Josef01 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Ještě jeden odkaz https://saddako.wordpress.com/2012/06/20/jak-odstranit-_-soubory-z-disku/ P.S. Na strandardním disku v Apple bych se do těch souborů pro jistotu nemontoval Upraveno 29. června 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Vyšel iOS 8.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Jdu to prubnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Až tu 8.3jku obnovíš ze zálohy a opět se připojíš, tak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 vsetko funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Namontování trvalo krapet déle, ale zatím jede. :-)Jen si nejsem zatím jistý výhodami placené Apple music oproti konkurenci jako je Spotify a pod. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 (upraveno) Appka ktera bezi primo na jadru systemu od vyrobce telefonu, jinak asi celkem nic ... Ale osobne budu radeji volit Apple music protoze to je vsechno pod jednou strechou...tj. Placeni, family sharing apod ... A pak tezko rict ale snad lepsi algoritmy - lidsky faktor pri sestavovani playlistu na miru pry v tom Beats music byla celkem o parnik pred ostatnima Jeste snad podpora AW pokud behas a nechces tahat telefon , tak se tam offloadne hudba co sis vybral ... PS: a taky to ze pro Apple je to "bokovka", a Spotify preziva jen z tohoto businessu, tj. pokud jim Apple pretahne minimalne vsechny jabkare tak se muzou jit s tim obchodnim modelem klouzat ... Edit: jsou trvale ve ztrate : rok 2014 1 miliarda ? prijem ale stejne maji provozni ztratu ... 15 milionu platicich zakazniku Upraveno 30. června 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 (upraveno) Neviděl bych to tak růžově, dneska ráno jsem poslouchal reportáž o spuštění Apple music a říkali tam, že podle průzkumu jen 5 % Apple uživatelů je ochotno platit za streaming hudby a 10 % by to možná zvážilo. Navíc mě osobně přijde 10 dolarů měsíčně dost,ale mě nonstop poslech hudby moc neoslovuje. Upraveno 30. června 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Přesně. Nejsem škrt, ale platit se mi nechce........na Spotify je aspoň oholená zadarmová verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 (upraveno) Problem Spotify je ale obrovska ztrata kazdy rok a jeji narust mezi 2013 a 2014 byl 100% i pri rustu trzeb - udelat pri 1mld. Zasek 160mil se proste neda udrzet dlouhodobe... Proste tenhle model free sluzeb nemuze slapat ... Ono ale kdyz prodas 61mil iphone 6 za 1Q/2015 a uvedomi si clovek kolik aktivnich apple id je , tak i pet procent je obrovske cislo... A sluzba stoji 5.99 eur single a nebo 8.99 family shae pro 6 clenu Upraveno 30. června 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Já si platím spotify ale používáme jej oba s ženou (jeden účet). Hlavně je to fajn že si můžu stáhnout do telefonu cokoliv a nabídka je celkem široká. Vesměs když se vydá nové cd tak to stáhnu a poslouchám a pak smažu. Itunes je na mě drahé - dat 10 eur za Cd které si poslechnu a pak smažu je prostě dost. Apple music těžko říct. Pokud to bude podobná cena a a půjde to používat v rámci family tak proč ne. Osobně se přiznám, že ty family funkce jsem zatím nepobral. Ještě z dob co to nebylo tak iphone mojí polovičky mám pod svým apple ID takže apky má ode mě. Na vše ostatní má své apple ID tak nevím jak to vůbec používat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Asi nejsem pro Apple ta správná cílovka na předplatné muziky, ?10 mi přijde za měsíc poměrně hodně, já poslouchám jeden set písniček tak rok, než mě to fakt omrzí a připojím to zase na iTunes, abych to proházel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 PS: a taky to ze pro Apple je to "bokovka", a Spotify preziva jen z tohoto businessu, tj. pokud jim Apple pretahne minimalne vsechny jabkare tak se muzou jit s tim obchodnim modelem klouzat ... Edit: jsou trvale ve ztrate : rok 2014 1 miliarda ? prijem ale stejne maji provozni ztratu ... 15 milionu platicich zakazniku Úplně nechápu tu logiku, to jako že si přeješ zlikvidování Spotify, aby získal Apple "bokovku" monopol a mohl pořádně osolit placení hudby? Jabkaři jsou fakt někdy trochu zvláštní Já včera málem prohodil Ipad 2 oknem. Nejdříve přestala fungovat (už tak blbá) správa paměti a i když používám Ipad pouze na Tapatalk, Netflix, Acrobat Reader a Internet, tak 16 GB pořád vyčerpáno do poslední mrtě (předtím vždy tak 1GB volný). Musel jsem vše odinstalovat, data aplikaci jinak odstranit nejdou (WTF?), pak milostivě bylo dost místa na upgrade na 8.3. Paměť zdá se funguje lépe, ale zase se po vypnutí Ipad zapne jen při připojení přes počítač, jinak vidím neustále úvodní okousané ovoce. Pak ať si někdo stěžuje na padající Android nebo Win... Nedostat to z práce zdarma, už bych dávno běžel pro Samsung Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Me je Spotify jedno, tohle je z jejich uzaverky, jen rikam ze model kdy 65mil lidi posloucha gratis a 15mil lidi plati proste nemuze fungovat... A reagoval jsem na to ze nejspise Apple nema moc sanci na tom trhu ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Úplně nechápu tu logiku, to jako že si přeješ zlikvidování Spotify, aby získal Apple "bokovku" monopol a mohl pořádně osolit placení hudby? Jabkaři jsou fakt někdy trochu zvláštní Já včera málem prohodil Ipad 2 oknem. Nejdříve přestala fungovat (už tak blbá) správa paměti a i když používám Ipad pouze na Tapatalk, Netflix, Acrobat Reader a Internet, tak 16 GB pořád vyčerpáno do poslední mrtě (předtím vždy tak 1GB volný). Musel jsem vše odinstalovat, data aplikaci jinak odstranit nejdou (WTF?), pak milostivě bylo dost místa na upgrade na 8.3. Paměť zdá se funguje lépe, ale zase se po vypnutí Ipad zapne jen při připojení přes počítač, jinak vidím neustále úvodní okousané ovoce. Pak ať si někdo stěžuje na padající Android nebo Win... Nedostat to z práce zdarma, už bych dávno běžel pro Samsung Vůbec jsem nepochopil Tvůj pláč....Mám na to domácí blbnutí také jen 16 GB, a vše fachčí jak na drátkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Nejdříve přestala fungovat (už tak blbá) správa paměti a i když používám Ipad pouze na Tapatalk, Netflix, Acrobat Reader a Internet, tak 16 GB pořád vyčerpáno do poslední mrtě (předtím vždy tak 1GB volný). Musel jsem vše odinstalovat, data aplikaci jinak odstranit nejdou (WTF?), pak milostivě bylo dost místa na upgrade na 8.3. V nastavení Tapatalku máš volbu smazat cache. Je lepší ji smazat 2x po sobě. Program maže cache automaticky jednou týdně. V PC používám k vyčištění plnou verzi PhoneClean. Uvolní neuvěřitelnou spoustu místa jak v iPadu tak iFounu. Jen se teď čeká na update, protože s IOS 8.3 se to nějak nedomluvilo. Možnost je Battery Doctor který promaže cache taky docela slušně, ale nereaguje na Tapatalk. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Taky se vám nezobrazují texty v nové aplikaci Hudba? Dělá mi to na iPhone i iPad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 (upraveno) na mac mini mi nejde dat najnovsiu aktualizaciu. appstore otvorim cele okno je sede a toci sa mi buzna-kolecko.Just work. Nasrat a rozmazat. Upraveno 1. července 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Vůbec jsem nepochopil Tvůj pláč....Mám na to domácí blbnutí také jen 16 GB, a vše fachčí jak na drátkách... Jestli jsi nepochopil význam těch několik česky psaných vět, tak doporučuji nastoupit nějaký celožitovní vzdělávácí program, ještě není pozdě. Že jsi spokojený a vše ti běhá arci neznamená, že podobné parametry musím vykazovat i já. V nastavení Tapatalku máš volbu smazat cache. Je lepší ji smazat 2x po sobě. Program maže cache automaticky jednou týdně. V PC používám k vyčištění plnou verzi PhoneClean. Uvolní neuvěřitelnou spoustu místa jak v iPadu tak iFounu. Jen se teď čeká na update, protože s IOS 8.3 se to nějak nedomluvilo. Možnost je Battery Doctor který promaže cache taky docela slušně, ale nereaguje na Tapatalk. Sent from my iPhone using Tapatalk Mě Tapatalk nic automaticky nemazal, konstantně ukusuje tak 450 MB dat. O ručním mazaání jsem nevěděl, díky. O onom PhoneCleanu jsem kdysi při nějaké snaze o vyřešení situace četl, ale pak jsem ho myslím nenašel na AppStore a logicky je člověk v situaci Hlavy 22- jak nainstalovat program, když je pořád plné uložiště? Zkusím to udělat znovu, ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Phoneclean se instaluje do PC ne do telefonu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se