Radek124 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 2Andrew: Hlavně si tam neinstaluj "Mackeeper" a podobné vyděračské poklady (ala určité "antiviry" na PC), které tě místo obav zbaví peněz.Určité riziko MacBooku je používání klíčenky na hesla (notabene pokud povolíš sdílení v iCloudu), ke kterým se dostane každý kdo zvládne odkoukat Tvé adminovské heslo na počítač - pak má přístup i do iCloudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Rozumím-li tomu dobře, po aktualizaci iPhone a změně hesel není možné, abych tam nějaký spyware měl? Prý je pro něj nutné mít Jailbreak, zkoušel jsem Cydii a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ještě mě napadá jedna teoretická možnost - vzdálený přístup na "zamčený" Mac... nepoužívals někdy VNC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Neuvědomuji si to Jak to najdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Dekuju za radu. .Mel jsi pravdu a je videt, ze se opravdu vyznas (na video recenzi neni prave videt jaky tlak vynalozit).Menil jsem to moc opatrne pricemz se musi hodne na RAM zatlacit az docela dost.Zatim funguje na navysenych RAM.2koza_c: mini pípá protože RAMky tam máš blbě založené, pokud se pamatuju tak je tam musíš zakládat pod větším úhlem.2m.n.: proxy, DNS a nebo nějaká jiná lumpárna od admina té sítě? Chrome tyhle věci při "volání domů" s oblibou obchází... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Dnes se vyloupl na světlo boží iOS 9.1. a nova verze iTunes. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Už tam byl včera Konečně se mě na iPadu obrací obrazovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Fouknu to tam večer, dík za info.Setkal se někdo po updatu na devítkový systém, že se mu nezobrazuje "lupa" pro pohyb v textu? Mně jo a strašně mě to sejří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Na devítku zatím žaludek nemám - ale nesouvisí ta absence lupy s novým výběrem textu "ala touchpad"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 (upraveno) Fouknu to tam večer, dík za info.Setkal se někdo po updatu na devítkový systém, že se mu nezobrazuje "lupa" pro pohyb v textu? Mně jo a strašně mě to sejří! vyzkoušel jsem a chová se to takto : a) pokud není v textu aktivní kurzor - tak se na první dotek a držení nezobrazuje lupa, ale bublina ukazující vybraný textb ) jakmile je v textu již aktivní kurzor - tak se na první dotek a držení zobrazuje lupa pro posun kurzoru v textu prostě jen rozvedli logiku pro označení textu, aby to bylo rychlejší ... pokud není aktivní kurzor tak ho není ani důvod někam posouvat... Upraveno 23. října 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Vcera jsem povysil na El Capitan.Sice to trvalo docela dlouho cca okolo 2hod. a na konci instalace se vyskytl nejaky problem, ze system nemuze dokoncit instalaci kvuli nejakemu umisteni, pokud se presto bude pokracovat, tak se nebudou moci pouzivat dve funkce uz nevim jake.Pokracoval jsem a zatim vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 .. a co je v 9.1 vlastne za vylepseni krome fuck-off smajlika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 vyzkoušel jsem a chová se to takto : a) pokud není v textu aktivní kurzor - tak se na první dotek a držení nezobrazuje lupa, ale bublina ukazující vybraný textb ) jakmile je v textu již aktivní kurzor - tak se na první dotek a držení zobrazuje lupa pro posun kurzoru v textu prostě jen rozvedli logiku pro označení textu, aby to bylo rychlejší ... pokud není aktivní kurzor tak ho není ani důvod někam posouvat... Takhle to ale přece fungovalo vždycky, nebo ne? Když nebyl v kurzoru text, na první tapnutí se zacílil kurzor a na následné podržení se objevila lupa.Nicméně ani podle možnosti mi to nefunguje - problémy mám při psaní textu, takže kurzor je v textu, ale lupa se objeví jednou za iks pokusů. Uvidim, jestli to ten nový release opraví, ještě jsem se k instalaci nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 .. a co je v 9.1 vlastne za vylepseni krome ****-off smajlika? I to samo by mi stačilo :-DNavíc je tam ještě "paroháč". Takže super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 První změnu u 9.1 jsem našel. Nedostanu se k mp3. V itunes jsou v tlf taky a obrazovka zůstane zamrzlá na music. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 A to si chci v nejblizsi dobe koupit iPhone 6S Plus 64GB.Tyhle chyby mne docela odrazuji. .První změnu u 9.1 jsem našel. Nedostanu se k mp3. V itunes jsou v tlf taky a obrazovka zůstane zamrzlá na music.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 První změnu u 9.1 jsem našel. Nedostanu se k mp3. V itunes jsou v tlf taky a obrazovka zůstane zamrzlá na music. Sent from my iPhone using Tapatalk Njn, to se nedá nic dělat, telefon vyhodit a hurá do krámu pro další... (Stalo se mi to samý při instalaci posledního iOS, stačil klasický krok, který pomůže v každé situaci u 99 % všech digitálních zařízení...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Už jsem to rozchodil. Je pravdou, že taková větší "závada" se mi stala poprvé. Restart nepomohl. Pomohlo kompletní smazání hudební knihovny v iTunes a pak znovu synchronizovat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Takhle to ale přece fungovalo vždycky, nebo ne? Když nebyl v kurzoru text, na první tapnutí se zacílil kurzor a na následné podržení se objevila lupa.Nicméně ani podle možnosti mi to nefunguje - problémy mám při psaní textu, takže kurzor je v textu, ale lupa se objeví jednou za iks pokusů. Uvidim, jestli to ten nový release opraví, ještě jsem se k instalaci nedostal.Neopravil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Hm tak mi na iphone 6 a IOS 9.1 nenahráva selfie kamerka při videu zvuk ale jen šumí jak blbě naladěné rádio. jak u vás? Na iP5 od ženy vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se