patriknapr Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 V Klíčence v iPhonu je možné editovat a přidávat i platební karty.Ano pravda, ted jsem to hledal a je to v safari nastavení. Pardon za mou neznalost.
knihomol Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Odesláno 27. října 2013 (upraveno) Ahoj všichni, prosím o pomoc. Neví někdo, kde najít nějaký template do Pages s pozvánkou na oslavu? Potřebuju nutně udělat mamce udělat pozvánku k výroči. Jednoduchá font psacího písma a jednoduchého obrázku (nejlépe kresby jídla nebo něčeho podobného). Díky moc Upraveno 27. října 2013 uživatelem knihomol
decebal Odesláno 27. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2013 (upraveno) Ahoj všichni, prosím o pomoc. Neví někdo, kde najít nějaký template do Pages s pozvánkou na oslavu? Potřebuju nutně udělat mamce udělat pozvánku k výroči. Jednoduchá font psacího písma a jednoduchého obrázku (nejlépe kresby jídla nebo něčeho podobného). Díky moc Není tak těžké zadat do googlu pages templates :-).A pak samozřejmě záleží, jestli chceš free nebo jestli jseš ochoten pustit chlup:-) Upraveno 27. října 2013 uživatelem decebal
RomanP Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Nějak v týdnu jsem upgradoval iMaca z 10.6.8 SL na 10.9 Mavericks.Až na dva detaily jsem spokojen. Jak jste na tom vy? 1. Když jsem pod SL označil cca 40-60 RAW souborů a nechal je otevřít v PREVIEW, tak jsem mohl z jednoho na druhý překlikávat za účelem promazání nedobrých fotek velmi rychle. Nyní na 10.9 trvá přechod z fotky na fotku cca 3 sekundy a to je nekonečný peklo.Mimo systém jsem taky změnil 5D mark II za mark III, ale jejich RAW soubory jsou prakticky stejné a dělá mi to i u těch starších z mark II.Netušíte někdo proč je to pomalý? 2. To je prakticky pitomost. Mám třeba upravenách 10 fotek v jpg. Otevřu okno nového mailu a přiložím je tam jako přílohy.Pak si řeknu, že jedna je tam přebytečná a nechci jí poslat a ona mi z mailu nejde smazat. Nemám je zobrazené jako ikony v příloze, ale s náhledem v těla mailu. V 10.6 jsem jí označil a backspace smazal.
Jeremy Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Já se upgrade drobet bojím - jedu v práci na MS Office a nemůžu si dovolit, aby to nefungovalo. Podle diskusí je občas problém s Wordem,tak ještě počkám..
emef Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Já se upgrade drobet bojím - jedu v práci na MS Office a nemůžu si dovolit, aby to nefungovalo. Podle diskusí je občas problém s Wordem,tak ještě počkám.. Já za boha nemůžu přijít na to, jak tam nahodit češtinu. :/ Takže se mi to furt vesele podtrhává a cpe mi to cizí slova. Jinak jsem si dodal češtinu do systému přes tenhle článek. Jenom ten word, no..
People Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 pred chvilkou mi prisiel iphone 5s. Chystam sa k operatorovi nech mi vymeni/oreze sim kartu.
montemar Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 mozna mi hrabe, ale ipod ted hraje fantasticky., (rozumej na sedmickovym ios).. kdyz z mobilu nakrmim beyerdynamic dt-990,samo ciste, bez equalizeru, je to naky jiny... treba na tydle zensky je to znat jako byk..
_Boss_ Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Ad Word - chvastaji se, ze Pages umi otevirat i ukladat Word dokumenty - zkusenosti? Bohuzel neznam nikoho, kdo by umel ty programy srovnat...
shotik Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 ted jsem zkousel soubor ulozeny ve wordu a normos otevre i pages. neni problem
Radek124 Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Starší i aktuální Pages (stejně jako openoffice/libreoffice) bez problémů otevřou jak DOC, tak DOCX, aspoň co můžu z posledních dní a pošty posoudit. Samozřejmě by se nemělo počítat s úchylnostmi ala "VBA makra" a formátovacími zvrácenostmi typu "FormatAsWord97" - ale aspoň u mě zatím vše OK. Horší je, že po uložení poslední verzí desktopových iWork na iCloud to jde na mobilních iWork otevřít zas jen v poslední verzi = však my ty usery na ten náš zpackaný hnusný infantilní a buzerantský iOS7 stejně časem dotlačíme
Josef01 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Občas používám iCloud ve kterém je celý "Apple Office" a Pages je velmi jednoduchý program, který zvládnul většinu dokumentů doc či docx vyjma speciálního formátování. Numbers je rovněž příjemný na práci a pokud nepotřebujeme makra, tak zvládne docela dost věcí, mimo souboru xlsb, který ale používá pár lidí. Pěkný je import csv pouhým přetažením na plochu tabulky.
adamo Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Přátelé jableční, potřeboval bych poradit. Budu se brzo stěhovat do prvního vlastního bydlení a to bych nebyl já, abych už nešpekuloval jak si to tam skvěle technicky vybavím, aby vše perfektně fungovalo přesně podle mých představ. Zatím v těch technologických možnostech ale překvapivě plavu. Co potřebuji, aby v tom prostředí fungovalo - macbook, 2x iphone a ipad, a jedno pc. Co bych rád:- centrální uložiště filmů a hudby- možnost přehrávat filmy a hudbu z uložiště na tv a hifi, případně je tam posílat z macu A teď abych trochu specifikoval jakou mám představu. Time Capsule jako router a uložiště, z něj budu na macu pouštět věci a posílat je do apple tv nebo do hifi věžě přes airplay. To je asi jediná varianta, kterou jsem vyhodnotil jako funkční. Je tam ale pár "ale". Všechno musím pouštět z macu, což není úplně pohodlné. Takže existuje i nějaké elegantnější řešení? S tím souvisí pár otázek.1) Pokud se nepletu, iTunes knihovnu je možné mít na time capsule. Umí ale itunes pracovat s dvěmi knihovnami? Jde mi o to, že bych si rád zachoval i nějakou hudbu uloženou přímo na macbooku.2) apple tv má optický výstup. Ten se předpokládám používá primárně na posílání zvuku k videu do hifi. Dá se takto posílat do av receiveru i hudbu z knihovny itunes? Znamenalo by to, že bych nepotřeboval hifi s airplay, což je poměrně omezující požadavek. Doufám, že jsem napsal aspoň trochu pochopitelně o co mi jde. Budu rád i za případné odkazy na jiná fora, ale zatím jak hledám, tak jsem nic obdobného nenašel. Pokud tedy někdo máte něco podobného doma, budu vděčný za každou radu.
Pavlucha Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 ad 1/ Knihovnu můžeš mít sdílenou, já mám sdílenou z MacBooku i z MacMini ... jen se připrav na to, že se občas film při přehrávání sekne vlivem sítě. Muzika jede v pohodě. ad 2/ Ano, propojíš to s AV receiverem
m.n. Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Vykašli se na TimeCapsule + AppleTV a kup si Synology + televizi s DLNA funkcí, už jsme to tady někde řešili.
adamo Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 ad 1/ Knihovnu můžeš mít sdílenou, já mám sdílenou z MacBooku i z MacMini ... jen se připrav na to, že se občas film při přehrávání sekne vlivem sítě. Muzika jede v pohodě. ad 2/ Ano, propojíš to s AV receiverem A dá se pak přes apple tv pouštět hudbu a av receiver používat vlastně jenom jako zesilovač? Vykašli se na TimeCapsule + AppleTV a kup si Synology + televizi s DLNA funkcí, už jsme to tady někde řešili. O tom jsem taky přemýšlel, synology má svoje výhody, ale nevím jestli to stojí za ten markantní rozdíl v ceně. Navíc jsem teď o DLNA něco početl a prý to není úplně 100% fungující řešení. Údajně nepodporuje všechny formáty (u videa bych hlavně rád mkv. avi a různé mpg4 to předpokládám bude umět v pohodě). Jinak kdybych měl na synology itunes knihovnu, dokážu to nějak dostat do hifi? Co k tomu potřebuju? Když budu mít receiver s dlna, jak to funguje? Přímo z receiveru procházím adresáře? Jak se v tom vyznám když to má jenom malý display na komponentu, který je pod televizí někde 4 metry daleko?
Rodkopf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Vidlácká otázka - MacBook Air - nahrát Mavericks, nebo ne? Mám tu nahrané Officy 2011, jinak celkem nic. A když to aktualizuji, tak mi všechny data/záložky apod zůstávají? Thnx
Pavlucha Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 A dá se pak přes apple tv pouštět hudbu a av receiver používat vlastně jenom jako zesilovač?... tak, je to základní funkce toho výstupu
BrotHell Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Máte někdo nový Macbook Pro? Přemýšlím, že bych konečně vyměnil svůj starý za nějakej novej stroj.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se