává ho schnout.
busmil Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Nemáte někdo zkušenost s utopením iphonu 5? Odpoledne jsem s ním skočil do bazénu. Hned jsem ho sice vytáhnul, ale ..... Napsal že není sim a vypnul se. A teď má spočenej foťák a nefachá. Takže jsem alespoň vytáhl sim a nechává ho schnout.Možná ti to pomůže: http://www.letemsvetemapplem.eu/2013/01/24/co-delat-kdyz-vam-iphone-ipod-nebo-ipad-spadnou-do-vody/
patriknapr Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Děkuju za rady, zítra každopádně jdu do servisu.
panedge Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Tak muj iPhone 4,kterej je dvakrat opravenej(vymena celyho pouzdra) prestava reagovat na wi-fi.Chytne se jen tak do tri metru od wifiny.Mistni opravar rikal,ze uz o moc spravit nejde.Takze co ted,laka me 5,ale co kdyz bude na podzim predstavenej uplne novej?Jako kdyby byla jen 5S s nakejma par blbostma,tak me to neva,ale co kdyz to bude uplne naslapana novinka?Takze mam si koupit t 5 nebo to vydrzet a pockat do zimy?Bez wi-fi to je blby...
Pavlucha Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 ... kup si 4S a pak ho posuneš (pokud to bude mít význam) manželce nebo dětem.Udělal jsem to stejně.
seaman Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Bude 5s s nejakymi blbostami, kto caka, moze cakat stale, lebo stale budu predstavovat nove modely. Tolko k teme cakania, v oblasti technologii nema absolutne zmysel cakanie, na jesen predstavia novy iPhone, dostupny realne byva tak za mesiac, dva, tak to bolo s iP5 a ked si ho kupis, uz vies, ze o 10 mesiacov predstavia novy, neoplati sa pockat??? :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se