Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi

Nevim zatim jestli do nej pujdu, 6ka furt slouzi v pohode.

6s taky v klidu, zatím zůstanu. Leda že bych si ho roztřískal nebo polil jak 5s ... ale pokud vydrží tak asi půjdu až do 7s .. kde předpokládám stejný tvar jako 7 (tedy už budou na trhu za rozumnou cenu ochranné 3D glass a pouzdro) .... které nenosím kvůli designu, ale protože tel. vytáhnu z kapsy asi tak 150x za den / a udělám cca 60 hovorů za den. Bez toho si ten telefon nedokážu představit. To sklo měním přibližně 1x za měsíc jelikož mi tel spadne nebo něco na něj ... Výměna skla 10 minut a cena 450czk za 3D glass ... paráda ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me ani nevadi ta cena, ten telefon si na to vydela, vetsinu veci resim na telefonu, ale neni tam nic proc bych do nej sel.

Ja mam tel bez skla, je fakt ze 6 je prvni iphone kterej je poskrabanej, ale nic zasadniho ...

Resim ntb, protoze muj starej Macbook pro vydrzi na baterku asi 2 hodiny a ja potrebuju byt v terenu, ale zaroven bych rad lepsi grafarnu, chtel bych si konecne zahrat Fallout 4 :-)

Takze bud se vykaslu na hrani a koupim Air na praci a nebo novej Macbook Pro az vyjde

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Sluchátka pod 200$ za moc stejně stát nebudou ... sám jsem snad nikdy sluchátka pod 200$ neměl .... 65$ mě stojí výměna kabelu každý rok (ukroucen u jacku) ... pokud tahle "prodlužka" bude levnější než 65$, tak tu změnu vlastně uvítám ... :) ... o kvalitě beats a bezdrátového čehokoliv nemá smysl se bavit (za ty prachy málo muziky) ...

Upraveno uživatelem qoyi
Odkaz ke komentáři

Tak nevím no. U iP7 + se mi líbí 2 fotoaparáty a možnost zajímavých portrétů (uvidíme v recenzích), ale ten rozměr asi nezkousnu. iP7 jinak nuda. Uvidíme co nový HB, jaká bude praxe - mohl by být spolehlivější, ale za to ne tak dobře ovladatelný. Jacek mi vadí, jelikož nanabiju při poslouchání hudby. Airpods na kole během týdne poztrácím, navíc mi nevyhovují, protože neizolují dobře zvuk a nepotřebuji abych v kanclu rušil ostatní navíc za 5 litrů nevím no. Hezká matně černá varianta a to je tak vše.

Jinak zajímavosti - Apple shodil cenu 64 GB  SE na 14 500,- a k tomu u iPadu Airů i Iphonu 6S navýšil základ na 32 GB. Takže iP7+ je hodně podobně cenově jako kombo iP SE + iPad Air.

Jinak se mi líbila funkce Real time Cooworking u iWorks.

Odkaz ke komentáři

Taky mě ip7 moc nenadchl, ale zároveň je moc brzy na to ho hodnotit, když ještě není v reálu u nás. Minimálně jsem zvědavý na Jet Black, ten vypadá zajímavě, otázkou ovšem je, jak ten leštěný povrch bude vypadat při užívání, otisky, špína, oděrky a tak, nevím no. Pořád si stojím za tím, že co se týče čistě designu, tak 5S/SE je prostě nepřekonatelný a byl nejhezčí.

Uvidíme v reálu, protože mi nastává trošku dilema a nejspíš až realita to u mě vyřeší, jelikož momentálně mám již stařičký 5S a ten obměnit chci, ale nevím jestli obměnit za SE a zůstat tím u nejhezčího designu, nebo zkousnout 6S s plastovými předěly, které mi fakt hodně vadí (pouzdro by to vyřešilo :)), případně rovnou 7. Zatím jsem se vždy držel S, protože mi přijde, že u S jsou již vždy vychytané všechny neduhy a mám pak klid, ale tentokrát fakt nevím...U té 7 už alespoň ty předely nejsou tak výrazné, uvidíme, jak se říká, nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko :)

Odkaz ke komentáři

Ja keynote posledni 2 roky nesledoval, ale podle predstavenych produktu me to netrapi. Apple se vraci zpet do 90. let kdy inovace a jednoducha produktova rada byly skoro tabu a predstaveni veci vcera byl jen dalsi vysmech koncovym zakaznikum, protoze z pohledu zasadnich inovaci se to limitne blizi nule a lidi si space black stejne budou kupovat po milionech.. Takze nemam duvod menit platformu protoze pro me vhodnejsi neni, ale nemam duvod ani kupovat novinky, protoze pridana hodnota je pro me miziva. Doby kdy jsem kazdy rok sel s davem a hledal si motivy proc ano uz jsou pryc a ma to vyhodu - usetrim :)

Odkaz ke komentáři

Se 6S se na 7 nechystám, ale doufám, že až vymyslej něco fakt hezkýho, tak to bude menší.

Na rovinu, telefon mám na telefonování a spíš než užitek z lepšího pokoukání mě vadí, že palcem nedosáhnu všude po displeji. Takže kdybych nebyl bejval blázen, měl jsem SE a byl bych teď spokojenej a ještě ušetřil.

Odkaz ke komentáři

Ja tu SE mel a proste me vadilo, ze je to porad stejnej telefon, kde se nic nezmenilo od modelu 5. Proste jsem cekal vic a tak jsem ho nakonec vymenil za 6S a jsem spokojenej. I když jsem puvodne nechtel tak velkej telefon, tak moc mi to nevadi a jsem spokojenej. Do modelu 7 nejdu, je to opet to same. Uvidíme pristi rok, jaky bude model k vyroci iPhonu.

Odkaz ke komentáři

Jeremy a skúšal si 2x poklepať na tlačítko home  a máš problém s dosahom na diplej vyriešený.

jojo, za tohle "řešení" by Steve Jobs vyrazil celý oddělení :-)

Prodej 6s a kup SE, který teď zlevnili a ještě Ti snad něco zbyde :-). Já takovou výměnu udělal před měsícem a jsem absolutně spokojený - v kombinaci s iPadem mini.

Já to mám firemní, tak se s tím budu ještě rok a půl vláčet.. :-( Ale přesně - SE plus iPad mini a je to hotový.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...